65. Co vše se událo..?

884 67 12
                                    

Kratší kapitola která je tedy více méně informační :))
Neměla jsem bohužel za týden moc času takže aspoň tak :*

Mellisa:

Po tom, co jsme se s Harrym vyspali u jeho rodičů v domě to bylo všechno zajímavé. Ráno jsme čelili všelijakým výrazům od mojí i jeho mámy. Častokrát si vyslechli nějakou tu poznámku a podobně. Hned další den jsme už naštěstí jeli domů. Odvezli mámu k ní a vrátili si se za zbytkem do vily.

No to ještě nic není.. Jen tohle se událo v době naší návštěvy. Teď se, ale posunu trochu dál..

Jako jedna z důležitějších věcí je posunutí svatby. Dohodli jsme se, že svatbu uspořádáme až po porodu. Teď zase dál..

Pár prvních měsíců bylo dobrých. Vlastně kromě nevolností a změn nálad to bylo všechno v pohodě. Pak se to, ale začalo zhoršovat a moje změny nálad prudili nejen mě, ale i všechny okolo. S Harrym jsme se pak nejednou pohádali i kvůli úplné blbosti. Ostatní se mi radši vyhýbali úplně a Louis s El odjeli k Louisovi domů o pár bloků dál. I moje nejlepší kamarádka to pak raději vzdala a i s Niallem odjeli k nim, že prý budou jen u Nialla, ''sbližovat se''. Pff.. Ne! Jeli za Louim a El.
Zbytek to tam se mnou prostě přežíval a jediný Liam nám pomáhal.

Zpátky, ale k Harrymu a mě. Menší hádka byla na denním pořádku, ale občas se to i zvrtlo tak moc, že jsem se sebrala a odešla. Kam? Jak kdy. Občas za Lucy a občas za mámou. Stejně to ale ani jeden z nás nevydržel ani den a Harry pak vždy za mnou dojel. Oba jsme se strašně moc omlouvali a skončilo to menším smíchem. Hodili jsme to za hlavu a vrátili se domů.

Vzpomínám si na jednu obzvlášť vtipnou, když jsme se pohádali kvůli ovocnému koktejlu od kterého jsme došli až k tomu, kvůli komu to dítě vlastně nosím. Samozřejmě v tom máme prsty oba.. Liam nás v tu domu pozoroval s nenápadným úšklebkem na rtech, držel se aby nevyprskl smíchy a kroutil hlavou. Všechno to vlastně byli zbytečnosti kterých jsme se mohli ušetřit. Problém byl v tom, že jsme oba strašně tvrdohlavý.

Když kluci měli nějaký rozhovor tak jsem buď jela s nimi a pak později, jsem už jen zůstávala doma a jezdila zamnou Lucy s El. Koukali jsme na kluky v televizi a přitom se cpali zmrzlinou. Jo.. tyhle chvíle miluju ještě teď. Kluci, nebo tedy spíše Harry, vždy nakoupí ty XXL balení a my pak sedíme vedle sebe na gauči, každá jeden kyblík na klíně s velkou lžící a cpeme se.

Někdy se také Harry vytratil na pár hodin z domu a vrátil se slovy, že si jen něco zařizoval. To je poslední dobou dost často a já nechápu kam stále jezdí. Ze začátku jsem to nijak neřešila, ale teď nevím co si myslet. Chce si ode mne odpočinout? Nebo hůře... podvádí mě? To by snad neudělal.

Zatím jsem se to rozhodla neřešit, ale nejspíš brzy začnu..
______________________

Ano, vím.. je to hodně krátké, ale za to vám slibuji, že příští kapitola bude zajímavá >:)

Co si myslíte o dané situaci? Kam asi tak Harry stále jezdí? Vaše návrhy mi pište do komentu :33

Samozřejmě taky nezapomeňte na votes :33

Děkuju moc za všechna přečtení, votes, komenty.. však víte :))

Mooooc to pro mě znamená :3

- Páčkoo :3

Nečekaní táborníci ! ✔ | HSWhere stories live. Discover now