Bölüm - 30 ● "... bu yıl ölecek."

766 52 25
                                    

Bölüm sonundaki duyuruyu okumayı unutmayın~!!

"Efendim! Lütfen dünyaya dönmeyin! Zaten Kraliçe Nerrissa da orda! Siz de giderseniz biz burda-"

"Benim iki tane oğlum yok mu? Benim yerime bakabilirler. Şimdi sinirlerimi bozmadan bedenimi getirir misin?" Zavallı hizmetlar başını olumlu anlamda sallayıp içeri gitti. Bir süre sonra kucağında İzaya'nın neredeyse birebir aynısı bir cesetle dönmüştü. Efendisi ceseti alıp, kapıdan geçti. Dünyada yeniden bedeniyle döndüğünde, biraz rahatsız olmuştu.

"İnsanların limitleri ne kadar kısıtlı.. Bunu değiştirsek iyi olur.." diyip yutkundu. Ardından yürümeye başladı. Eşinin yerini fark etriğinde yavaş adımlarla oraya ilerledi. Siyah binanın önüne geldiğinde üzerindeki takım elbiseyi düzeltti. Ardındam nazikce kapıyı tıklattı.

Shizuo, İzaya Nerrissa'yla konulurken ayağa kalkıp kapıyı açtı. Başını kendi boyutlarındaki adama çevirdiğinde şok olmuştu.

Karşısında İzaya duruyor gibi hissetmişti. Yutkunup "Siz..?" Diye sordu

"Baraqyal Mot Agustin. Bayan Agustin'in eşi." Kızıl kahve gözlerini üzerinde gezdirdi Agustin. Kendi oğlunun yaptığı seçim gerçekten güzeldi. Eğer Nerrissa olmasaydı bu sarışın adamı bir İblis komutanı yapabilirdi.

"Buyrun." Shizuo kenara geçip içeri girmesine izin verdi.

Agustin, içeri girip eşi ve oğlunu gördüğünde yıllardır hissetmediği 'aile' güveniyle tebessüm etti. Nerrissa'ya elini zarifce uzattı. "Leydim?"
Genç kadın elini tutup ayağa kalktı. "İzaya, bu eşim Baraqyal Mot."

İzaya kaşlarını çattı. Elini uzatıp "İsminizi koyan kişiyle tanışmak isterdim." Dedi tehtirkar sesiyle.
Agustin tebessüm etti. "Anlamını biliyor musun?"

"Tabii ki. Baraqyal ölümlü bir kadına aşık olduğu için cennetten düşürülen bir melekti. En sevdiğim trajedilerden birisidir. Mot ise şeytan olması gerek hatam yoksa. Değil mi?"

"Mükemmel. Ah bu arada.. ismimi koyan kişiyi tanıman imkansız. Çünkü onun ismi Vlad." İzaya şaşırmıştı.

"Böyle bir soydan gelişiniz çok onur verici olsa gerek. Çocuğunuz olmak isterdim." Dediğinde Nerrissa dudaklarımı içe doğru bükmüştü. Gülümsemesini saklayamıyordu.

"Kültür sohbetiniz bittiğine göre, gitsek mi? Sonuçta yapmamız gereken önemli işler var." Nerrissa şeytani gülümsemesini engelleyemiyordu.

Agustin bakışlarını sessizce onları izleyen Shizuo'ya çevirdi.
"Sizi ileride tekrar göreceğim sanırım. Bundan tam... beş buçuk yıl kadar sonra." Shizuo anlamamış bir ifadeyle "Bunu nereden bilebilirsiniz ki?" Dediğinde Agustin gülümsedi. "Biliyorum. Sana bir sır bile verebilirim." Diyip eliyle İzaya'yı gösterdi.

"Sevgilin bu yıl ölecek."

(Multimedya da Shizuo'nun kayınpederi fglslgksmg)

Merhaba arkadaşlar. Direk sadede geliyorum.
Anne-babam boşanacakları için uzuuun bir Aydım-İzmir gezisindeyim iki haftadır. (Ayıptır söylemesi 22saat yolculukla Kastamonu'dan gittim oralara) ilt hastalığım sebebebiyle de hastaneden kaplıcaya koşarken ölüyorum. Üstüne birde davanın stresi ki sormayın gitsin.

Bunu takipcilerime duyuracağım ama buradan da yazayım -çünkü aşırı beddua yüklemesinden ölmek istmyrm-

Hikayemize geç bölüm gelebilir. Ancak yazdığım ancak yayınlamadığım birkaç hikaye var. Liste aşağıda. Bu hikayeyi beklerken sılılanlar bakabilir kısaca bahsettim konularından (kısmen de olsa fkgk)

Myserious Night = BxB Fantastik/Bilim kurgu(?)
Uzuuuğn bir seri çıkarabileceğim bir komuya sahip. (Birazdan yayımlayacak)

Marginal = BxB Hikayeleştirme/Anı
Açıkcası çevremde tanıdığım insanların hikayelerini ele alacağım bir kitap. (Dayağımı şimdiden yedim. Boşa gitmez inş .s)

Dream Parade: BxB(?) Hikayeleştirme
Açıkcası en çok sevilecwğini düşündüğüm kitap. Benim başımdan geçen bir olay (aman FujoshiYldrm duymasın fkgk) Karakteri Erkek yapıp bodozlama yazdım.

Hiç değilse ilk bölümlerini okuyun derim. Ben burada Shizaya yazamadığım zaman bunlar devam edecek çünkü hiçbirini yayınlamayıp 10 bölüm yazdım hepsine hazırdan göndericem flglf

SHIZAYATahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon