proloog

25.1K 244 180
                                    

Waarschuwing: Self Harm, zelfmoord gedachtes, (denken aan) pesten en een klein beetje schelden maar niet veel.

Dit verhaal wordt langzaam bewerkt, bij elk hoofdstuk dat al is bewerkt komt een 'x' onderaan te staan.

2013

Bente is een meisje van 14. Ze zit in de 2e en word erg gepest. Ze heeft geen flauw idee waarom, behalve dan dat ze zichzelf raar vindt, is ze niet dik, heeft ze geen dikke oma bril, geen onhandige buitenboords beugel en ook geen grote rode puisten over haar hele gezicht.

Als haar moeder vraagt of het nog een beetje gaat dan zegt ze dat ze het verdient heeft. Ze weet niet waar voor maar ze denkt het gewoon.

Er is maar 1 ding in deze wereld wat haar vrolijk maakt. 5 geweldige jongens. One Direction. Als ze thuis komt na weer een dag flink gepest te zijn komt ze thuis en gaat ze gelijk hun muziek luisteren. Ze hoopt zo erg dat ze ooit wat met Niall krijgt. Maar ze weet dat het een kans van 0,0 procent heeft. Ten eerste kan hij veel knappere, beroemdere, en niet te vergeten meerderjarige meisjes krijgen, en ten tweede gaat ze hem echt nooit ontmoeten, dat weet ze zeker. Het is haar al vaak genoeg vertelt door haar klas genoten. 'Niall gaat jou echt nooit leuk vinden smerige aap! Hij date toch niet met iemand die zo lelijk is als jij!' Dat wist ze ook wel, maar bedankt dat die rot kinderen het er nog even in mochten wrijven.

2018

Bente

Bente is nu 19 en aan one direction, denkt ze nog amper, aangezien ze er helemaal geen tijd meer voor heeft. sinds ze klaar is met de middelbare school word ze niet meer gepest, maar ze heeft er nog elke dag pijn van. Ze studeert nu in Rotterdam, om dokter te worden.

Niall

Niall is 24 en single. De band is nog steeds bij elkaar en het gaat nog heel goed. Ze zijn op Tour in Europa.

Harry

Harry is ook 24 en heeft nu sinds een jaar een relatie met een meisje genaamt Sofie. ze  is nog maar 17, maar ondanks het leeftijds verschil gaat het super tussen hen. dat is waarschijnlijk ook omdat Sofie perongeluk  zwanger geraakt is van Harry. ze is nu bijna 8 maanden zwanger van een meisje. Harry en Sofie zaten eigenlijk nog niet te wachten op een kindje. Maar nu het zo ver is zijn ze van plan er helemaal voor te gaan. Harry hoopt terug te zijn van Tour voor zijn meisje word geboren. En als er geen vroegtijdige geboorte is, gebeurd dat ook.

Louis

Louis is 26 en heeft nog steeds een relatie met Eleanor. Ze gaan ook trouwen! Ze hebben een tweeling van 2 jaar oud. Amelie en Hannah. Louis heeft het erg moeilijk nu dat hij op tour is. Hij kan zijn meisjes eigenlijk niet missen...

Zayn

Zayn is 25 en is getrouwt met Perrie. Ze hebben een zoontje Justin van 3. Zayn mist zijn zoontje ook verschrikkelijk erg. Maar gelukkig, heeft hij Louis en straks ook Harry om zijn verdriet mee te delen.

Liam

Liam is 24 en heeft met een meisje genaamt Grace van 20. Hun relatie schommelt een beetje. Het is al heel vaak aan en uit geweest. Grace heeft Liam ook al heel  vaak beschuldigt van vreemd gaan toen hij het echt niet deed. Liam is bang dat Grace hem alleen date vanwege het hele One Direction gedoe...

Dit was een voor proefje van mijn boek! Zeg maar even of het je leuk lijkt! Maar ik ga denk ik eerst mijn andere boek... Liever dan je dacht af maken. :) x ps. foto van Bente hiernaast! :)

The same pain // Niall Horan ✔️Where stories live. Discover now