48. Plán!

1K 88 13
                                    

Jsem zpátky z tábora a mám tu pro vás 48. Kapitolu.. :D Užijte si ji ;)

_______________________________________

,,Mám to!" Všichni se na mě podívali s otázkou a nadějí v očích. Vždy jsem věděl, že je Josh úplný dement a já nevim co vše. Proto mě napadlo něco, co by mohlo snad vyjít

,,Tak povídej" vyzval mě Louis

,,Jasně! Uděláme to takhle...."

,,Teď hned půjdeme na policii a oznámíme únos. Budou to s námi řešit a my jim řekneme, že je možnost je vystopovat. Jak? Ten debil si neuvědomil, že ho můžeme najít podle telefonu Mell" trochu se zaraduji. Všichni chvíli mlčí a asi přemýšlí jestli by to šlo.

,,Nezní to jako špatný nápad. Asi by to i šlo" řekl Zayn

,,Tak na co čekáme? Jdeme ne?!" vykřikl jsem

,,Nech to na ráno Hazz, teď už by to pravděpodobně nemělo smysl" pronesl Li, ale i když jsem nechtěl.. tak jsem přikývl.

Mellisa:

Ráno:

Během velmi zajímavé noci, kdy se mě Josh ještě jednou pokusil znásilnit, ale nějakým štěstím se mi podařilo ho kopnout nebo ho prostě shodit se na mě naštval, klasicky mi vrazil a totálně nasupený odešel. Ráno jsem se celá rozlámaná probudila. Absolutně se mi tady nechce trčet ještě celé dva dny a představa, že každý večer bude vypadat tak jako tenhle předešlý mě zabijí.

,,No dobré ranko.." řekl. Já ho, ale ignorovala.

,,Je slušné pozdravit" zkusil to znova, ale já ho stále jen ignorovala. Co si jako myslí?!

,,A unášet dívky kvůli penězům ti slušné přijde?" Zeptala jsem se ho s mega sladce ironickým úsměvem. Samozřejmě ho to nasralo a nezapomněl mi hned po ránu jednu vlepit.

Zadržovala jsem příval slz za které jsem si vlastně kvůli drzosti mohla sama.. no, nehodlám na něj být milá. Vždyť ani nemám důvod se k němu chovat slušně. Jak on ke mě, tak já k němu.. i když v tomhle případě je ten vyšší on a já si to moc dobře uvědomuji.

,,Nebudeš na mě takhle drzá!" Zasyčel na mě

,,Oh.. myslíš upřímná?" Unikla nahlas moje myšlenka, no.. nechtěně. Měla bych už mlčet. Netrvalo dlouho a jeho ruka opět přistála na mé tváři, kde už musel být mega červený otisk jeho ruky. O to více to bolelo. 

,,Řekl jsem, aby jsi si neotevírala na mě takhle tu svoji držku!!" Zařval až jsem sebou škubla

,,Chtěl jsem ti donést aspoň něco k snídani, ale teď si naser!" Mám šílený hlad a teď hodně lituji těch mých poznámek. Jsem blbá! Teď musím přežít další den tady s ním a bez jídla, které nejspíš dostanu až večer  a nebo taky vůbec.

Harry:

Jsem vzhůru už asi od pěti ráno a čekám, kdy už se konečně probudí zbytek baráku. Kdybych chtěl a mohl, klidně už by to ti policajti věděli, ale musím počkat abychom to jeli oznámit všichni. Být sobec.. tak už víc jak půl hodiny jsou všichni vzhůru protože bych je osobně probudil. No.. ale jsem slušně vychovaný a nechám je spát. Přece nebudu budit svoje kámarády a mámu Mell. 

Do hodiny, kdy jsem nejméně 3x prošel s nervy celý barák, se konečně všichni probudili. Museli se samozřejmě pořádně probrat a nasnídat. Já na nějaké jídlo nemám ani pomyšlení.

*****

Konečně jsem se dočkal! Jedeme ve dvou autech na policejní stanici. Nicol se stále nemůže smířit s tím, že její přítel, teď už bych řekl ex, unesl její dceru.

Nečekaní táborníci ! ✔ | HSKde žijí příběhy. Začni objevovat