Hoofdstuk 38

3.7K 174 41
                                    

De volgende morgen zat ik al vroeg bij June om kort te overleggen. "Marc komt zo ook nog, maar dat wist je waarschijnlijk al" Ik schudde mijn hoofd en richtte mijn aandacht op mijn telefoon. "Ik zal hem een berichtje sturen waar hij is"

"Laten we maar vast beginnen want ik heb geen tijd om op Marc te wachten" Ik legde mijn telefoon weg. "Heb je goed contact met hem?" ik knikte. "Mooi, zorg dat dat blijft. Probeer zo vaak mogelijk hem ook te zien, bezoek hem op zijn werk, dat soort dingen. Hij moet je vertrouwen" Ik knikte.

June keek op haar telefoon. "Ochtendmeeting..." Las ze langzaam voor. Ik keek haar niet aan. "Het spijt me" Ik schudde mijn hoofd. "Dat maakt deze opdracht alleen maar makkelijker." Ik bleef sterk maar voelde me wel gekwetst.

Ik was gisteren ook met Michael geweest, maar we lagen alleen op de bank te zoenen, ik ben niet verder gegaan en heb hem niet laten slapen. Marc is weer terug naar zijn oude ritueel en daar had hij niet veel tijd voor nodig.

"Ik ga maar naar mijn nieuwe werk, voor mensen me door hebben" Ik stond op en liep het kantoor van June uit voor ze nog iets tegen me kon zeggen over Marc.

Bij de lift stapte ik naar binnen. Ergens was ik blij dat Marc er nu niet was, kon ik ook niet tegen hem in lopen.

Ik liep het nieuwe gebouw in en ging naar mijn werkplek

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik liep het nieuwe gebouw in en ging naar mijn werkplek. Het leuke was dat ik tussen het stalken van Michael en contact houden met June ook nog wat modewerk mocht doen. Ik was al sinds de middelbare geïnteresseerd in mode dus dit was het leuke deel aan de opdracht.

"Hanna, er is bezoek voor je" Klonk door mijn telefoon. "Stuur maar door" Ik keek verbaasd op toen Michael door de deur kwam lopen. Ik klapte mijn laptop dicht. "Nu al geheimen voor me?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik mag natuurlijk niet verklappen wat in de nieuwe collectie komt" Hij lachte.

"Ga je iets mee lunchen?" Ik knikte en pakte mijn tas. "Moet je dat niet aan je baas laten weten?" Ik schudde mijn hoofd. "Ze is vandaag toch niet op kantoor" Hij knikte.

We liepen langs wat kleine restaurantjes. We waren tegenover het appartement van Marc, en als je aan de duivel denkt zul je hem zien. Hij kwam naar buiten en werd gevolgd door een meisje. Ik probeerde er geen aandacht aan te besteden. Wacht... Tiffany?!

Ik keek snel naar Michael en glimlachte. "Weet je al wat je gaat bestellen?" Ik knikte en dook snel in de kaart om iets random uit te kiezen toen de ober kwam. Ik gaf mijn bestelling door.

"Hanna, denk je dat het serieus kan worden tussen ons? Ik weet dat ik je wel pas net een paar dagen ken, maar toch?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik zie geen reden waarom niet." En eerlijk gezegd wist ik het echt niet. Hij was echt aardig tegen me, hij was knap, Marc had me gedumpt en vervangen en Michael was echt knap.

Hij glimlachte. De ober kwam al snel met onze bestelling aangelopen. "Eet smakelijk"

~*~

Ik zat achter mijn bureau en Jasmine, de zus van June en mijn tijdelijke baas, kwam binnen gelopen. "Is dit van jou?" Ze legde mijn schetsboek op mijn bureau. "Ow ja, sorry..." Ze schudde haar hoofd. "Je moet geen sorry zeggen. Je hebt echt talent in ontwerpen" Ik bloosde. "Ik doe mijn best" Ze knikte.

"Ga vooral door, misschien is er wel iets wat we voor het merk kunnen gebruiken" Ik knikte. Ze glimlachte naar me en ging weer weg.

Mijn telefoon ging af en ik zag aan het nummer dat het June was. "Met Hanna" Zei ik neutraal. "Met June, heb je al iets kunnen vinden over Michael?" "June het is net twee weken geleden dat je me de kans hebt gegeven om hem mij te laten vertrouwen. Hij vertrouwt me echt niet zomaar met informatie over zijn bedrijf" June zuchtte. "Doe je best!" "Daar ben ik mee bezig, geloof me!"

June hing zonder nog iets te zeggen op. Ik rolde met mijn ogen en begon met mijn nieuwe werk. Ik moest het echt laten lijken en dat kon ik het beste door te doen wat een assistent-designer hoort te doen. Op de middelbare hield ik al van mode, altijd al. Ik was meer geïnteresseerd dan de andere meiden. Ik dacht echt na over mode en dat soort dingen, niet alleen shoppen maar ook mode opzoeken, fashion week bekijken en dat soort dingen.

Mijn telefoon kreeg een berichtje. Zin om vanavond iets te gaan doen? M.

Four Years LaterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu