46. Co to Sakra..?!

1K 89 13
                                    

Díl věnuju: @MinieCaroline :)  
______________________________________
[O několik dní později]

Harry:

Už je to nějakou dobu co jsme se vrátili. Mell s Lucy zase museli bohužel do školy a my s kluky píšeme nové songy na další album, které bychom chtěli vydat do Vánoc. Sice je březen, ale když si mákneme, tak to snad stíháme.

Je jedna odpoledne a jsme akorát ve studiu. Jak jsem říkal.. píšeme písničky, nebo se o to aspoň snažíme. Holky mají do tří školu a pak přijdou k nám do vily. A ještě jsem nezmínil jak jsme se domluvili s Mell na tom bydlení, jestli to tak můžu nazvat..

Hned to ráno co jsme se probudili, si Mell zabalila nějaké ty věci a šli jsme k nám. Po celou dobu až do teď byla víc Mell u nás než u mámy a Joshe, kterého upřímně z hloubi duše nesnáším. To jak se na Mell vždy kouká, jak ji úplně svléká pohledem, nejradši bych mu pokaždé vrazil pěstí, ale místo toho si radši neodpustím nějakou škodolibou poznámku na jeho účet.. hodně mě to baví.

Už chci strašně moc domů. Proč? Chci už za Mell.. sice domů přijde později než my, ale co..

*****

Uběhla nám další hodina a my byli konečně na cestě zpět domů. Nemůžu se dočkat až si sednu k televizi a dám nohy na stůl. Nebo se najím, půjdu k sobě a trochu se prospím než přijde moje princess.

Liam odemkl dveře od domu a já hned zaútočil na ledničku. K mé smůle jsem nenašel nic, co bych si dal.. proto jsem se spokojil pouze s nějakým kusem koláče, který jsem si dovolil vzít a odešel do svého pokoje, kde jsem se následně zavřel, snědl ten kousek a aspoň s trochu plným žaludkem si lehl do postele. Než jsem usnul tak jsem přemýšlel o tom, že asi vezmu dnes večer Mell do restaurace na nějaké pořádné jídlo.. netrvalo dlouho a konečně jsem usnul.

Přibližně po dvou hodinách jsem se probudil a to kvůli zmatku a hluku, který panoval dole, asi v hale. Vstal jsem z postele a při pohledu z okna mi tak nějak došlo, že jsem musel spát déle než dvě hodiny a taky déle než jsem původně chtěl. Myslel jsem si, že už Mell bude dole a oni mě jen nechtěli budit.

Když jsem, ale sešel dolů.. všichni stáli dole, teda kromě Mell, u hlavních dveří a o něčem žhavě diskutovali, jakmile mě, ale spatřili.. otočili se na mě a zmlkli.

,,Co se děje?" nechápal jsem. Chvíli bylo ticho a jako první začal mluvit Liam

,,Ehm.. No.. Víš Harry.. Jde o Mell.." řekl

,,Co je s ní?!" vykřikl jsem

,,Už víc jak před hodinou měla přijít a nepřišla, nemůžeme se jí dovolat a to nikdo z nás.." v tu chvíli jsem měl pocit, že se vše kolem mě zatočilo a já spadl na prdel

,,Jak je to možný? Kam jako šla?! Lucy? Vždyť si s ní byla ty! Tak jak se to mohlo stát?!" začal jsem vyšilovat

,,Klid Harry.. zkus jí taky zavolat.. i když neříkám, že to bude platné, ale co mi víme?" zkoušeli mě uklidnit. Podíval jsem se na Lucy, aby mi odpověděla

,,Šli jsme společně ze školy a já musela ještě domů. Jelikož jsme se předtím stavili ještě v centru, už byla trochu tma. Domluvili jsme se, že se tady sejdeme, a protože byla jen pár domů odtud.. nebála se a ani já. Rozloučili jsme se a tím náš rozhovor končil. Každá jsme šli na opačnou stranu.." hltal jsem každé slovo, která řekla a doufal, že mi to pomůže abych ji našel.. ale nic.

Vzal jsem telefon a asi dvacet krát jsem se jí snažil dovolat.. nic. Vždy mi hovor spadl do hlasové schránky a posledních několik hovorů bylo položeno. Nevím co dělat. Složil jsem si hlavu do dlaní a cítil jak mi slzy stékají po tváři. Bál jsem se o ní.. a moc. Kdybych pro ni dojel, nic by se jí nestalo.

Mellisa:

O můj bože! Zase musíme po tak skvělém volnu, které jsme tedy měli jen my s Lucy, chodit do toho ústavu jménem škola. Jelikož jsme se za celou dobu nepodívali ani na jediný předmět.. máme co dohánět. Učitelé po nás pěkně teď jedou a to není dobré. Díky bohu, že už je oběd a pak můžu zpátky k Harrymu.

,,Tak vyrážíme?" Zeptá se mě Lucy, když stojíme před školou.

,,Jasně! Moc se do toho nákupního centra těším" odpovím ji a jdeme směr centrum

Po asi dvou hodinovém chození po všech možných obchodech jsem si krom vody nekoupila nic. Za to Lucy byla ověšená taškami jako vánoční stromeček.

,,Teď už máš všechno?" řeknu pobaveně

,,Haha.. jo mám a jdeme" vyšli jsme tedy před centrum. Šli jsme asi deset minut a pak se Lucy zastavila

,,Mell sejdeme se až tam jo? Musím ještě domů"

,,Jasně v pohodě, stejně už je to jen kousek" usmála jsem se

,,Díky tak ahoj" rozloučili jsme se a každá se vydala svým směrem

Rozhodla jsem se, že se to zkrátím přes park. V jednu chvíli jsem měla i pocit, že mě stále někdo sleduje. Párkrát jsem se otočila, ale nikde nikdo. Začala jsem mít obrovský strach a když se zamnou ozvalo křupnutí, chtěla jsem se rozběhnout pryč a být co nejrychleji u kluků. Jenže v tu chvíli mě někdo chytil a škubl se mnou zpátky dozadu. Otočil mě čelem k sobě. Nevěděla jsem kdo to je, protože měl kuklu na hlavě. Jeho velkou dlaň jsem měla přiloženou na puse, abych nemohla křičet.. Teď a tady by mě stejně ve velké pravděpodobnosti nikdo neslyšel.

Naznačil mi abych byla z ticha a odendal ruku pryč. Sáhl do kapsy a vytáhl kapesník, který mi přiložil opět k obličeji. Látka vpuštěná v kapesníku mě začala uspávat. Než jsem usnula tak jsem slyšela jak odporně řekl:

,,Dobrou noc zlatíčko" ten hlas znám..!

*****

Ráno mi chvíli trvalo než jsem si uvědomila kde to jsem. I když jsem to vlastně pořádně ani nevěděla. Jediné co bych teď chtěla je, aby tohle vše byl jeden velký a hnusný sen. Bohužel pokoj ve kterém jsem byla mi řekl, že to tak rozhodně není. Co když už nikoho z nich neuvidím. Hodně se bojím.. chci pryč, chci k Harrymu!

Najednou se otevřeli dveře a v nich stál ten chlap, který mě včera unesl. TO SNAD NE!! Já ho znám a moc dobře! To snad ani není možný! Co si o sobě vůbec ten hajzl myslí?! Můj výraz z vystrašeného se z části změnil na naštvaný a znechucený. Ušklíbl se.

,,No dobré ráno.. nebo spíše poledne?" řekl slizkým hlasem

_________________________________________

Blíží se nám pomalu 50. kapitola :3
Tak co si myslíte o nové kapitole a našem únosci? :O rozhodně to s ním nebude lehké .. Tady máme jasný příklad toho, že není dobré chodit pozdě za tmy opuštěnými parky  :DDDDD

Takže votes, komenty prosím :3 :D

Snad se vám díl líbil a těším se za týden :)))

- Páčkoo :**

Nečekaní táborníci ! ✔ | HSKde žijí příběhy. Začni objevovat