5

5.6K 328 12
                                    

{Jace}

Ik zal haar niet met mijn gevoelens laten spelen. Ik zal mijn gevoelens nooit toelaten, niet voor haar. Ik loop ijsberend door de kamer tot ik een luide klop op de deur hoor. Ik werp een snelle blik op mijn horloge en zie dat het twaalf uur is. Meteen loop ik naar de deur en trek ik hem open. Skylar staat in de deuropening.

'Je wilde me spreken?' vraagt ze. Ik knik.

'Kom binnen.' Ik ga aan de kant zodat ze erlangs kan. Vervolgens sluit ik de deur. Skylar blijft in de woonkamer staan.

'Wat is er?' vraagt ze. Ik zucht diep. Hoe kan ik dit normaal tegen haar zeggen? Ik weet niet eens wat ik wil zeggen nu ze tegenover me staat. Ze staart me nog altijd vragend aan als ik naar een antwoord zoek. Uiteindelijk loop ik naar haar toe en druk ik haar zacht maar toch dwingend tegen de muur achter haar. 

'Je maakt me gek' mompel ik. 'Bij jou ben ik mezelf niet meer.' Haar groene ogen kijken me verbaasd aan. 

'Wat bedoel je?' vraagt ze. 

'Ik...' stamel ik. 'Ik kan niks meer uitschakelen.' Haar blik blijft verbaasd. Wanneer ze na een aantal seconden nog niets zegt breng ik mijn lippen dichterbij de hare. Ik moet weten of het me nu wel lukt, of dat ze me compleet gek heeft gemaakt. Wanneer mijn lippen de hare raken bloeit er iets in me op, verlangen. Mijn verlangen naar haar groeit als haar zachte lippen teder tegen de mijne aan bewegen. Iets dwingender strijk ik met mijn tong over haar lip. Ze opent haar mond een stukje en zo raken we verwikkeld in een hevige tongzoen terwijl ze haar hand door mijn haar haalt. Iets in me zegt dat ik haar los moet laten maar het andere deel wil niets liever dan haar vasthouden, en dat deel is vele malen sterker. Ik laat mijn vingers over haar huid glijden. Kippenvel ontstaat op haar huid wanneer ik haar aanraak. Ik merk dat mijn zuurstof op begint te raken dus laat ik haar langzaam los. 

'Wat doe je?' prevelt Skylar. 

'Wat ik doe?' vraag ik. 'Ik zoende je en jij deed mee.' Skylar schudt haar hoofd. 

'Waarom?' 

'Ik moest iets uitzoeken.' 

'Oh.' Ze wurmt zich los van mijn greep en loopt naar de deur. 'Ik hoop voor je dat je het hebt uitgezocht, eikel.' Met die woorden verlaat ze de kamer en gooit ze de deur met een klap dicht. Zuchtend ga ik op de bank zitten. Ik zit met mezelf in de knoop, en niet zo'n klein beetje op. Ik weet niet wat Skylar met me doet. Haar koppigheid blijft irritant maar het maakt haar tegelijk aantrekkelijk. Ik weet nu wat ik wil. Haar.

(Kort stukje waar ik toch best wel trots op ben. Hopelijk vinden jullie het leuk x)





Verdoofd Onde as histórias ganham vida. Descobre agora