71. Starý známý

976 61 8
                                    

Mellisa:

Fotky z naší svatby obletěli doslova celý svět. Protentokrát to, ale nebyla práce paparazzi, ale naše. Jednoduše jsme tentokrát problémy hodili za hlavu a s hrdými úsměvy na twitter dali několik fotek. Několik dlouhých dnů to byl trhák číslo jedna a nikdo nic jiného neřešil.

Lucy zase pak odcestovala a všichni jsme se vrátili zpátky. Niall u nás teď tráví dost času.. tedy spíše u dětí. Hodně si je oblíbil a i oni jeho. Občas mi přijde, že se z něj stává taková naše chůva.

Dneska jsme se s Harrym rozhodli, že se zajdeme projít po Londýně a Nialla jsme, jak jinak, vzali sebou. Procházeli jsme se po Hyde Parku a jelikož bylo jaro, vše krásně kvetlo.

U stánku jsme si koupili zmrzlinu a na chvíli jsme se chtěli posadit na lavičku. Když jsem, ale začala couvat s kočárkem, do někoho jsem narazila.

,,Omlouvám se.. já nechtěla" otočila jsem se a spatřila známou tvář. Byl stále stejný a na tváři se mu rýsovalo několika denní strniště.

,,No to je mi náhoda!" Přátelsky se usmál.

,,To teda" přikývla jsem a pak se otočila pohledem na zbytek, tedy Harryho, Nialla a naše děti.

,,Čau Harry, Nialle" chlapsky si plácli.

,,Čau Lucasi. Dlouho jsme se neviděli.. naposledy když si mi očumoval manželku" zasmál se Harry

,,Ehm.. v té době ještě přítelkyni" vložila jsem se do jejich debaty. Hazz se jen ušklíbl, ale Lucas se zaměřil na Julie s Timmym.

,,No nekecejte, že jsou opravdu vaši" zasmál se

,,Jo. Jsou" Harry se hrdě usmál nad svojí dobře odvedou prací.

,,Slyšel jsem, že jsi v tom, ale myslel jsem že média zase kecají" přiznal. V tu chvíli k nám přišla drobná brunetka, které mohlo být tak osmnáct.

,,Lucasi.. Máš tu zmrzlinu?" Takže asi patří k sobě

,,Nemám, protože mě tady paní málem srazila kočárkem" řekl hravým tónem a mrkl

,,Hele! Omluvila jsem se ti" bránila jsem se. Podívala jsem se na tu dívku. Byla si s Lucasem docela podobná.. nejdříve jsem si myslela, že by to mohla být přítelkyně, ale asi ne

,,Lucasi.. představíš nás?" Zeptala jsem se mile.

,,Oh jasně!" Jakoby si teprve až teď vzpomněl, že tu s námi stále stojí. Pak mi došlo, že Niall je celou dobu potichu a tak jsem se na něj otočila. Koukal na tu brunetku a nemohl z ní spustit oči.

,,Tohle je Lily, moje sestřenice. Lily.. tohle jsou Mell, Harry a Niall, i když je dva musíš znát" uchechtl se. Bylo na ní vidět, že je nesvá.

,,Ahoj, ráda vás poznávám" pověděla

,,My tebe taky" mile jsem se na ní usmála

,,A ty nás představíš?" Otočil se Lucas na naše děti. Ušklíbla jsem se otočila se na naše děti.

,,Tohle je Timmy.." ukázal jsem na chlapečka v světle modré mikině.

,,A tohle Julie" teď jsem se pro změnu dívala na naši princeznu v růžovém. Každý se nad nimi uculoval a ani Lucas s Lily nebyli výjimkou.

,,Jsou sladcí. Mohla bych si Timmyho pochovat?" Zeptala se Lily

,,Samozřejmě. Můžeme si jít i klidně tamhle sednout" ukázala jsem na lavičky.

Jakmile jsme v klidu seděli tak jsem dala Timmyho do náruče Lily. Všimla jsem si Niallova zasněného pohledu na Lily a jak na ní stále kouká.

Nečekaní táborníci ! ✔ | HSKde žijí příběhy. Začni objevovat