•7•

1.5K 90 3
                                    

Напълно изключих ,че щях да карам. Облякох се набързо , взех един от скейтовете ми и излязох. Трябваше да намеря място където да карам. По обиколих малко и намерих скейтпарк. Обичам се! Нямаше никой, а не беше много късно, парка също не изглеждаше занемарен.. няма значени, по-добре за мен. Карах около час. По едно време чух приближаващи се гласове, не обърнах внимание и продължих да си карам. След секунда чух:

-Оо я виж ,братле- каза мъжки глас, аз продължавах да си правя трикове, без да се обръщам

-Хей пич- провикна се друг мъжки глас-май викна на мен, нямаше друг наоколо. А пич- може би защото бях с суичър и качулка. – Аз си харесах това място.

Харесал си бил мястото, и аз какво?

-Ако обичаш се махни-точно така ще стане, да..

-Пиииич, започваш да ми лазиш по нервите-повярвай ти по моите много повече. Продължавах да не обръщам внимание.

-Казах да се махнеш-някой ме бутна от борда и аз паднах, качулката ми също. Момчето се вцепени. Когато се опитах да стана, той излезе от транса и ми подаде ръка. Изправих се. Пред погледа ми се появиха още 2 момчета.

-Аъъъъ.....-започна , това което ме бутна, а след това ми помогна- аъъ аз ... таковаа... извинявай.-невинна усмивка се появи на лицето му.

-Дообре -казах. Другите две момчета още не можеха да асимилират какво става. Аз се доближих до тях и плеснах с ръце, пред лицето на едното.

-Здравееййй -каза, със свалячески глас, момчето което току що изкарах от "транса".

-Чааааоо!-лепнах фалшива усмивка и тръгнах да си ходя.

-Ей, ей, ей-догони ме това със сваляческия глас- къде тръгна.

-Пхах -изсмях се- кой си ти ти ,че да ти давам отчети?

-Аз съм Тейлър, а ти си?- попита подавайки ръката си

-Момичето което ти казва 'довиждане'- помахах пред лицето му и тръгнах отново. Но той пак ме догони, този няма ли да ме остави?! Хвана ме леко за лакътя, но аз се отдръпнах.

-Остави ме намира-казах раздразнено

-Не и преди да разбера името ти- исках да ме остави и за това:

-Джо, сега ще ме оставиш ли?-попитах ,а той ми се усмихна

-Чаооо -казах за пореден път, но сега този не ме последва.

Прибрах се в хотела.

Главата е на лице. Кратка е. Тъпа е, но ще свърши работа. Утре е петък. Петък 13-ти, но все пак петък, та мисълта ми беше , че през почивните дни + утре след като се прибера от училище, ще се опитам да качвам повече от една глава на ден, за да може действието да се развие по бързо. Също искам да кажа ,че се получава толкова скучно, може би защото се старая да е по реалистично.. леле това стана по-дълго от главата. Няма нищо, ще го преживеете. Който я следи благодаря , мога да му кажа също да има малко търпение. Това е за сега
.Bye♥

П.С. Това на снимката не е Джо :). *мисля, още не съм решила* ☺


•Tour• with• MAGCON•Where stories live. Discover now