6

2.6K 163 13
                                    

Oscar, 8:56

GUESS WHAT

Jag, 8:57

Haffningen gick bra?

Oscar, 8:57

Ooooohja!!

Fick den snyggaste tjejens nummer

Du skulle sett henne asså daaaaaamn

Jag, 9:02

Vad kul för dig

Oscar, 9:02

Varför så tråkig

Sånt här händer ju inte ofta hörru, har inte du mött någon skitsnygg tjej och ba ooh henne vill jag ha

Jag, 9:04

Nej det har aldrig hänt mig

Oscar, 9:04

Seriöst? Aldrig? Det måste väl ha hänt

Jag suckar tungt och lägger undan telefonen eftersom det är mitt i en lektion. Läraren sitter dock med huvudet i en massa papper och verkar inte alls lägga märke till att jag sitter med blicken i telefonen istället för boken vi ska läsa i.

Fokusen försöker jag lägga på texten som står i boken, men allt jag kan tänka på är Oscar. Varför han kan inte bara förstå att jag är gay, utan att jag behöver skriva det med ord. Jag vågar inte skriva det till honom, tänk så är han homofob och börjar mobba mig precis som alla andra gör.

Jag, 9:18

Nej Oscar, det har aldrig hänt

Oscar, 9:18

Trodde det hade hänt alla tbh

Jag, 9:19

Åhhhhhhh

Oscar, 9:19

Ett utdraget stön oki same

Jag, 9:19

Really?

Oscar, 9:20

Ja :}

Nej men varför suckar (stönar) du

Jag, 9:20

För att du är trög

Oscar, 9:21

Jaha tack för den dsm

Varför är jag trög

Jag, 9:21

Nu är du trög för att du inte förstår varför du är trög

Snart är du väl trög för att du inte förstår varför du är trög för att du inte förstår varför du är trög

Oscar, 9:23

Eh momsfusk

Wtf momsfusk hahahahahahahahahh jag skrev mindfuck men den där jävla autocorrect ändrade

Jag, 9:24

Lyckat

Oscar, 9:24

Sååå varför är jag trög?

Jag, 9:25

Hdhdhddhvddbdv

Oscar, 9:25

Det förklarade mycket

Jag, 9:26

Men jag har aldrig sett en sån där wow snygg tjej, men jag har sett en wow snygg kille.

Nervöst väntar jag på svar. Men inget kommer och klumpen i min mage växer, den gnor. Gör förbaskat ont. Jag skulle ha hållit tyst, skulle inte ha berättat att jag attraheras av killar. Han kanske är en sån som hatar äckliga bögar, som jag ofta blir kallad.

Lektionen hinner ta slut, eleverna packar snabbt ihop sina grejer och lämnar klassrummet. Jag själv tar det lugnt, är alltid sist ut.

Jag hälsar hejdå till läraren och skyndar mig ut, svänger runt hörnet men stoppas av en kropp mycket större än min. Med rädsla i blicken ser jag upp på killen med blåa ögon och ett elakt flin på läpparna. Självklart är det ingen annan än Hampus, det som förvånar mig är att han ensam står.

"Men tjenare lilla bögen." Säger han och synar mig, hela min kropp med en otydlig blick.

Suckandes kollar jag bort genom den tomma korridoren, hade hoppats på att se någon. Hade någon varit i närheten så hade chansen att Hampus skulle göra något varit minimal, nu är den rätt stor.

"Varför går du ensam?" Frågar han och jag drar ihop ögonbrynen, jag går alltid ensam så varför frågar han det?

"Det är väl ingen nyhet?" Frågar jag till svar och han skrattar.

"Nej ingen vill väl vara vän med en bög jävel som du. Vem vet, du kanske skulle gå och kära ner dig i alla killvänner om du hade några." Skrattar han och går närmare mig vilket resulterar till att jag backar, slår tillslut i väggen och har inte längre några chanser till att fly. Han ställer sig såpass nära att våra kläder snuddar vid varandra.

Med ett överlägset flin ser han ner på mig och lägger sin hand mot nedre delen av min mage. Förvånat flämtar jag till och trycker mig närmare väggen, känner hur hjärtar slår extra hårt i mitt bröst av rädsla.

"För rätt som det är kan du ju få för dig att göra så här." Hans hand flyttas med en snabb rörelse till mina jeans, precis ovanpå mitt kön och greppar det hårt.

"S-sluta." Får jag fram, känner hur tåtarna trycker på i ögonen. Jag försöker putta bort honom med mina armar men eftersom jag knappt äger några muskler är det omöjligt.

"Varför? Du gillar väl när killar rör dig på det här sättet?" Flinar han och rör sin hand långsamt fram och tillbaka mot mina jeans.

Febrilt skakar jag på huvudet och flyttar mina händer till hans, tar ett hårt tag kring hans handled och lyckas slita bort hans hand.

"Lå-låt mig va-vara." Stammar jag fram, tårarna trillar ner för mina kinder och Hampus skrattar men backar ett steg.

Rädd över händelsen som precis skedde springer jag iväg med en skakig kropp och låser in mig på närmsta toalett. Direkt sjunker jag ner på golvet, gömmer ansiktet i händerna och låter tårarna hejdlöst rinna.

Eyes Shut ~ FoscarWhere stories live. Discover now