XXIX.

35 6 0
                                    

,,No tak! Poďte už!" popoženie nás Leila a my rýchlo opustíme hotel. 

,,Ideme pešo?" zamračí sa Theo.

,,Áno! Je to len kúsok. Nemusíš byť fajnovka!" prevráti očami Leila. Pohneme sa preč od nášho hotela. Za asi desať minút sme tam. Už z diaľky vidím tisícky ľudí. Zatavíme sa v jednom rade, ktorý je nekonečne dlhý. Po pol hodine sa konečne dostaneme na rad. Nejakí ochrankári nás prehľadajú a Tayler začne pípať. Ochrankár sa na neho zamračí. 

,,To je len môj mobil." Vytiahne ho z vačku. S podozrením sa na neho pozrie a po pár sekundách ho pustí.

,,WOHOOOO! SME TU!" vykríkne Theo, Peter a Matt. Odvšadiaľ hrá hudba. Sú tu dokonca aj kolotoče. Prejdeme na miesto, kde nestojí moc ľudí.

,,Babyyyyy, úsmev." povie Peter a Lana ma objíme jednou rukou. Obe sa usmejeme a Peter nás odfotí, potom pokračuje ďalej.

,,Ty to tu máš?! To toto ti pípalo!" povie natešene Theo a ja sa pozreim na neho a Tylera. 

,,Pšššt!" zahriakne ho Tayler, no neskoro. Podídem k ním. 

,,Čo to máte?" zamračím sa.

,,Ale nič." odpovie Tayler a schova nejaké vrecúška do tašky.

,,Ja som to videla! Čo to je?" prižmurím oči. 

,,Nesmieš to nikomu povedať!" pozrie sa na mňa a ja prikývnem. ,,Volá sa to PCP a je to niečo ako extáza. Keď to užiješ, za pár minút sa ti točí hlava a máš menšie halucinácie. Je to trošku ako keby si bola pripitá..."

,,Koľko stojí jedna?" opýtam sa.

,,Dvanásť dolárov." odpovie a ja vytiahnem tridsať dolárov. 

,,Prosím si dve, zvyšok si nechaj." podám mu peniaze a on mi podá tabletky. Schovám si ich do vaku.  Na pódium vyjde nejaký dj a začne hrať. S Lanou sa pohneme ku davu a začneme tancovať. Tento deň si užijem ako nikdy!

...

,,Theo? Peter?" hovorím opitým hlasom a hľadám ich. Za hodinu sa festival konči a ja nemám poňatia kde sú! Kašlem na nich! Posledné chvíle si tu užijem! Postavím sa ku kolotočom, ktoré su už zavreté a skoro nikto tu nestojí. Vytiahnem mobil a všimnem si správu od Zaca.

Tak čo? ako sa bavíš princezná? -Zac

Hah princezná, tak mi hovorieval Dylan. Vytočím jeho číslo, no ozve sa len jeho odkazovka.

,,Ahoj, si tu? Som pri ruskom kolese. Poď si ma nájsť." zahrýznem si do pery. ,,Páči sa mi tu!" poviem zvodne a zložím. Zavriem oči a začnem sa krútiť v rytme hudby. Po pár minútach ho zbadám a usmejem sa. Vedela som, že príde!

,,Theo a ostatní sa stratili a nechali ma tu." pošepkám mu , keď podíde ku mne. Nechápavo sa na mňa pozrie.

,,Ty sa kýveš?" usmeje sa.

,,Ja? Nikdy!" uškrniem sa. ,,Vypľaz jazyk!" prikážem mu. Zamračí sa, no po chvíli ho vypľazí a ja mu naň položím malú tabletku s názovm PCP. Prehltne ju a usmeje sa. Chytím mu ruku a rozbehnem sa ku pódiu so Zacom v pätách. Dostaneme sa kúsok od podia. DJ pustí pesničku od YEARS AND YEARS, DESIRE, ale pravdepodobne nejaký remix. Začnem tancovať a Zac začne skákať. Pozriem sa na neho a zrazu zbadám namiesto Zaca, Dylana. Prestanem tancovať a pozriem sa na neho. On prestane tiež. Potrasiem hlavou a znova uvidím Zaca. Čas akoby sa spomalil. Obaja sa zhlboka nadýchneme a začneme sa vášnivo bozkávať. Zac si o mňa oprie čelo a zahryzne si do pery.

,,Poď ku mne na hotel. Bývam tam sama." pošepkám mu do ucha a on prikývne. Začneme sa predierať ľuďmi preč. Konečne vyjdeme z davu a odídeme von z areálu. Začneme bežať. Bežíme cez jeden most, z ktorého vidno napodobeninu eiffelovky. Bežíme okolo rôzných kasín až cez hracie automaty. Dojdeme až ku obrovitánskemu ruskému kolu, ktoré je väčšie ako v LA. Nikto tu nie je. Vrátnik nás pustí bez zaplatenia  a my vojdeme do kabínky, kde by sa zmestilo dvadsať ľudí. Koleso sa pohne a my vyjdeme úplne navrch. Vidno celé Las Vegas! Dám Zacovi pusu na líce a on ma otočí chrbtom ku sklu, a pritísne ma medzi neho a stenu.  Znova sa začneme bozkávať a keď nám dojde dych, Zac sa odsunie. 

,,Pozri na tú fontánu!" ukáže za mňa a ja sa obzriem. Usmejem sa na neho a znova mu dám pusu. Keď vystúpime z kolesa, znovu sa rozbehneme. Tentoraz mierime ku eiffelovke. Všetci ľudia akoby sa stratili. Je tu len málo kto. Prejdeme pod vežu, rozprestriem ruky a začnem sa točiť. Všetko mi je momentálne ukradnuté. Po chvíli, keď sa mi točí hlava, prestanem a znova ho potiahnem za ruku. Ďalší bod. HOTEL.  Skoro narazíme do dverí a obaja sa začneme smiať. Vojdeme dovnútra a ja od recepčnej zoberiem kartu. Rozbehneme sa do mojej izby. Rýchlo ju otvorím a obaja do nej vojdeme. Na mobile pustím pesničky a zase začneme tancovať. Zaca súrim na sedačku. Začnem sa okolo neho krútiť a on si zahryzne do pery. Obkročmo si na neho sadnem a začnem ho bozkávať na krku. Prevalí ma sedačku a začne robiť to isté. Obkrútim si okolo neho nohy a on ma zodvihne. Prejde so mnou ku posteli a položí ma na ňu. V mojom vnútri stúpne adrenalin a ja chcem viac. Nič iné neriešim som tu len ja, Zac a toto úžasne mesto. Čo sa stalo vo Vegas ostane len vo Vegas.

...

Ráno sa prebudím s príšernou bolesťou hlavy. Obzriem sa a zbadám spiaceho Zaca. Je taký zlatý keď spí. Všimnem si, že mám oblečené jeho tričko. Sadnem si a on otvorí oči.

,,Dobre ráno." zašepká zachrípnutym hlasom a odhrnie mi vlasy z čela, pričom mi po chrbte prejdú zimomriavky. 

,,Dobre ráno." usmejem sa na neho. ,,Objednáme si izbový servis?" opýtam sa.

,,Dám si palacinky." usmeje sa.

,,Hmm." zamyslím sa  a on mi dá pusu. ,,Já chcem cheesburger.""

,,Cheesburger?" opýta sa a znova mi dá pusu.

,,So slaninou!" podotknem. Pobozká ma na nos. ,,A hranolkami."  pobozká ma na čelo. ,,A po stranách avokádo!" dá mi pusu na líce a ja sa zasmejem.

...

,,Tie raňajky boli úžasne!" povie Zac a ľahne si na sedačku. 

,,Mega- úžasné!" poviem. Zazvoní mi mobil a ja sa zamračím, keď na obrazovke zbadám Dylana. Zruším ho a prejdem ku Zacovi. Mobil mi znova zazvoní a ja ho znova vypnem. Za pár sekund sa to stane znova.

,,Ospravedlň ma." poviem a prejdem do kúpelne, v ktorej sa potichu zamknem.

,,Čo chceš?" opýtam sa.

,,Cara, kde si?!" ozve sa v jeho hlase.

,,Načo ti to je?"

,,Kde si?!" 

,,V Las Vegas, čo chceš?" zamračím sa. 

,,Musíš prísť čo najskôr do LA! Prídem pre teba dobre?" v jeho hlase cítiť strach.

,,Nie! Nechaj ma na pokoji!" 

,,Nechápeš to! Musím ťa mať pod dohľadom!"

,,A čo som ja? Tvoje dieťa?"

,,Nie, ale pochop to...!"

,,Ja nič nechcem pochopiť, jasné? Dylan, nechaj ma už na pokoji, rozumieš? Ži si ďalej ten tvoj úžasný žvot! Maj sa!" poviem a zložím.




MYSTERIOUSWhere stories live. Discover now