Hoofdstuk 31

1.7K 68 16
                                    

Emily POV

Ik wakker door het geluid van de wekker dat de hele kamer vult. Kreunend draai ik me om en sla een paar keer op de wekker zodat het piepende geluid ophoud. Zuchtend gooi ik de deken van mijn lichaam af en zwaai mijn benen over het bed heen.

Grace ligt zoals gewoonlijk nog te slapen. Zijn slaapt nog door het geluid van een motorzaag heen.

Ik sta op van het bed en loop naar de badkamer toe. Ik kam mijn haar uit en doet het in een lange vlecht over mijn rechterschouder, ik laat er een paar plukjes aan de voorkant uitvallen die ik vervolgens krul.

Daarna doe ik mijn make-up. Eerst krul ik mijn wimpers, doe er mascara op en trek een dun zwart lijnt met eyeliner. Vervolgens doe ik wat foundation op en een dun laagje rode lippenstift op mijn lippen dat past bij mijn perfect rood gelakte nagels.

Als ik de kamer weer in loop zie ik dat Grace nog steeds ligt te slapen. Op de klok zie ik dat we nog een kwartier hebben voordat iedereen in de eetzaal moet zijn.

Snel maak ik Grace met veel moeite wakker. Ik loop naar de kledingkast toe waar ik een setje kleding uitpak dat ik vervolgens aandoe.(outfit hiernaast).

Ik doe wat parfum op en pak mijn zwarte tas met boeken erin van de stoel, dan loop ik de kamer uit.

Ik loop door de gangen, via de trap naar de eetzaal toe. Aan de tafel waar we altijd zitten zie ik iedereen zitten, behalve Harry. Even vraag ik me af waar hij is, maar natuurlijk weet ik het antwoord al.

‘’Goeiemorgen’’ zeg ik en ga op een stoel aan de tafel naast Megan zitten. Ik pak een broodje uit de broodmand en smeer daar een laag aardbeien jam op.

Terwijl ik die opeet denk ik terug aan gister. 

* Begin flashback *

‘’Wil je mijn vriendin zijn?’’

Harry zijn groene ogen kijken me strak aan, zijn vingers zijn gekruist met die van mij. Met die woorden voel ik mijn hart een klein sprongetje maken.

Droom ik? Is het echt waar dat de jongen van mijn leven me als zijn vriendin vraagt?

Ik knik terwijl ik hem aan blijf kijken. Harry zijn lippen vormen tot een glimlach. Ik voel zijn hand op mijn middel gaan en hij kust me zacht.

De rest van de avond blijven we bij het kampvuur zitten terwijl Harry af en toe kleine kusjes in mijn nek en op mijn wang geeft.

Op dit moment is mijn leven even perfect. Even dat van mijn vader vergeten en alleen Harry en mij.

** Einde flashback **

‘’Emily?’’ hoor ik de stem van Louis die tegenover me aan tafel zit. Ik schrik op uit mijn gedachten en kijk hem aan. Ik zie dat alle ogen op mijn gericht zijn en ik kijk vragend naar Louis.

The badboy with his secret (1D)Where stories live. Discover now