•67•

707 71 17
                                    

Качих се в лимузина, чувайки коментари от сорта на "най-накрая" и подобни. Метнах им по един злобен поглед и извадих телефона си. Възнамерявах да пиша на Джо, но когато го отключих видях изписано "Ново съобщение", кликнах и щом се отвори разбрах,че не е от кой да е ,а от самата Кайли Ейлин. Из пуфтях. Дори не си направих труда да го прочета. Просто го изтрих. След около 5 минути получих още едно съобщение от нея. Отново не и отговорих, което я накара да ми звънне. Затворих и, но тя беше настоятелна. Накрая просто си изключих телефона. Преди седмица когато отново се опитвахме да я накараме да напусне къщата, но тя не пожела реших ,че вече няма надежда. Но след няколко часа когато с Джо и момчетата бяхме в хола и гледахме филм тя просто си беше събрала багажа и се опита да се измъкне незабелязано. Не разбирам защо, никой нямаше да си направи труда да я спира или да прави някакви опити. Нейното "безшумно измъкване" не беше точно безшумно тъй като бе изпуснала два от куфарите си надолу по стълбите, и бутна една ваза с сака си.

*ретроспекция*

-Какво правиш?-попита я Джак.

Всички я гледахме объркано и очаквахме отговора и.

-Ами аз такова..изнасям се.

Благодаря ти Боже-помислих си, и съм убеден ,че не бях единствения.

-Как го реши?-отново я попита Джак.

-Ами понеже вие толкова много искахте да се махна, че накрая реших да го направя- отговори, но въобще не изглеждаше убедително.

Клаксон от кола прониза тишината.

-Е-е-е –започна брюнетката –беше ми приятно- каза мило. –Чао- изтърси и изскочи на вън.

*край на ретроспекцията*

В последствие разбрах, че отново се е върнала при бившият си, този след мен. Колкото и да не го харесвам, го съжалявам.

-Е момчета, приключихме за днес-съобщи фотографа.

-Най-накрая.

-Ухуу.

-Супер.-се чуваха от различни посоки.

Аз също се радвах. Целият ден ни мина в и пред студиото. Писна ми. А и Джо.. Нямам търпение да я видя.

Наскачахме бързо в лимузината, която ни докара. Реших да звънна на Джо. Когато извадих телефона си разбрах, че е изключен. Включих го, а след това набрах номера на приятелката си.

'Абоната не отговаря. Моля, опитайте по-късно.'- се чу след няколко секунди.

Реших да пробвам по домашния. Същата работа. Странно.

...

След около 30 минути стигнахме нашата улица, която беше необичайно оживена. Започна да ме обзема някакво странно чувство. След по-малко от 2 минути бяхме вече пред къщата. Когато видях линейка, пожарна и полиция на моравата се ужасих. Веднага излязох от колата, проправяйки си път през тълпата от скупчилите ни се съседи.

-Джо..-дъхът ми секна

Малко бързо се случват нещата, но така се получи. Какво мислите ,че е станало?

Bye!♥

•Tour• with• MAGCON•Where stories live. Discover now