19. Večer s alkoholem

1.8K 112 4
                                    

Došli jsme ke klukům a po cestě všechny obvolali. Souhlasili a většinou do telefonu odpověděli, že do 15-20 minut tam budou. Jelikož jsme s Lucy u nich byli poprvé tak nás tam kluci provedli a ukázali všechny pokoje. Ještě jsem zavolala mamce, kde budu i na noc, protože dnes už domů rozhodně s Harrym nepůjdeme.

Připravili jsme různé chipsy a pití. Mezi pitím samozřejmě nechyběl ani alkohol, kterého bylo poměrně více než obyčejných limonád. Připravit nám to trvalo asi deset až patnáct minut. Jen co jsme to dodělali už začali chodit i ostatní.

Nejdříve Liam s Dan, pak Zayn s Perrie a úplně na konec Louis s Eleanor. Posadili jsme se v obýváku a začali naši konverzaci 

,,Jak vás vlastně napadl tenhle sraz?" začal Zayn 

,,No.. Potkali jsme Nialla s Lucy v Nando's a dohodlo se, že půjdeme sem a zavoláme i vám." řekla jsem zkráceně

,,Jo a mimochodem ty vaše fotky už jsou na netu" obeznámí nám Louis 

,,Cože?!" vyjekne Harry 

,,Ty parchanti jsou rychlejší, horší a otravnější. Člověk nemá chvíli klidu" dodá a zní opravdu naštvaně. Niall donese notebook, najede na internet a hned na hlavní stránce jsou všechny ty fotky. Jak se procházíme v parku, držíme za ruce, sedáme si na lavičku a nakonec se líbáme. Jsou to fakt šmejdi. Pod fotkami je titulek:

Harry Styles má novou přítelkyni! Jak dlouho už ten jejich vztah trvá? To nikdo neví.

Koukám na ten článek a pak se zasměji. Všichni se na mě nechápavě podívají.

,,Podívejte se na to.. ty fotky jsou náhodou moc pěkný. Asi si je vytisknu. Je strašně vtipný jak je vidět, že nemají nic lepšího na práci než prostě prudit!" celkem doufám, že mi ještě dnes odpoví. 

,,Jo fotky to jsou celkem pěkný" přizná Louis a zasměje se se mnou. Ostatní stále koukají s bradou dolů. Tak teda jinak... 

,,Hele! Kdybych se měla stresovat a rozčilovat kvůli každé fotce a podobně tak nebudu dělat nic jiného. Vždyť bych byla za chvílí na prášky" co mám dělat.. je to pravda

,,Má pravdu" řekne Harry a já jsem ráda, že to řekl zrovna on. Usměje se na mě, ale pak zvážní. 

,,Slib mi, že kdyby se cokoliv dělo a tebe by to pak už začínalo štvát, že mi to řekneš. Pokusil bych se s tím když tak něco udělat, jo?" přikývnu 

,,Slibuji" usměji se na něj

,,Tak co si dáte kdo k pití?" zeptá se El. Každý ji něco nadiktuje 

,,Počkej El! Já ti s tím pomůžu" navrhnu a ona souhlasí. V kuchyni se na mě podívá zvláštním pohledem. 

,,Hele Mell, hlavně musíš být v klidu. Já si tím taky musela projít než si na mě fanynky zvykly" přikývnu na pochopení. 

,,Mě to zatím fakt nevadí a až mi to vadit začne... řeknu to Harrymu jak jsem slíbila i když nechci, aby to vypadalo jak když si mu stěžuji"

,,Nebudeš si stěžovat. Jen chci aby jsi byla šťastná" ozve se za námi a tam stojí Harry s úsměvem na tváři. Přijde ke mě a pevně mě obejme.

,,A proč si vlastně přišel za námi do kuchyně?" zeptám se

,,Strašně dlouho vám to s tím pitím trvalo" zasměje se. 

,,Aha" Doneseme všem jejich pití co chtěli a opět si sedneme na gauč. Všichni poděkují a můžeme začít novou konverzaci. 

,,Tak co naplánujeme?" zajímá se Perrie 

,,Můžeme si něco zahrát" navrhnu. Louis odběhne někam nahoru a za chvilku se vrátí s krabicí twisteru. To si dělá legraci.. Zrovna twister? Tak to nevím.

,,Louisi, už zase twister??" postěžuje si Niall. Louis se jen zasměje.

,,Jenže mi to budeme hrát trochu jinak" zašklebí se.

,,A jak tedy?" zeptá se Dan. Jo to by mě taky zajímalo..

,,To je jednoduchý! Nejdříve se pořádně všichni opijeme a pak to teprve bude zábava" ten nápad se mi moc nezamlouval, ale co? Třeba nakonec bude sranda. A jak Louis řekl, tak se i stalo. Všichni jsme pili a ne málo. Vidět mě máma.. už mě nikam nepustí. Když už jsme byli všichni dost nalitý.... mohl se začít hrát ten slibovaný twister.

Povím vám.. kdyby jste nás viděli tak byste si neřekli, že jsme normální. Některé ty pozice byli dost vtipný. Pak už mě moje ruce prostě neunesli a já spadla. Pode mnou byl o něco víc opilí Louis, nade mnou se tyčil Harry a vedle byla ještě El.

Ano sice si někdo může říct jak jsme se všichni čtyři mohli narvat na tu malou podložku.  Odpověď je jasná.. sami nevíme, ale byla to legrace.

No, ale jak jsem spadla tak jsem se svalila na Louise. Tím, že jsem vymrštila ruce a nohy, tak jsem pod kosila Harryho s El a leželi jsme tam vysmátý a rozlámaný na sobě. Po asi dalších dvou hrách, kdy jsme se různě prostřídali už jsem byla unavená a šli si lehnou. Harry ještě chvíli zůstal dole s tím, že za chvilku přijde.

Harry:

Mell šla spát a to se mi šíleně hodilo. Potřeboval jsem s ostatními probrat její narozeniny.

,,Hej lidi vnímáte aspoň trochu?" možná, že jsem měl vybrat lepší situaci. Od každého jsem dostal tak nějak souhlas.

,,Mell má téměř za čtyři dny, tím myslím v pátek, narozeniny. A my jí uspořádáme oslavu u ní doma" s její mamkou už to mám domluvené. To jsem stihl, když Mell byla v koupelně. Všechno se domluví a na nich je vidět, že alkohol z nich trošku vyprchal. I tak nám všem zítra bude blbě.

Když už si myslím, že je vše probráno, tak jdu za Mell.. taky spát. Stejně si myslím, že většinu budu opakovat, ale to je vedlejší.

Přijdu k sobě do pokoje kde už poklidně spí moje princezna. Ještě si dojdu do koupelny, vysprchuji se a jdu si lehnout. Obejmu Mell kolem pasu a přitáhnu si ji k sobě. Po pár minutách už usnu taky.
___________________

Za prvé se chci omluvit za všechny chyby ;)

Psala jsem to na mobilu. Sice to píšu často, ale teď mám staženou novou aplikaci, při které mám na pozadí klávesnice kluky :3 No.. a ty písmenka jsou trošku menší než obvykle a tak :DD

Jinak samozřejmě doufám, že se kapitola líbila ;))

- Páčkoo :*


Nečekaní táborníci ! ✔ | HSKde žijí příběhy. Začni objevovat