Hoofdstuk 59

3.7K 183 34
                                    

Ik keek naar mijn vinger

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Ik keek naar mijn vinger. "Je bent gestoord" Hij lachte. Ik drukte een kus op zijn lippen. We liepen naar de juiste gate en gingen in het vliegtuig zitten. Ik pakte zijn hand vast. "Ik hou van je" Hij glimlachte. "Ik ook van jou"

Ik legde mijn hoofd tegen hem aan. "Het is een korte vlucht" Ik knikte. "Gelukkig, ik heb zo veel zin om mijn vrienden weer te zien" "Ik ben benieuwd, heb alleen Jaden ontmoet" Ik knikte. "Ik weet niet of hij komt"

Na een klein anderhalf uur in het vliegtuig waren we in Los Angelos. Buiten glimlachte ik naar de zon. "We zijn er" Ik hield Marc zijn hand vast. We haalden onze koffers op en liepen naar de taxi's. "Het Valencia hotel alstublieft"

In het penthouse dumpten we onze spullen. Ik liep naar het raam. "Je wil naar het strand?" Ik knikte. "Ga je mee?" Hij knikte. We liepen het strand op. "Kom!"

Ik rende naar het surfwinkel van Brad in. "Hanna?" Ik grijnsde. Hij gaf me een knuffel. Marc kwam binnen. "Brad, dit is Marc" Brad liet me los en glimlachte. "Dus jij bent de baas" Ik sloeg Brad tegen zijn hoofd.

"Marc" Brad schudde zijn hand. "Brad" Brad draaide naar mij. "Plan vandaag geen avondeten, Megan is iets aan het doen" Ik knikte. "Natuurlijk" Brad leunde tegen zijn kassa aan. "Dus wanneer ga je weer de golven op?" Ik haalde mijn schouders op.

"Snel waarschijnlijk. Maar we zijn pas net aangekomen" "Serieus vijf minuten maar ze moest gewoon naar het strand" Zei Marc. Brad lachte. "Als je haar kwijt ben. Ze is of op haar surfplank, of op het strand aan het zonnen."

Marc knikte. "Daar had ze me al voor gewaarschuwd" Brad lachte. "Ik moet een surfles gaan geven, ik zie jullie vanavond wel bij Megan"

Ik knikte en ging naar buiten. "Zullen we onze spullen gaan uitpakken" Ik knikte. "Laten we dat maar gaan doen, ik moet een outfit voor vanavond zoeken" Hij lachte. "Als we vanavond maar op tijd komen" Ik rolde met mijn ogen.

In mijn kamer opende ik mijn koffer. "Hoeveel kleren heb je meegenomen, dat was me nog niet opgevallen" Ik grijnsde. "Voor vier weken, en er hangen hier trouwens ook nog kleren hier in mijn kast" Hij rolde met zijn ogen. "Ik moet toch keuzes hebben"

"Je bent een vrouw" Ik knikte en sloeg mijn armen om hem heen. "Dacht je dan dat ik een man was?" Hij keek me aan met een grijns. "Ik zou heel voorzichtig zijn met je volgende woorden" Hij knikte en zoende me.

~*~

Ik drukte op de deurbel

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Ik drukte op de deurbel. Megan deed de deur open. "Hanna!" Ze gaf me een knuffel. "En de baas" Ik keek haar met een dodelijke blik aan. Megan begon hard te lachen. "Marc was het toch?" Marc knikte. Megan knikte. "Kom binnen, Jaden is er ook" Ik liep naar binnen.

Jaden glimlachte. "Ik kon het niet missen dat je in LA was" Ik rolde met mijn ogen. "Is Jaimy er niet?" Hij schudde zijn hoofd. "Leg ik andere keer wel uit" Ik knikte en ging de woonkamer in waar de rest zat.

"Hanna!" Tess rende op me af. Ik glimlachte. "Tess, je kent Marc al." Marc glimlachte naar iedereen. Ik stelde hem voor. "En als laatste hebben we daar Wren, hij is een fotograaf en gaat voor zijn werk overal op vakantie" Wren lachte. "Ja, jullie hebben gewoon het verkeerde beroep gekozen"

"Ik zou jou anders nog steeds niet met iemand samen, Hanna wel" Zei Brad lachend. Ik lachte en ging samen met Marc op de vrije bank zitten. Tijdens eten kreeg ik wel drie honderd keer te horen dat Marc mijn baas was en ze wilde alles weten. Ik was wel blij dat Marc er goed bij hoorde.

Ik keek naar Jaden die erg stil was. Na het eten ging hij naar buiten. "Je moet met hem praten" Fluisterde Marc in mijn oor. Ik knikte en drukte snel een kus op zijn wang voor ik naar buiten liep.

Jaden zat op een ligstoel naast het zwembad en staarde naar het water. "Wat is er?" Ik ging naast hem zitten. "Jaimy wilde niet mee" "Waarom niet?" Hij zuchtte. "Ze is bang dat wij niet over zijn en dat we in LA samen zouden gaan" Ik keek hem verbaasd aan. "Waarom? Ze zou beter moeten weten, ze kent Marc" Hij knikte. "Dat zei ik ook"

"Jaden... Ik ben verloofd" Hij keek me verbaasd aan. "Twee dagen, ik weet nog niet wanneer ik het de andere ga vertellen, maar jij bent mijn beste vriend, jij hoort het als eerst te weten. Geef me je telefoon, ik bel Jaimy" Hij keek me lang aan maar gaf uiteindelijk zijn telefoon.

"Met Jaimy?" "Met Hanna" Ik hoorde een ongemakkelijke zucht. "Jaimy, Jaden heeft verteld waarom je niet wilde komen..." "Hanna, ik heb niks tegen je. Ik mag je heel erg maar jullie zijn zo close en ik ben bang dat hij je leuker vind" "Jaimy, dat is niet waar, dat weet jij ook... en ik ben zelf bezet... ik ben verloofd, Marc is er ook... Iedereen is hier samen, mensen willen je ook ontmoeten... Alsjeblieft kom ook?"

Jaden keek me nerveus aan. "Jaden wil je hier ook hebben" Ze zuchtte. "Ik kom... Ik kom..." Ik knikte naar Jaden. "Ik zal de telefoon nog even aan Jaden geven" Ik gaf hem zijn telefoon terug. "Ik ga naar binnen" Hij knikte en begroette Jaimy aan de telefoon.

Marc keek op toen ik binnen kwam. Ik ging naast hem zitten. "Ik heb het Jaden verteld" Zei ik zacht. "Wanneer wil je de rest vertellen" Ik haalde mijn schouders op. "Snel, maar niet vandaag, ze hebben je net ontmoet, laat dat eerst zakken" Hij knikte. Ik drukte mijn lippen op die van hem. "Ik hou van je"

"Hanna, wat is dat voor ring?" Vroeg Megan...

Four Years LaterМесто, где живут истории. Откройте их для себя