23

3.6K 112 7
                                    

p.o.v Liam

We moesten dus de kamer van Niall uit. Bente ging even wat te drinken halen en ik bleef hier wachten. De dokter kwam na een paar minuten naar me toe lopen. 'Je mag nu wel weer terug gaan.' Zei ze. Ik knikte. Ik liep weer Niall zijn kamer binnen en hij had zijn handen nog steeds op zijn hoofd maar zijn ogen waren dicht. 'Slaap je?' Fluisterde ik. Hij schudde met zijn hoofd van nee. 'Waarom gingen jullie nou weg? Jullie moesten me helpen, ik had heel veel pijn.' Zei Niall zacht. 'De dokter zei dat we je hielpen door weg te gaan. Nu is het toch ook weer goed?' Niall knikte. De dokter kwam weer naar binnen lopen met een agent achter haar aan. 'Denk je dat je nu het verhoor kan doen?' Vroeg ze aan Niall. Niall knikte en deed zijn bed een beetje omhoog. De agent ging naast hem zitten en pakte een notitieblok en een pen.

p.o.v Niall

Agent: Ik vraag je vriendelijk al mijn vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden, alles wat je zegt blijft privé.

Ik knikte.

Agent: Wat is je volledige naam?

Niall: Niall James Horan.

Agent: Leeftijd?

Niall: 24.

Agent: Waar kom je vandaan?

Niall: Mullingar, Westhmeath, Ierland.

Agent: Waarom ben je in Nederland?

Niall: Een vriendin van mij woont hier en ik ging bij haar op bezoek.

Agent: Oke, zijn er in de tijd dat je hier bent rare dingen gebeurd, behalve dat je in elkaar bent geslagen.

Niall: Ja... Ik werd gestalkt.

Agent: Weet je wie dat misschien kan zijn?

Niall: Ja, zijn naam is Rick.

Agent: Enig idee wat zijn motief kan zijn?

Ik slikte en keek naar beneden.

Agent: Gewoon rustig vertellen. We doen niks overhaast.

Niall: Hij-hij peste me vroeger.

Agent: Zat hij bij jou op school?

Niall: Ja op de bassis school. Hij was een jaar ouder.

Agent: Hoe ver gingen die pesterijen?

Niall: Erg ver, eerlijk gezegt. Elke dag sloegen ze me in elkaar en ik ben ook een keer bijna verdronken toen ze me de rivier in gooiden.

Agent: Denk je dat hij het was die je in elkaar sloeg?

Niall: Ik denk het... Maar ik kan me niks meer herinneren van gisteren.

Agent: Hoe komt hij aan je nummer?

Niall: Ik heb echt geen flauw idee.

Agent: Oke, we starten een onderzoek. Als je je weer meer kan herinneren laat het ons dan gelijk weten.

De agent stond op en liep weg. 'Niall, ik weet misschien hoe Rick je nummer heeft.' Zei Liam toen de agent weg was. Ik keek hem verward aan. 'Nou.. Bente zat een paar minuten voor dat ze haar telefoon kwijt raakte nog met jou aan de telefoon. Er kwam iemand bij haar dus hing ze op. Toen die persoon weg was en ze je terug wilde bellen was haar telefoon opeens van de aardbodem verdwenen.' Zei Liam ernstig. 'Denk je dat haar telefoon is gestolen?' Vroeg ik. Hij knikte. 'Iemand wist vast dat jou nummer er in stond.' Waarom hadden we hier niet eerder aan gedacht?

p.o.v Bente

Ik ging wat drinken halen en ik kocht wat lekkers in het restaurant van het ziekenhuis. Toen ik het had betaald zag ik een bekend gezicht het ziekenhuis binnen lopen. Het was Harry! Ik liep snel naar hem toe. 'Harry!' Riep ik. Ik kwam bij hem. 'Sorry, ik maak geen foto's nu.' Zei hij. Hij keek me even onderzoekend aan. 'Wacht, jij bent Bente toch?' Vroeg hij. Ik knikte. 'Loop maar mee, ik breng je naar Niall.' Zei ik terwijl we al door liepen. 'Ow sorry.' Ik stak mijn hand uit naar het meisje wat naast Harry liep. 'Ik ben Bente.' Zei ik tegen haar. 'Ik heb al veel over je gehoord.' Zei ze met een glimlach. 'Ik ook over jou, en dit is vast de kleine Darcy.' Ik keek naar de kleine baby die Sofie in haar armen had. Ze knikte. 'Ze is ongelofelijk schattig! En ze krijgt nu al een beetje de krulhaartjes van Harry.' Ik aaide over Darcy haar hoofd. Harry keek trots naar Darcy. 'Laten we naar Niall gaan.' Zei ik met een glimlach.

Hoiiiii! Nog steeds zijn ideeën van harte welkom!!!! :) Sorry maar ik reageer niet altijd op comments want anders lijkt het net alsof ik 2x zoveel comments heb als ik eigenlijk heb! Ik reageer natuurlijk wel als je een vraag hebt! xxx Nadiaaa

The same pain // Niall Horan ✔️Where stories live. Discover now