8

5.4K 299 64
                                    

{Skylar}

Terwijl we op de snelweg rijden kijk ik uit het raam. Tot nu toe is het aardig stil. Jace kucht dus draai ik mijn hoofd naar hem.

'Zullen we straks iets eten?' stelt hij voor. 'Ik krijg honger.' Ik knik instemmend.

'Ik ook' zeg ik. 'Maar waar?'

'Het is nog ongeveer twee uur rijden dus eerder dat we daar zijn is het al zeven uur' zegt Jace bedenkelijk. 'Ik weet dat het niet echt romantisch is, maar we kunnen wel naar de McDonald's?' Ik glimlach naar hem.

'Lekker. Ik heb eigenlijk daar eigenlijk wel trek in. En je krijgt daar sneller je eten dan in een normaal restaurant.' Jace lacht en knikt.

'Dat is waar.' Hij kijkt me kort aan en richt dan zijn blik weer op weg. Hij bijt op zijn onderlip wat er verschrikkelijk sexy uitziet. Ik staar weer uit het raam naast me. Plots voel ik een warme hand mijn been raken. Verschrikt kijk ik ernaar. 

'Je kreeg kippenvel' zegt Jace. 'Ik wilde je warm houden.' Ik glimlach naar hem.

'Dank je. Ik had iets anders moeten aantrekken. Het is bovendien geen zomer meer.' Jace glimlacht met zijn tanden bloot.

'Ach, als we in het hotel zijn kan je je omkleden.' Ik knik.

'Dat is waar.' Zodra Jace het bordje van de McDonald's ziet neemt hij die afslag. Even later rijdt hij de parkeer plaats van het fastfood restaurant op. Hij zoekt een plekje en parkeert de auto. We stappen uit en meteen voel ik de koude wind tegen mijn huid aan. Kippenvel verspreidt zich opnieuw over mijn lichaam. Met mijn armen probeer ik mezelf warm te houden wat mislukt aangezien ik alleen een dun vestje over mijn jurk heb aangetrokken. 

'Kom, binnen is het warmer.' Jace slaat zijn arm om me heen en leidt me de parkeer plaats over. Eenmaal binnen sluiten we aan in de rij. Jace arm rust nog steeds op mijn schouder. 

'Wat wil jij?' vraagt hij. 

'Wat neem jij?' 

'Patat met kipnuggets en cola.'

'Bestel dan maar zo'n grote doos, want ik wil dat ook' zeg ik. Jace lacht en knikt. Volgens mij heb ik hem nog nooit zo veel zien lachen op één dag. Correctie, sinds ik hem heb ontmoet. Wanneer wij aan de beurt zijn haalt Jace zijn arm weg en bestelt hij. Nadat hij heeft afgerekend lopen we door naar de volgende rij waar ze je eten klaarmaken. 

'Het is echt druk' zeg ik terwijl ik rondkijk. 

'Ga anders vast zitten voor we geen plek meer hebben' zegt Jace die mijn blik blijkbaar heeft gevolgd. 

'Is goed.' Ik loop naar een leeg tafeltje in de hoek en ga zitten. Vervolgens pak ik mijn mobiel uit mijn tas. Noa heeft me een bericht gestuurd.

*Hey, is het leuk met Jace? ;)*  Lachend stuur ik wat terug.

*Ja hoor, hij is heel anders nu we alleen zijn.*

*Positief of negatief?*  Krijg ik vrijwel meteen terug.

*Positief. Hij lacht veel meer en hij is echt super lief.*

*Mooi. Veel plezier nog x*

*Dank je x*  Daarna leg ik mijn mobiel weg. Nog geen minuut later komt Jace met een dienblad vol eten. Hij zet het dienblad op tafel en gaat dan tegenover me zitten. 

{Jace}

'Ik hou echt van kipnuggets' zegt Skylar terwijl ze een hap neemt van het stukje vlees. 

'Ik ook' geef ik toe en ik neem een slok van mijn cola. Skylar glimlacht. Haar groene ogen beginnen te glinsteren. Ze stopt een plukje van haar bruine haar achter haar oor en doopt wat patatjes in de saus. God, wat wil ik haar graag zoenen. Ik wil haar de hele dag in mijn armen houden en haar vertellen hoe mooi ze is om haar vervolgens te zoenen. 

'Jace!' Ik schrik op uit mijn gedachten.

'Wat?' vraag ik.

'Ik vroeg naar welke plaats we gaan.' 

'Maastricht' antwoord ik. Ze knikt en gaat dan weer verder met eten. De drang om naast haar te zitten is groot maar is dat niet raar? Normaal ben ik niet zo van het romantisch doen. Ik ben überhaupt niet van de relaties. Ik laat een onhoorbare zucht vrij en sta dan op om vervolgens naast Skyler te gaan zitten. Ze kijkt me aan.

'Is er iets?' vraagt ze. Ik schud mijn hoofd.

'Ik wil gewoon naast je zitten. Dat mag toch wel?' Ze knikt.

'Ja, natuurlijk. Het was alleen zo spontaan.' Ik haal mijn schouders op en sla mijn arm om haar heen. Skylar laat haar zachte lippen kort mijn wang raken en neemt dan een slok van haar cola. Ik eet mijn patat op en laat mijn blik op de doos met kipnuggets rusten. Er zitten er nog zes in. 

'Moet jij nog?' vraag ik aan Skylar. 

'Eentje.' Ze pakt nog een kipnugget uit de doos en stopt hem in haar mond. Ik eet de rest op.

Nadat we helemaal klaar zijn met eten lopen we terug naar de auto. Skylar heeft kippenvel op haar huid. Ik trek mijn vest uit en en geef hem aan haar. Ze trekt hem aan.

'Dank je.'

'Geen probleem.' Als we vlakbij de auto zijn pak ik Skylars hand vast en trek ik haar naar me toe. Ze kijkt me vragend aan. Ik strijk met mijn vingers door haar haren en breng mijn gezicht naar die van haar.

'Ik wil dit al langer doen' fluister ik terwijl mijn lippen zacht over de hare strelen. Skylar glimlacht klein en drukt dan zacht haar lippen op de mijne. Mijn ene hand glijdt om haar middel om haar zo dichter tegen me aan te drukken terwijl de andere op haar wang rust. Skylar slaat haar armen rond mijn nek en haalt haar handen door mijn haar. Mijn hart slaat op hol en een tinteling trekt door mijn lichaam. Dit voelt zó goed. Dit is een miljoen keer beter dan alle andere meisjes die ik heb gehad. Ik ben echt verliefd op Skylar. En ik hoop dat ze hetzelfde voor mij voelt.

(Eindelijk weer een nieuwe update en deze is ook langer dan de andere hoofdstukken. Ik wilde even iets goeds afleveren. En ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vinden. Het volgende hoofdstuk komt zo snel mogelijk. Ik heb nu veel inspiratie voor dit boek.)






Verdoofd Where stories live. Discover now