12

4.3K 128 6
                                    

p.o.v Eleanor

Ik was al binnen een kwartier terug van boodschappen doen want ik had eigenlijk niks nodig. Ik wilde gewoon even weg. Ik het huis in. 'Louis! Ik ben thuis!' Riep ik. Ik kwam de kamer in en Louis zat met alleen Hannah aan tafel. 'Waar is Amelie?' Vroeg ik. 'Op haar kamer.' Zei hij met een boos gezicht. 'Waarom? Moest ze niet eten?' Vroeg ik. 'Ik heb haar straf gegeven. Ze heeft mijn spiderman poster gescheurt.' Zei hij nog steeds boos. 'Serieus Louis? Het heeft geen zin om een twee jaar oud meisje naar boven te sturen! En het is maar een stomme poster...' Zei ik. 'Stomme poster?! Je weet hoeveel ik om die spullen geef!' Schreeuwde hij. Soms was hij zo'n baby. 'Je bent net thuis. Laten we het gezellig houden.' Zei ik. Louis heeft werd nooit echt boos. Hij was echt een lieve vader dus dit was nieuw voor me. 'Ik ga Amelie halen.' Zei ik terwijl ik al naar bove liep. 'Als ik haar straf geef betekent het niet dat jij haar weer naar beneden kan halen!' Ik negeerde hem gewoon en liep de kamer van Amelie in. Ze zat op haar bed te huilen. 'Mama!' Huilde ze. Ik ging op haar bed zitten en nam haar op schoot. 'Het is al goed liefie! Mama neemt je mee naar beneden.' Zei ik. 'Waarom doet papa zo boos?' Vroeg ze. 'Weet ik ook niet schatje. Maar het gaat wel weer over.' Ik nam haar mee naar beneden en liet haar even tv kijken. 'Hannah, kom, ik ga je even aan kleden.' Ik nam haar mee naar boven en ik keek in haar kast. Ik moest zeggen, onze kinderen zijn een beetje verwend. Ze hadden allebei wel 20 paar schoentjes, en hele dure merk kleding. Ik kleedde Hannah aan in een roze met wit gestreepte legging en een roze jurkje. Ik deed haar haar in een paarden staart en bracht er naar beneden. Ik ging daarna met Amelie naar boven en wilde haar aankleden. Ik trok haar pyjama shirt uit en keek naar haar arm. Het was helemaal rood en je kon de afdrukken van vingers nog zien. 'Wie-wie heeft die gedaan?' Vroeg ik. Ik wist natuurlijk het anwoord al. 'Papa..' Zei ze zacht. Die is dood. Ik tilde Amelie op en nam er weer mee naar beneden. 'Zie je dit?!' Vroeg ik woedend aan Louis. Ik liet haar arm zien en Louis keek er met grote ogen naar. 'He-Heb ik dat gedaan?' Vroeg hij geschrokken. 'Ja! Idioot!' Riep ik. Amelie begon te huilen. 'Oh, sorry! Mama wilde niet zo schreeuwen.' Ik knuffelde haar en toen ze was gestopt met huilen zetten ik haar bij Hannah op de bank. Ik trok Louis mee naar de keuken. 'Sorry! Ik wist echt niet dat het zo hard was!' Riep hij. 'Doe dan verdomme niet zo! Als je haar nog een keer pijn doet ben ik weg Louis! Je bent een egoïstische zak!' Riep ik toen ik hem een klap in zijn gezicht gaf. Hij pakte zijn wang vast en keek me met waterige ogen aan. 'Die verdiende ik zeker. En je hebt gelijk. Ik doe het nooit meer!' Riep hij waardoor ik toch medelijden kreeg. Ik liep naar hem toe en gaf hem een knuffel. 'Beloofd?' Vroeg ik terwijl ik in zijn armen lag. 'Beloofd.' Zei hij met een glimlach.

p.o.v Zayn

Ik en Justin zouden vandaag samen met Louis, Amelie en Hannah naar de speeltuin gaan. Ik zat met Justin in de auto naar Louis. 'Klaar om twee meisjes te versieren?' Vroeg ik aan hem. 'Klaar!' Riep hij hard. 'Dat is mijn jongen.' Ik knipoogte naar hem. Daar aangekomen stond Louis al klaar. 'Hey!' Riep ik. 'Hoi!' Louis leek niet zo blij maar ik negeerde het maar.

Bij de speeltuin aan gekomen gingen Justin, Amelie en Hannah gelijk spelen en wij gingen op een bankje zitten. Toen we net gingen zitten kwamen er al weer fans. Ik had er geen zin in maar ik stond op en ging met ze op de foto. Louis deed het zelfde maar hij was duidelijk erg geïriteerd. De meisjes liepen daarna weg maar bleven ons de hele tijd aanstaren. 'Kunnen jullie het zien?' Riep Louis. 'Man... Wat is jou probleem?' Vroeg ik. 'Laat maar.' Zei hij zonder oogcontact te maken.

.....

p.o.v Louis

Toen we weer thuis kwamen was het al laat dus ik ging Amelie en Hannah op bed leggen. Ik legde eerst Amelie in bed en ze viel meteen in slaap. Daarna ging ik Hannah in bed liggen. 'Pappa ik ben niet moe.' Zei ze met een eigenwijze blik. 'Toch ga je naar bed.' Zei ik terwijl ik haar wilde optillen. 'NEEEEEE! Ik wil niet!' Gilde ze. Ik tilde haar toch in bed, maar toen ik weg wilde lopen ging ze gewoon haar bed weer uit. 'Kan je alsjeblieft in bed blijven liggen?' Vroeg ik aan haar terwijl ik haar weer terug wilde leggen. Ze begon om zich heen te trappen. 'Stop daar mee Hannah!' Riep ik. 'Neeee!' Riep ze terug. Ik legde haar op haar bed maar ze ging er weer uit. 'Ga gewoon in je fucking bed liggen!' Riep ik boos. Ik pakte haar op en gooide haar in bed waardoor ze haar hoofd tegen de muur stootte. Ze begon hard te huilen en ik zag dat haar hoofd bloeden. oh mijn god. Wat heb ik gedaan? Ik stond verstijft. Ik wilde Hannah troosten maar ik kon het niet. Ik ben een monster. 'Wat is hier aan de hand?' Vroeg Eleanor toen ze de kamer in kwam. Ze keek gelijk naar Hannah die bloeden op bed lag. Ze rende naar haar toe en keek naar haar hoofd. 'Louis... Heb-heb jij dit gedaan?' Vroeg ze bijna huilend. Ik kon niks zeggen. 'JIJ GAAT NU HET HUIS UIT!' Riep ze. Ze rende eerst naar de badkamer en kwam terug met een natte doek voor Hannah haar hoofd ze deed het er op en liep toen naar mij. 'Jij bent de meest slechte vader die ik ooit heb gezien Louis! Dit is gewoon mishandeling! En je had ook beloof dat je het nooit meer zou doen!' Ze duwde me de kamer uit. Ze duwde me alsmaar verder tot we bij de trap kwamen. Ik kon haar makkelijk aan maar ik deed niks. Ze duwde me na een tijdje wachten ook gewoon bij de trap. Ik viel bijna naar beneden maar ik kon nog net de leuning grijpen. Ik liep zelf naar de deur. Voor dat ik weg was pakte ze me nog bij mijn shirt vast. 'Ik laat jou nooit meer in de buurt komen van Amelie en Hannah! Je mag nog blij zijn dat ik de politie niet bel.' Zei ze voor me ze de deur uitduwde. Toen ze de deur dicht sloeg besefte ik me pas wat ik had gedaan. Ik heb mijn eigen kinderen mishandeld....

Ik vind het echt harstikke dood.... Ik heb totaal geen inspiratie! Over dit korte stukje heb ik bijna een uur gedaan... Dus geef me snel ideeën! Sorry maar anders stop ik er mee. :( Geloof me, ik vind het ook niet leuk om te stoppen midden in een boek maar voor mij werkt het verhaal niet zo... Dus geef me snel ideeën! :) xxx Nadia

ps Justin hiernaast! Hij lijkt op Perrie... Vandaar dat hij gewoon blank is en blond haar heeft! :)

The same pain // Niall Horan ✔️Where stories live. Discover now