Bölüm 11 - "Lanet olsun..."

2K 148 29
                                    

İzaya yerde sere serpe yatıyor, shizuo ise üzerine uzanmıştı. İki genç de saatin kaç olduğundan yada ne kadar içtiklerini hatırlamıyorlardı.

"Aağh.. Başım ağrımaya başladı shizu-chan~" dedi homurdanarak.

"Sus.. Ben de aynıyım. Senden beş kat fazla içtim.." dediğinde izaya güldü. Gözlerini göğsündeki uyuklayan adama dikti. "Ağırsın.."

Shizuo da başını kaldırdı. "Ne sandın?" İkisi de sırıttılar. İzaya'nın kalbi maraton koşmuş atıyordu. Öyle ki nefes almak bile zordu..

Shizuo burnunun dibindeki köprücük kemiklerini ısırtığında izaya acıyla tısladı. "Ne yapıyorsun ya?"

Shizuo yutkundu. "Bilmiyorum." dedi İzaya'nın elini tutarak. Dudaklarına yaklaştırıp öpmeye başladı. Elini beline koyup kendine bastırdı.

İzaya çırpınıyordu. Kaçmak için var gücüyle itiyordu ama bir yandan bir kez olsun denemek istiyordu. Onun gibi bir canavar kendisine neler yapabilir, bunu görmeliydi kendi gözleriyle.

Shizuo, ellerini başının üstünde sabitleyip, siyah tişörtünü sıyırdı. Nazikce öptü omzunu. Boynuna geçtiğinde İzaya çaresizce "dur!" dedi. "Neden? Lanet olsun neden bunu yapıyorsun? B-bende başka birsürü insanı tavlayabilecekken neden ben?" dedi titrek sesiyle.
"Benimle oyun mu oynuyorsun? Lanet olsun .. Bir tek seni anlayamıyoum! " dedi izaya . gözlerini sinirle ve üzüntüyle sarışına dikti. "Bana iyi davranıyorsun.. Yardım ediyorsun.. Bana vurmuyorsun.. Peki neden? Neden bana karşı tavrın değişti?"
Shizuo gözlerini kırpıştırdı.

"Belli değil mi?"

Miriba dostlar~Yb lerimiz hızlı hızlı geliyor değil mi? *-* hali hazırda bes bölüm birikti ~heuheuhe~ Öncelikle bir uyarım olacak. Eğer bölüm başında (S) görüyorsanız Smut demektir❤ -evet bunu bir iki yerde gördüm dksnkgns-

Öpüldünüz~ (。・ω・。)

SHIZAYAWhere stories live. Discover now