57

2.3K 203 18
                                    

Plingade ljud i drömmen gör att jag vaknar, men i mitt vakna tillstånd avtar inte dessa irriterande lätena och jag ger ifrån mig ett argt stön. Ögonen öppnar jag försiktigt och möter ett blått sken i mitt rum. Huvudet vrider jag till vänster, ser att det är min telefon som skapar det märkliga skenet och jag sträcker mig efter den. Väl i min hand slocknar skärmen samtidigt som jag placerar den framför mitt ansikte. På hemknappen trycker jag och bländas av ljuset men vänjer mig snabbt. Klockan står på 03:12 och jag ger ännu en gång ifrån mig ett argt läte. Men så fort min blick hamnar under de siffrorna och möter namnet som står på skärmen piggnar jag till. För det är Oscar.

Chockat sätter jag mig upp i sängen så att täcket glider ner och blottar min bara överkropp. Men det finns ingen som kan se så jag struntar i att dra upp det. Istället låter jag fingrarna dras över den trasiga skärmen och öppna konversationen med honom. Förvånas över hur många sms han har skickat.

Oscar, 02:58

Felks

Feeeeewwlicx

Kan su avara

Feliv flrlåy

Flrlåt

Jag hattar dih inte

Jaf rycker om fig

Myxket fakstidt

Men jah kab inte visa det

Kag är gör feg

Förlår

Jaf behöbef dig Felic

Felix

Förvirrad över hans svårtolkade sms förmår jag mig inte till något annat än att tomt stirra på skärmen. Att han är full är inget jag missar, svårigheter i stavning är inget han förut visat tecken på.

I och med att han är full betyder dessa ord inget, det är säkerligen något han fått för sig nu då jag hört att man kan bli ganska borta av alkohol. Hur mycket jag än vill tro på det han skriver så kan jag inte det, inte när han är i detta tillstånd.

Så för att inte svara på hans påståenden skriver jag in ett annat svar. För trots att jag hatar honom så bryr jag mig om honom.

Jag, 03:19

Sov.

Oscar, 03:20

Wihoöööll!!! Du svarage

Felix kab du kommd lch sova meg mig

Jag, 03:21

Nej Oscar gå hem och sov eller lägg dig i sängen om du redan är hemma. Du är full och har ingen aning om vad du skriver nu

Oscar, 03:25

Naerr bag äe tom hahajahsjsha

Är henma refan och jah ligger i sången

Meb kag kan inte soca vill ha dug breevid mif

Snälkka kom

Jag, 03:27

Oscar du vill inte det. Snälla lägg undan telefonen och sov nu, du behöver det. Du väckte mig och jag vill också sova igen

Oscar, 03:28

Men fells deey göre ont

Jag, 03:28

Va?

Oscar, 03:32

Js mity hjärta göe ont

Jah är en idipot jaf vill ibte vata det Felix

Förkåt för stt bag behanslsr dig spm jag gör jsg vill dey egentöigten inte

Jag, 03:33

Kan du snälla bara sova jag orkar inte prata med dig nu

Oscar, 03:35

Okek förkår

Jaf ölskar dig

__

Lol hatar egentligen sånna här kapitel där den ena är full och inte kan stava men okej Oscar har ej autocorrect på därav hans stavfel nu<33

Eyes Shut ~ FoscarWhere stories live. Discover now