32

3.6K 113 7
                                    

p.o.v Niall

Ik zit op de bank in mijn eigen huis. Ik kijk naar buiten en het regent hard. Opeens hoor ik de deur kraken en ik hoor voetstappen in mijn richting komen. Ik wil me verstoppen, maar op een of andere manier kan het niet. Ik zit vast op de bank zonder enige reden... De voetstappen komen steeds dichterbij, en opeens voel ik twee grote handen op mijn schouder. Ik schrik me rot en draai snel mijn hoofd om. Daar voor me staat Rick, hij heeft een mes in zijn handen en lacht gemeen naar me. Ik wil schreeuwen maar het gaat niet. Ik wil weg rennen maar het lukt niet. Het mes komt steeds dichterbij en op het moment dat ik denk dat ik pijn ga voelen, voel ik juist niks meer en val ik in een donker gat.

'NIALL!' Hoor ik iemand roepen. 'Ga weg! Doe me niks!' Roep ik zonder te kijken. Schreeuwen gaat nu weer en alles is een stuk lichter. 'Niall, ik ben het, Bente.' Hoorde ik een nu rustigere stem zeggen. 'Bente?' Ik opende mijn ogen en zag Bente naast me zitten. 'Had je een nachtmerrie? Je zweet helemaal en je was nogal aan het woelen in je slaap.' Ik ging rechtop zitten en keek om me heen. Het was maar een nachtmerrie... 'Niall?' Ik schrok op en keek Bente in haar ogen. 'Uh, ja. Alles goed. Het was niks.' Ik stond op. 'Wat ga je doen?' Vroeg Bente met een verwarde blik. 'Ik ga even douchen.'  Zei ik snel en ik liep weg. 'Wacht even tot Liam terug is. Hij helpt je naar boven.' Zei ze met een glimlachje. 'Het lukt wel.' Ik liep naar de trap en begon mezelf omhoog te trekken. 'Niall, wacht nou even..'  Bente ging achter me staan. 'Het gaat echt wel!' Ik liep weer verder naar boven. Ik keek achter me en Bente stond me gewoon een beetje uit te lachen. binnen een paar minuten stond ik helemaal uitgeput boven aan de trap. Bente kwam ook naar boven. We gingen allebei even boven aan de trap zitten. 'Dat ging lekker.' Zei ze sarcastisch. 'Uhu...' Was het enige wat ik zei. 'Douche je niet te lang. Ik wil niet dat je te lang staat.' Zei ze lief. Ik schudde mijn hoofd en stond op. Ik wilde naar de badkamer lopen maar Bente pakte mijn hand. 'Je gaat me strakjes toch nog wel vertellen wat er nu aan de hand is?' Vroeg ze zacht. Ik haalde mijn schouders op en liep de badkamer in.

p.o.v Ilse

Ik zat aan de tafel met Sandra en Rick tegenover me. 'Hebben jullie er problemen mee als ik ook even iemand anders terug pak?' Vroeg ik aan ze met een gemene glimlach. 'Ik niet... Ik heb hier eigenlijk wel plezier mee!' Zei Rick. Wat was hij eigenlijk knap... Wow. En eigenlijk ziet hij eruit als een schattige jongen. Als je hem ziet met die mooie groene ogen en die kleine moedervlekjes op zijn gezicht zou je echt niet denken dat hij eigenlijk harstikke achterdochtig is. Sandra haalde me uit mijn gedachten. 'Je hebt het toch niet over Amber?' Vroeg ze. 'Eigenlijk wel. En ik weet al wat we gaan doen.' Ze keek me een beetje geschrokken aan. 'Ik... Mag Amber eigenlijk wel.' Ze keek naar beneden. 'Zet dat alsjeblieft even aan de kant. Het word echt lachen!' Riep ik. Ze zuchtte. 'Goed dan.' Ik glimlachte. 'Dus ik dacht... We geven haar hiervan de schuld. We laten ze denken dat Amber Niall zijn nummer bij Bente heeft ontfutseld, en aan Rick heeft gegeven.' Oke, eerlijk gezegt zei ik het vooral omdat ik als dit uitkomt niet de schuld wil krijgen van dit, maar ook omdat Amber het verdient. Ze laat me gewoon in de steek! Onze hele middelbare schooltijd ben ik voor haar opgekomen enzo, en nu flikt ze dit... Dat is wat je noemt een bitch. Rick en Sandra knikte lachend. 'Maar hoe gaan we het doen?' Vroeg Sandra.

....

'Ze gaat zeker zien dat ik het ben.' Zei Sandra onzeker. 'Echt niet! Het ziet er top uit!' Riep ik. Ze zuchtte. Ze had een bruine pruik op en een bril. Ook had ze veel make-up op. Aangezien Bente haar amper kende ging ze haar echt niet herkennen. Ons plan was dat Sandra naar Bente ging om te zeggen dat ze een vriendin van Amber was, en dat Amber had gevraagt of ze met 'Het plan' mee wilde doen. Maar zei wilde het dan niet. Amber had haar dan zogenaam gedwongen het geheim te houden maar ze kon er niet meer tegen en ging het toch vertellen. Het lijkt mij best een goed plan...

The same pain // Niall Horan ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu