14

4.2K 119 2
                                    

p.o.v Bente

Ik zat op de bank en besloten dat ik wel met Amber wilde praten, hoe eng ik het ook vond. Maar de vraag was, hoe kom ik met haar in contact? En trouwens, hoe vond ze mij? Ik keek maar op twitter. Wat stom van haar zeg... Haar nummer stond in haar bio. Achja, wel handig voor mij. Ik zuchtte en belde het nummer.

Amber: Hallo, met Amber schotting.

Bente: Uh, met Bente.

Amber: Bente? W-waarom bel je me?

Bente: Ik wil met je praten.

Amber: Echt? Ik ben zo blij om dat te horen!

Bente: Kan je nu komen?

Amber: Naar jou huis? Tuurlijk!

Bente: Oke.. Tot zo.

Wow, ze was helemaal over enthousiast. Ik dus het tegenovergestelde daar van.

10 minuten later belde ze al aan. Ik deed open. 'Woon je zo dicht bij?' Vroeg ik. 'Ja! Twee straten verder op. Ik ben vorig jaar verhuist.' Zei ze. 'Oh, kom binnen.' Zei ik. We liepen naar de huiskamer. 'W-wil je wat te drinken?' Vroeg ik. 'Nee, dankje.' Zei ze met een glimlach. We gingen op de bank zitten en ik keek haar recht in haar ogen. 'Oke... Bente, het spijt me zo. Ik ga je nu alles eerlijk vertellen.' Zei ze. 'Graag.' Zei ik. 'Oke... Ik zat op de bassis school en ik hoorde er niet helemaal bij. Niet dat ik erg gepest werd maar ik had ook niet heel veel vrienden. Op de middelbare school kende ik helemaal niemand. De eerste die ik tegen het lijf liep was Ilse.

flashback*

2013

p.o.v Amber

Ik liep door de grote school opzoek naar mijn klas. Ik zag een bekend gezicht. Volgens mij zat ze bij me in de klas. Ik had haar op de introductie dag gezien. 'Uhm.. Zit jij bij mij in de klas? Ik zit in klas H1c' Zei ik. 'Ja!' glimlachte ze. 'In welk lokaal hebben we als eerst les?' Vroeg ik. '120. Kom! Dan lopen we samen.' Zei ze. We wilde net ons lokaal in lopen voor dat Ilse tegen een meisje aan liep, we wisten dus later dat het Bente was. 'Ow, sorry het spijt me.' Zei het Bente. Bente haar boeken lagen op de grond en ik twijfelde of ik ze ging helpen oprapen. Ilse deed het niet dus ik ook maar niet. Ik zag dat op een boek een grote sticker van One Direction zat. 'Oew vind je One direction leuk?' Vroeg Ilse op een nep lieve toon. 'Ja...' Zei ze zacht. Ilse legde haar hand op haar schouder. 'Wie vind je het leukst?' Vroeg ze weer op diezelfde toon. 'N-Niall...' Stotterde ze. 'Snap ik... hij is net zo lelijk als jij. Harry is veeeeel leuker.' Zei ze. 'Niall is niet lelijk!' Riep ze. Ilse pakte een pen uit haar tas en knielde neer bij het boek dat nog steeds op de grond lag. Ze kraste Niall zijn hoofd door en schreef er 'ugly' bij. 'Zo... Nu ziet niemand zijn gezicht meer.' Zei ze. Bente zag eruit alsof ze bijna ging huilen. Ik grinnikte een beetje en schopte door haar boeken heen. Toen ging ik op een stoel naast Ilse zitten. Ze gaf me een high five en lachte. Van binnen voelde ik me er vreselijk over maar het voelde goed dat ik erbij hoorde.

Einde flashback*

p.o.v Bente

'Dus dat is het verhaal...' Zei ze naar beneden kijkend. Ik voelde op een of andere mannier begrip voor haar. Ik haat dat. 'Ik ben blij dat je me alles hebt verteld... Ik-ik denk dat ik het aan de ene kant wel... uh... een beetje snap.' Zei ik zacht. 'Wat? Nee! Je hoeft geen begrip te tonen. Het was zo dom!' Zei ze. 'Ja, het was heel dom. Maar het feit dat je dat door hebt is goed. En je lijkt me erg verandert. En je moet weten dat ik voor het grootste gedeelte jullie pesten heb verwerkt.' Zei ik. 'Daar ben ik zo blij mee!' Zei ze. Ik gaf haar een zwakke glimlach. 'Mag ik wat vragen?' Vroeg ze. 'Tuurlijk.' Zei ik. 'Hoe kwam je helemaal vooraan bij het concert? Je was bij de plek waar normaal niemand behalve bewakers mochten staan.' Vroeg ze. 'Oh... Ja... Ik ben een soort van tegen Niall opgebotst. En om sorry te zeggen nam hij me mee naar zijn concert.' Zei ik. 'Wat? Dat geloof ik niet...' Zei ze. 'Dan niet. Toch ik het waar!' Lachte ik. 'Oh mijn god.' Zei ze. 'En... Ik heb zelfs zijn nummer enzo...' Moest ik dit wel tegen Amber zeggen? 'Laat zien!' Riep ze. Ik pakte mijn telefoon en liet het zien. 'Oke... Ik geloof je! Dit is ongelofelijk!' Riep ze. 'Weet ik...' Zei ik. Ik ging haar niet vertellen over dat ik met Niall had gepraat. Dat was allemaal in vertrouwen. 'Uh... Sorry. Ik moet gaan.' Zei ze. 'Oke.' Ik stond op en liet haar uit. 'Nou... doeg.' Zei ik. 'Dpeg...' Zei ze. Dit was zo awkward. Maar het voelde aan de ene kant goed om met haar gepraat te hebben. Maar ik word nooit in mijn leven vriendinnen met haar. Daar heeft ze me te veel pijn voor gedaan...

I'm back bitchesssssss! Ik had zelfs zin om 2 hoofdstukken in een dag te uploaden! :) xxx Nadiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

The same pain // Niall Horan ✔️Where stories live. Discover now