54

2.3K 200 21
                                    

Felix, 17:48

Kan du bara lägga ner

Oscar, 17:50

Va?

Felix, 17:50

Du vet precis vad jag menar.

Oscar, 17:51

Nej obviously inte? Då hade jag väl inte skrivit va

Felix, 17:51

Okej så har ingen aning om hur svinigt du fortfarande beter dig mot mig?:)

Oscar, 17:51

Nej

Felix, 17:52

Du är en idiot

Oscar, 17:52

Men jag veeeet folk säger det hela tiden

Felix, 17:53

Ena stunden är du faktiskt snäll, beter dig som om jag vore någon du faktiskt tycker om, du får mig att tro att du bryr dig om mig. Du ger mig sånna jävla falska förhoppningar Oscar då du vid andra tillfällen ignorerar mig totalt, pratar med en kall ton och lägger små kommentarer som trycker ner mig. Som idag på lektionen, du sa bara rakt ut du vill ha något med mig att göra förutom när det har med matten att göra. Men tidigare idag när jag gick in i dig sa du att det var lugnt, du pratade vänligt med mig och du gav mig återigen tankar om att jag kanske inte är så dålig i dina ögon som jag tror.

Men varje gång jag bygger upp dessa förhoppningar så gör du något som får dem att falla så jävla snabbt och det gör så jävla ont.

För ska jag vara ärlig mot dig Oscar så gör det extremt mycket ondare när du trycker ner mig än när någon annan gör det. Som du vet så har jag tyvärr känslor för dig, för den Oscar du var när vi smsade och inte hade träffat varandra. Jag ser fortfarande den Oscar i dig trots att jag nu vet att du egentligen är en jävla idiot. För du tar ändå varenda chans du får att trycka ner mig, att få mig att må dåligt.

Och jag har kommit på att du gör allt med flit, du låssas vara vänlig mot mig för att jag ska tro att vi kan få en vänskapsrelation igen och när jag väl tror det så tar du chansen och trycker ner mig ordentligt. För du vet att du sårar mig, du vet att ditt sätt att bete dig sårar mig.

Så grattis Oscar, du lyckas - du lyckas hela tiden med att få mig att må dåligt! Hoppas du är nöjd. :-)

Eyes Shut ~ FoscarWhere stories live. Discover now