45. Trable na druhou

1.1K 93 13
                                    

Strašně moc bych vám chtěla poděkovat za skoro 15K přečtení a 1.5K votes. Jste vážně skvělí <3 Jen tak dál ;)) :3

Mám vás ráda :*

_______________________________________________

Jen obalení ručníky jsme vylezli a šli do obýváku s úmyslem, posbírat oblečení, ale jak se zdálo tak jsme přes sprchu přeslechli trochu důležitější věc. Jakou? Odemykání klíčů ve dveřích.. to znamená, že jsme mohli teď čelit dost zajímavým výrazům mojí matky a Joshe. No.. bůh ví jak dlouho tam takhle stojí.

Podívala jsem se na Harryho a ten měl stejně vyděšený a překvapený výraz stejně jako já. Tohle bude ještě hodně zajímavé..

,,Ehm... Ahoj mami. Joshi" pozdravila jsem je, ale Joshe jen spíše kvůli mámě. Kdyby tu nebyla tak ho ignoruji

,,Ahojte.. Nicol, Joshi" Harry je bral více s respektem i když nechápu proč. 

O proti Joshovi je dvakrát silnější a moje máma by to rozhodně neriskovala i když Harry ženy nemlátí. Maximálně by mi zakázala Harryho vidět a chodit s ním, ale za to bych se jí vysmála do obličeje, sbalila se a odešla.. pak by měla na sebe a Joshe více klidu ne?

,,Ahoj.." řekla zaraženě a Josh jen kývl. Asi nebyl nejradši, že už jsme se vrátili.. což jsem se musela ušklíbnout, ale když jsem si pak všimla jak si prohlíží moje tělo ukryté jen pod ručníkem.. hned jsem zase znejistila. Jak se zdá, tak i Harry si toho všiml a s naštvaným výrazem si stoupl před mě. Jemně jsem mu políbila záda.

Popadli jsme naše věci a radši odešli zpátky do pokoje, kde jsme se oblékli a ještě chvíli zůstali.

,,Ten blbec už mě začíná rozčilovat víc a víc. Zase! Opakuji ZASE tě očumoval!" Křikne

,,Mě taky štve Harry, ale musíme se smířit s tím, že s ním teď moje máma chodí.. bohužel. Prostě tu budu trávit méně času" řeknu mu klidněji

,,A jak?" Nechápe

,,Vezmu si nějaké věci a prostě půjdu k vám do vily, teda pokud to nebude vadit vám" vysvětlím. Na jeho tváři se najednou vykouzlí úsměv

,,Jasně, že to nebude vadit! Je to skvělí nápad!" Raduje se a začne mě objímat

,,Aspoň budeš daleko od toho úchyla.." zašeptá a já se sama pro sebe usměji

Dojdeme dolů za nimi, abychom se tedy 'pořádně' přivítali.

,,Kde jste vlastně byli?" Zeptám se své mámi

,,Na večeři" zamilovaně se podívá na Joshe a blíž se k němu přitulí. Jen ji přikývnu. Oni sedí na gauči a my s Harrym v křesle s tím, že já mu sedím na klíně a jednou rukou ho objímám kolem krku.
Chtěla jsem si sednout na to opěradlo pro ruce (?? xD) vedle něj, ale stáhl si mě k sobě.

,,Mimochodem Harry.. máš pěkná tetování a překvapuje mě, že jich máš na svůj věk tolik.." promluví po dlouhé době Josh s kterým jsem ještě nepromluvila. 

Ehm.. díky. Jo mám jich hodně, vždy je nějaká situace, proč si nějaké nechat udělat" s nezájmem mu odpoví a dál se věnuje natáčením mých vlasů na jeho prst, což mi přijde roztomilý. Pootočím hlavu a usměji se na něj.

,,A jak jste se měli na těch Bahamách?" Na to, kdy moje máma tuto otázku položí jsem čekala víc než hodinu. Jakmile jí položila, Josh vykulil oči, jakoby nevěděl kde jsme ty dva týdny byli... I když, je to možný. Je to jakoby záviděl, že on na to nemá.. vlastně ani nevím co dělá.

,,Úplně skvěle! Říkala jsem i Harrymu, že kdybych mohla, tak bych tam zůstala!" Řekla jsem nadšeně

,,Tak to je dobře, že se vám tam tak dařilo" usmála se. Chvíli jsem se jen usmívala a promítala si některé vzpomínky, ale pak jsem se obrátila na Joshe

,,Joshi?.." trochu byl překvapený, že jsem ho sama oslovila. To celkem i Harry. Přikývl, že poslouchá

,,Co vlastně děláš? Ještě jsem neměla možnost to zjistit" všimla jsem si, že trochu ztuhl. Po kratším přemýšlení nakonec odpověděl

,,Obchoduji.." řekl nejistě. Jen jsem přikývla, ale stejně jsem měla pocit, že to není vše, co by měl říct. Podívala jsem se na Harryho a i na něm bylo vidět jak si Joshe přeměřuje pohledem a vrtá mu hlavou, co tají.

,,No.. už je docela pozdě. Myslím, že půjdeme spát" zívla jsem si a s Harrym jsme se zvedli

,,Dobrou noc.." popřáli jsme a odešli. Zavřela jsem dveře od mého pokoje. Jsem ráda, že ve sprše už jsme byli.

,,Taky se ti ta jeho odpověď zdála tak váhavá? Jakoby ani nevěděl co opravdu dělá.." zamyslela jsem se

,,Máš pravdu. Ten chlap se mi zdá divnější a divnější. Jako by ty jeho 'obchody' byli nelegální.."

,,Myslíš třeba drogy? Jakože je dealer?" nadzvedla jsem obočí

,,Jo.. Vše je možné. Už jen to jak se na tebe vždy dívá a jak prostě zaváhal nad tím, jak pojmenovat svoji práci.. prostě je to nějaký pedofilní dealer" dokončil svoji teorii a po delší době se na mě podíval

,,Pojďme si lehnout Harry.. už je pozdě a uvidíme zítra" objala jsem ho

,,Dobře. Asi máš pravdu, jen mám o tebe strach" políbil mě do vlasů

,,Nemusíš mít Harry. Nic se mi nestane, uvidíš" povzbudivě jsem se usmála a on se ke mě naklonil a začal líbat. Svým jazykem si probojoval vstup do mých úst a začal válčit s tím mým. Odtrhla jsem se od něj jen na několik málo milimetrů, abych se nadechla.

,,Už bychom vážně měli jít spát Harry" zasmála jsem se

,,Vážně se ti chce? Protože mě ani moc ne" ušklíbl se

,,Ano chce" za jeho kudrlinky jsem si ho přitáhla a ještě narychlo políbila. Pak už jsme se vydali o pár metrů dál, ke mě do postele.

Nějakou dobu jsme si ještě povídali o všem možném. Jak o Bahamách tak jsme se dokonce vrátili i k táboru. Nevím jak, ale došlo i na téma budoucnost. Samozřejmě bychom ji oba chtěli trávit spolu, ale nemůžeme vědět jak náš vztah dopadne..

Přibližně po půl hodině jsme se slovy ,Dobrou noc' vydali do říše snů. Sice jsem pak ještě nějakou chvíli nemohla usnout, protože jsem přemýšlela nad Joshem, ale pak už se mi to konečně podařilo a v objetí Harryho jsem usnula jak zabitá.
________________________________________

Názor? :))

Příběh se nám POMALU přeměňuje na nějakou kriminálku nemyslíte?? :DD

Můžu vám prozradit, že v příštím díle bude krapet víc akce než jste u mě zvyklí ale opravdu jen krapet :'DD

Je neuvěřitelné jak počet čtení stoupá!! :3 moc vám všem ještě jednou děkuju a ani nevíte co pro mě vy a vaše čtení, votes a komentáře znamenají :**

Pokud se vám líbila i tato kapitola tak vás poprosím o votes.. případně komentář :DD :3

Žeru vás a jste nejlepší!! :DD :3

- Páčkoo <33

Nečekaní táborníci ! ✔ | HSKde žijí příběhy. Začni objevovat