22

4K 239 28
                                    

{Skylar}

Ik sta op en loop langzaam naar de badkamer. Voorzichtig duw ik de deur open. Jace is niet meer in de badkamer. Waarschijnlijk heb ik hem niet opgemerkt toen hij eruit kwam. Ik loop de slaapkamer in en zie Jace op bed liggen met zijn rug naar me toe. Langzaam sluit ik de deur achter me om vervolgens op bed te klimmen en tegen hem aan te kruipen. Hij draait zich meteen naar me toe en slaat zijn armen om me heen. Een aantal minuten liggen we zwijgend tegen elkaar aan.

'Dat boekje' begin ik. 'Het is lief.' Jace glimlacht. Ik pluk aan zijn shirt. 'Maar ga alsjeblieft niet weg.'

'Ik zou jou nooit verlaten' fluistert hij. Ik voel mijn telefoon trillen dus pak ik hem uit mijn zak. David heeft me een bericht gestuurd.

*Je bent toch niet weer terug bij die Jace hè?*

*Het ligt ingewikkeld.*  stuur ik terug.

*Nee, helemaal niet. Jace is een eikel.*

*David, het is mijn eigen keuze.*

*Best, maar je hoeft niet meer bij mij aan te komen als hij het weer verpest.*. Ik zucht en leg mijn mobiel weg.

'Het komt wel goed met je broer' mompelt Jace tegen mijn haar aan. 'Ik ga mijn best doen.' Ik knik en glimlach.

'Dank je.' Door een luide klop op de deur schrik ik op.

'Shit' hoor ik Jace mompelen. Hij staat op. 'Blijf hier' beveelt hij me. Ik knik en trek de deken over me heen terwijl ik gespannen afwacht. Vaag hoor ik stemmen. Het klinkt als een meisjesstem en de stem van Jace. Ik veeg mijn klamme handen af aan het dekbed. Voetstappen komen dichterbij. De deur gaat met een krakend geluid open.

'Hey.' Jace steekt zijn hoofd om de hoek. Ik slaak een zucht van opluchting.

'Wie was het?' vraag ik als Jace op bed kruipt.

'Noa' antwoordt hij. 'Ze vroeg zich af waar je was.' Ik knik.

'Oke.' Jace komt naast me liggen en plaatst zijn lippen tegen mijn haar. Ik nestel me tegen hem aan en sluit mijn ogen.

'Ben je moe?'

'Een beetje.'

'Laten we dan maar gaan slapen.' Jace stapt uit bed en trekt zijn shirt en broek uit. Zijn gespierde lijf valt nogal op.

'Ik heb geen kleding bij me' mompel ik terwijl ik mijn ogen van hem af probeer te houden.

'Hier.' Jace gooit zijn shirt naar me. Ik vang hem behendig op en bedank hem met een glimlach. Hij glimlacht terug. Ik stap uit bed en draai me met mijn rug richting Jace. Snel trek ik mijn shirt, broek en bh uit. Vervolgens trek ik Jaces shirt aan die veel te groot is voor mij. Twee armen trekken me op bed en ik beland naast Jace.

'Blijf je morgen ook?' vraagt hij. 'Het is toch weekend.' Ik knik.

'Is goed.' Hij drukt zijn lippen kort tegen mijn voorhoofd en slaat zijn armen om me heen.

'Kan je die gasten niet gewoon betalen?' vraag ik na een tijdje stilte. Jace zucht.

'Ik heb ze al betaald. Maar zij beweren van niet' mompelt hij. 'En drugs is nu niet bepaald goedkoop.'

'Dat snap ik. Maar ik kan hier niet voor altijd blijven. Noa gaat vragen stellen.' Jace komt boven me hangen en strijkt wat plukken haar uit mijn gezicht.

'Ik ben gewoon bang dat ze je iets aandoen' zegt hij. 'Ze hebben daarmee gedreigd.' Uit mijn mond komen geen woorden. Ik heb geen idee wat ik moet zeggen. Waarom willen ze nog meer geld van Jace als hij al heeft betaald?

'Skylar' begint Jace. 'Ik heb afleiding nodig.' Voor ik kan reageren heeft hij zijn lippen op de mijne geplaatst. Ik ga mee in zijn kus en haal mijn hand door zijn bruine haren. Wanneer Jace zijn lippen van de mijne haalt plaatst hij een spoor van kusjes op de huid in mijn nek. Genietend sluit ik mijn ogen als zijn handen mijn lichaam verkennen. Zijn vingertoppen zijn warm op mijn buik en langzaam bewegen ze richting mijn been. Tintelingen schieten door heel mijn lichaam en mijn hoofd slaat volledig op hol.

'We kunnen altijd nog vluchten' mompelt Jace bij mijn oor om er vervolgens een kus te drukken. Ik glimlach. Vluchten met Jace klinkt nog niet eens zo heel slecht. Langzaam open ik mijn ogen weer om vervolgens in de blauwgrijze ogen van Jace te kijken. Ze staan vol leven en kijken niet meer zo levenloos als hoe ik ze eerder heb gezien. Ik laat mijn lippen kort de zijne raken en strijk met mijn duim over zijn gezicht. Mijn bewegingen zijn teder en als ik bij zijn lippen kom bijt hij er zacht in wat me laat giechelen. Meteen pers ik mijn lippen op elkaar. Dat geluid kon echt niet.

'Dat was schattig' fluistert Jace terwijl hij mijn hand vastpakt en zijn vingers met de mijne verstrengeld.

'Laten we gaan slapen' zeg ik snel. Jace grinnikt.

'Goed.' Hij glijdt van me af zonder mijn hand los te laten. 'Slaap lekker.' Ik nestel me tegen hem aan en laat onze handen op zijn buik rusten. Zijn overige arm heeft hij om me heen geslagen.

'Slaap lekker' mompel ik en met die woorden sluit ik mijn ogen.

(Het is vakantie dus ik heb eindelijk tijd om weer te schrijven. Alleen moet ik wel een boek voor Nederlands lezen en een presentatie maken maar goed, dat heb ik binnen een paar dagen wel gedaan.

Verder heb ik een nieuwe cover. Wat vinden jullie ervan?

En ik merk dat ik niet echt veel reacties krijg op dit boek maar wel redelijk veel stemmen. Dus ik vroeg me af, vinden jullie dit boek nog wel leuk? En wat zou ik beter kunnen doen, behalve meer updaten?)

Verdoofd Where stories live. Discover now