59. Rozhovor

995 73 25
                                    

*O tři týdny později*

Mellisa:

Dvacáté narozeniny jsem si perfektně užila. Kdybych neznala kluky a neměla Harryho tak by to určitě byla jen obyčejná oslava s pár přáteli a mou rodinou. A upřímně? Obyčejné věci nejsou poslední dobou nic pro mě..

Už to budou tři týdny co jsem je měla a od té doby jsem stále nesundala náramek od Harryho. Moc jsem si ho totiž na to oblíbila.

A pokud vás zajímají nějaké novinky co se za tu dobu udály..?
Byli jsme s Harrym minulý týden v restauraci na večeři a samozřejmě jsme se nevyhnuli útoku paparazzi. Jako obvykle druhý den byli všude naše fotky, ale tentokrát jim neunikla jedna věc. A to malý stříbrný kroužek na mém prsteníčku. Ano.. mluvím o mém zásnubním prstýnku s kterým mě Harry požádal o ruku. Celý zbytek týdne to byl trhák ve všech časopisech a po celém internetu. Nemohli jsme ani vyjít z domu aniž by před ním nebyl jediný otravný novinář.. Teď už se to aspoň trochu uklidnilo..

Dnes mají kluci rozhovor v televizi a chtějí, abychom tam jeli s nimi. Prý, že si potom společně všichni někam zajdeme. Ovšem mě od rána nějak není nejlíp takže jsem jim řekla, že na ten rozhovor s nimi půjdu, ale pak pojedu rovnou domů. Harry jak jinak respektoval, že chci být doma, ale jen když tu bude se mnou.. nic jsem nenamítala a souhlasila.

,,Mell?! Můžeme jet?" Ozvalo se ze zdola

,,Jo! Už jdu" křikla jsem zpět a popadla svojí kabelku a kabátek. Sešla jsem schody dolů kde jsem se jen obula a s Harrym za zády vyšla ven k autu do kterého jsme nasedli a mohli vyrazit.
Řídil Niall, vedle něho seděla Lucy a my seděli vzadu. Zbytek jel Liamovo autem. Mimochodem i za tu dobu se moje noha stihla konečně uzdravit.

,,Těšíte se holky?" Zeptal se Niall

,,Docela jo" pousmála jsem se

,,Já taky" přikývla Lucy. Odjeli jsme na místo a všichni vešli do budovy zadním vchodem. Kluci se šli ihned připravit a my na ně čekali.

,,5..4..3..2..běžte na scénu" ozvalo se odněkud za námi a kluci vešli za moderátorem Jamesem Cordenem.

,,Rád vás zase vidím kluci" uvítal je a kluci si posedali na jeden gauč.

,,My tebe taky" pozdravil za všechny Liam

,,Tak jak se máte?" Začal se smíchem

,,Vlastně moc dobře.. nahráváme nové písničky, chystáme nové tour. Jednoduše řečeno, celkově se nám daří" objasnil Zayn

,,Když už jsme u toho, že se vám daří.. Harry. Nedávno byli všude fotky zásnubního prstenu. To je samozřejmě normální, ale tenhle byl na prstu tvé přítelkyně. Co nám k tomu řekneš? Jak dlouhá doba už uběhla od vyslovení?" Čekala jsem, že to přijde. Harry se nadechl a šťastně usmál.

,,Je to tak. Požádal jsem ji o ruku. Kdy? Zřejmě všichni ví, že jsme s kluky druhým rokem byli na táboře. No.. tam jsem loni Mell poznal a dali jsme se dohromady. V den našeho výročí jsem nám zařídil kouzelný den a večer ji pak požádal o ruku. Shrnuto.. už na začátku července. Sám jsem se divil, že to média neobjevila dříve nebo třeba i naše úžasné fanynky, které jsou většinou lepší než F.B.I" zakončil to svým smíchem.

,,Vlastně jste všichni teď zadání. Je to tak?" Kluci přikývli

,,Dívají se teď? Chtěli by jste jim něco vzkázat?"

,,Vlastně Mell s Lucy jsou tady s námi. Perrie je s Little Mix na tour a Danielle s El se nejspíše dívají doma" řekl Louis

,,Nialle, Nialle.. co ty a Lucy? Ještě žádná svatba? Jak dlouho vy už jste vlastně spolu?"

,,Máme se spolu dobře. Vlastně jsme spolu o den déle než Mell s Harrym. Svatba? S Lucy jsme se o ní už bavili a nijak zatím nespěcháme" odpověděl mu a přidal vřelý úsměv. Díky bohu už pak odbočil k tématu hudba a jejich kariéra. Do hodiny jsme odtamtud odjížděli. My s Harrym domů a zbytek se někam bavit

,,Tak co by jsi teď chtěla dělat?" Zeptal se jakmile jsme byli doma

,,Asi si jen sednout k filmu a zabalit se do deky s pořádným hrnkem čaje. Samozřejmě jedině v tvém objetí" sdělila jsem mu svůj návrh

,,Jak si přeješ. Vyber nějaký film a já ti donesu ten čaj" políbil mě do vlasů a odešel do kuchyně.

Vybrala jsem jen nějakou komedii a pustila to. Harry se ke mě po pár minutách připojil a donesl mi ten slíbený čaj a nakonec i sobě. Zabalení v jedné dece a v objetí jsme sledovali televizi a smáli se vtipným scénkám.

Když film pomalu končil tak nebylo ještě ani devět, ale já už byla opravdu unavená. Začala jsem pomalu usínat v jeho objetí až jsem nakonec usnula. Pak jsem jen zaregistrovala jak mě Harry pomalu odnáší do pokoje a následně ukládá do postele. Dal mi lehký polibek na čelo a možná si lehl i vedle mě.. nebo odešel? To nevím, protože už jsem spala.

Ráno:

Nemohlo být ani osm a já už jsem byla vzhůru. Neprobudila jsem se však sama od sebe, ale potřeba nutně zvracet. Strhla jsem peřinu jak ze sebe tak samozřejmě z Harryho a mé rychlé pohyby ho jak jinak probudili. Rychle jsem se zvedla z postele.. spíše doslova vylítla. Doběhla jsem do nejbližší koupelny a vyklopila ze sebe většinu co ještě zbyla ze včera. Skoro hned jsem cítila Harryho ruku jak mě jednou hladí po zádech a druhou drží vlasy. Vše jsem spláchla a hned si vyčistila zuby..

,,Už lepší?" ptal se pak Hazz. Lehce jsem přikývla, pousmála se a šla si zpět lehnout s tím, že třeba ještě usnu.. ale nic, už jsem spát nemohla. Trochu jsem zavrčela a zvedla se. Harry ještě spal.. ten usnul hned jak jsme si znova lehli. Nechala jsem Harryho spát a zvedla se. 

Udělala jsem hygienu a sešla dolů do kuchyně. Udělala jsem si pouze černý čaj a sedla si ke stolu.. pomalu jsem ho upíjela a do pár minut přišel Harry.

,,Kam jsi mi to zmizela?" trochu se zasmál a zezadu mě objal.

,,Nemohla jsem už spát" odpověděla jsem mu s lehkým úsměvem. Políbil mě na tvář a šel si udělat kafe a něco k jídlu.

,,Asi by jsi měla něco sníst" přisedl ke mě. Měl opečené tousty a k tomu jen šunku.

,,Já vím.. ale nemám moc hlad" pokrčila jsem rameny

,,Je to na tobě, ale můžeš to aspoň zkusit" pousměje se a já mu úsměv oplatím. Chvíli uvažuji a pak se nakonec rozhodnu, že se přece jen aspoň trochu najím. Opeču si tousty stejně jako Harry s tím rozdílem, že já si je dám bez šunky jen suché.

Ukousnu první soustu.. v pořádku, druhé.. okey, třetí.. dá se, ale čtvrtý a pátý už tak dobrý nejsou. Vše se mi opět začne vracet a já se již po druhé za dnešek zvednu a rozběhnu do koupelny vše vrátit ven a darovat záchodové míse. Spláchnu a zády se opřu o vanu, kde pomalu dýchám a snažím se uklidnit. Vyčistím si zuby a vrátím se zpátky. Tentokrát je v kuchyni už i Niall i s Lucy a Liamem.

,,Mell tohle není dobrý.. zajedeme k doktorovi, jo?" řekl s vážným výrazem. Je mi jasné, že protestovat by stejně nemělo smysl, tak jsem jen kývla na souhlas. Už do hodiny jsme museli vyrazit jen, abychom byli všichni spokojení. Tedy hlavně Harry a jeho myšlenky.

___________________________________
Co si myslíte, že se děje? :o Určitě použijte komentáře^^

Děkuju moc za všechna votes a komenty :33

Snad se vám část líbila :))

- Páčkoo <3

Nečekaní táborníci ! ✔ | HSKde žijí příběhy. Začni objevovat