Bölüm 14 - "Fazla"

2.4K 132 27
                                    

İzaya şeftali kokusunu içine çekerek gözlerini araladı. Üzerinde yattığı beyaz şeyiden geriye doğruldu ve gözünü kovuşturmaya başladı.

O sırada dudaklarına yapışan bir çakma sarışınla karşılaşınca sırıttı ve elleriyle yanaklarından kendine bastırdı.

"Günaydın" dedi shizuo keyifli keyifli. İzaya da gülümsedi "Günaydın~" dedi öne doğru eğilip başını omzuna yaslayarak. "Kalçam ağrıyor..."

"Üzgünüm.. Kendime pek hakim olamadım." izaya elini beline doladı. "Sorun değil. Hoşuma gitti." dedi edepsizce sırıtarak. Shizuo da aynı şekilde sırıttı. "Kulağıma fısıldadığın şeyler hoşuma gitti."

İzaya yapmacık şekilde kaşlarını çattı. "Aaa? Benim kulağıma 'için çok dar' yada 'feci tatlısın' diyen benin sanki?" dedi gülerek. Shizuo da aynı şekilde "hmm?? Bana banyodan sonra gelip 'çok büyük iki kişi olduğunuzu bilmiyordum' diyerek ortamı bozan birisini hatırlıyorum ben sanki?"
Dediğinde izaya kahkahaya boğuldu.

"Ne yapabilirim söylemeden edemezdim" dedi. Shizuo da gülmeden duramıyordu.

En sonunda "neyse. Ben kahvaltı hazırlayayım sevgilime " diyip ayağa kalktığında izaya kolundan tuttu.
"Tekrar eder misin?" shizuo tuhaf gözlerle ona baktı bir süre.
"Sevgilim." dedi eğilip alnından öperek. "Bundan sonra kelimeleri tekrar etmiyeceğim. Ben burdayım. Sana sonsuza dek aynı şekilde sesleneceğim. " dedi saçlarını dağıtarak. "Kahvaltıya kadar kalçanın ağrısı geçer. Geçmezse de ben seni istediğin yere." diyip içeri gitti.

İzaya saf saf sırıtmaya başladı. O dost isterken hayat arkadaşı bulmuştu. Ayrıca acayip hızlı gidiyorlardı. Yani son üç ayda çok fazla şey olmuştu.

Fazla belaya bulaştığı, fazla dayak yediği için fazla yakışıklı bir adam onu kurtarmıştı. Ve o Fazla yakışıklı adam artık ona aitti.
Fazla dediğinde dün gece gelmişti aklına. Çok fazla içtikleri için birbirlerini sevdiklerini anlamışlardı.

İçinde çok fazla, fazla olan ama fazlalığı olmayan cümlelerdir bunlar.

Ayağa zar zor kalkıp içeri gitti. "Fazla" dedi içeri dalarken. "Kelime anlamını kaybetti lan. Fazla fazla fazla fazla!" dedi gülerken. Shizuo birşey anlamamıstı.

İzaya sırıtıp onu izlemeye koyuldu.

Yakından fark edilmiyordu ama shizuo'nun ince bir beli vardı. Ayrıca aslında fazla nazik birisiydi. Mizah anlayışı vardı. Zekiydi.

"Shizu-chan düşündüğümden de iyi çıktın. " dedi gülerek. Shizuo ona muzlu milkshake uzattığında "bu ne" dedi dik dik.

"Muzlu milkshake" dedi shizuo. "Sarhoşsun hala galiba..?" dediğinde izaya sinirle milkshakei aldı. "Değilim! Ama içicem! " dedi çocuk gibi . "bu arada milkshake un ayılttığını bilen pek insan yok. Taktir ettim." dedi sırıtarak.

Ah doğru ya... Diye iç çekti. Barda çalışıyordu. Kim bilir nice sürtükle uğraşmıştır... Bi dakika ya, bana 'ilkin mi yoksa' derken o kadar alaycıydı ki... Bu onun ilki değilse... LAN?!

İvit minna, bu da iza-chan'ın ilk kıskançlık krizi.
Ohm. Birde, bölümlere ufak ufak Smut serpiyirum. Ehe.
Okuyan ve destek olanlara teşekkürler.
Hayalet okuyucularıma da selamlar kdmslfksf (ノ*゚ー゚)ノヽ(*゚ー゚*)ノ

SHIZAYAOnde as histórias ganham vida. Descobre agora