11

4.6K 279 8
                                    

{Skylar}

Eenmaal in onze kamer ga ik op bed zitten en trek ik mijn hakken uit. Jace trekt ook zijn schoenen uit. Nadat ik mijn schoenen netjes heb neergezet trek ik mijn panty uit die ik op een hoopje naast mijn schoenen gooi. Vervolgens sta ik op en wil ik de badkamer inlopen maar Jace houdt me tegen. Hij staat op en laat zijn vingers via mijn pols naar mijn hand glijden waar hij zijn vingers verstrengeld met de mijne.

'Ik vond het leuk met je' zegt hij. Ik glimlach naar hem.

'Ik vond het ook leuk.' Voorzichtig drukt hij zijn lippen op de mijne. Ik zoen hem zacht terug. Jace laat ons op bed vallen en komt boven me hangen zonder de kus te onderbreken. Zijn vingers strelen over mijn bovenbeen. Mijn huid lijkt in brand te staan waar zijn vingers me aanraken. Wanner Jaces lippen de mijne verlaten laat hij een spoor van kusjes achter op mijn kaak en in mijn nek. Ik laat mijn oogleden naar beneden zakken. Jace pakt mijn hand weer vast en haalt zijn lippen uit mijn nek waardoor ik mijn ogen weer open. In zijn ogen is een emotie te zien die ik niet goed kan plaatsen. Ik staar hem aan en hij mij voor zijn lippen weer liefdevol de mijne raken. Opnieuw sluit ik mijn ogen. Mijn verstand staat op nul en ik laat me dan ook volledig over aan Jace. Ik voel hoe Jace zijn handen onder mijn lichaam schuift. Ik til mezelf een stukje van het bed zodat hij er beter bij kan. Hij trekt de rits van mijn jurk naar beneden. Kort laat hij me los om mijn jurk uit te trekken die naast het bed belandt om me vervolgens weer passievol te zoenen. Zijn handen verkennen mijn lichaam. Overal waar hij me aanraakt ontstaat er een tinteling. Ik laat mijn hand over zijn borst glijden tot ik bij de zoom van zijn shirt kom. Ik trek zijn shirt omhoog en probeer hem uit te trekken wat mislukt. Jace lacht en helpt me door zijn shirt in een simpele beweging naast het bed te gooien. Gefascineerd staar ik naar zijn gespierde buik.

'Bevalt het uitzicht je?' vraagt Jace.

'Ja, hoor' zeg ik en ik bijt op mijn lip.

'Je bent echt verschrikkelijk sexy als je dat doet' zegt hij hees. Ik glimlach en duw hem dan van me af. Hij belandt met zijn rug op het matras. Ik kruip op hem en druk een korte kus op zijn lippen voor ik mijn weg naar beneden werk. Ik stop met kusjes geven vlak boven zijn broek. Jace laat een zachte kreun aan zijn lippen ontsnappen. Ik kijk naar hem en zie dat hij zijn ogen gesloten heeft.

{Jace}

Skylar gaat weer verder met waar ze mee bezig was en ik bijt op mijn lip om een tweede kreun te smoren. Ik bijt op mijn vuist als Skylar zachtjes in mijn nek zuigt. Ze doet zoveel met me. Zal ze dat wel doorhebben? Dit heb ik al die tijd gemist toen ik mijn gevoelens weigerde. Maar nu voelt het zo goed.

'Sky' breng ik uit. Nu pas merk ik dat ik hijg.

'Wat is er?' vraagt ze terwijl ze opkijkt.

'Ik... Moeten we dit wel doen? Dit is onze eerste echte date.'

'Je hebt gelijk' zegt Skylar terwijl ze van me afglijdt. Voor ze van het bed kan stappen pak ik snel haar hand vast en ga ik rechtop zitten.

'Ik vond het wel fijn alleen ik wil niet te snel gaan' leg ik uit. Ze knikt.

'Het is goed. Ik wil ook geen dingen doen waar ik achteraf spijt van krijg.' Ik knik. Ze staat op en loopt de badkamer in. Ik trek mijn broek uit en gooi hem naast mijn shirt. Vervolgens kruip ik onder de deken. Even later komt Skylar de badkamer weer uit in haar pyjama wat een groot shirt is. Ze komt naast me liggen en doet het licht uit.

'Kom.' Ik open mijn armen. Ze kruipt erin en nestelt zich dicht tegen me aan. 'Weet je' mompel ik. 'Ik heb bijna nooit een zuigzoen van een meisje gehad.'

'Wel van een jongen dan?' grapt Skylar.

'Ja, heel veel' zeg ik sarcastisch. Skylar lacht kort en streelt met haar vingers zachtjes over mijn borst.

'Dit moeten we vaker doen' zeg ik vastbesloten.

'Oke.' Skylar drukt een kus op mijn lippen. 'Ik ga slapen.'

'Slaap lekker.' Ik plaats een kus op haar voorhoofd en dan sluit ze haar ogen, net als ik.


Verdoofd Where stories live. Discover now