Hoofdstuk 3

3.5K 124 7
                                    

Heei,

ik ga vanaf nu elk hoofdstuk aan iemand opdragen. Dat is degenen die de eerste reactie heeft neergezet bij het vorige hoofdstuk :D

Hier komt hoofdstuk 3 ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden.

Vote / Comment / Fan

x Researchyourlife

----------------------------------------------------------------

Emily POV

Ik word wakker door het verschrikkelijke geluid van de wekker die de kamer vult. Zuchtend open ik mijn ogen en draai me om, ik sla met mijn hand op mijn wekker naast mijn bed die meteen stopt met piepen.

Ik ga rechtop in bed zitten en rek me uit. Ik gooi mijn benen over het bed en zie dat Grace nog slaapt. Ik glimlach en loopt naar de kast toe. Ik pak schone undies en loop naar de badkamer toe. Ik neem een snelle douche en loopt een kartier later de kamer weer in en zie dat Grace nu ook wakker is. ‘’Goeiemorgen’’ zeg ik als ik een jeans uit de kast pak samen met een blouse met daarop bloemenprint. Ik doe dat aan en loop dan terug naar de badkamer.

‘’Met een half uur moeten we allemaal in de eetzaal zijn’’ roep ik als ik mijn haar begin te föhnen. ‘’Een half uur?! Nee’’ roept Grace, ik hoor wat gerommel en een paar seconden later komt Grace de badkamer in rennen. Haar haren zitten helemaal war rond haar gezicht en haar make-up van gister zit nog voor de helft onder haar ogen.

Ik kam mijn haar uit en doe het is een losse paardenstaart. ‘’Onze eerste schooldag op het college’’ kreunt Grace als ze de mascara borstel over haar wimpers haalt. Vandaag was het dan zover, mijn eerste schooldag op het college. Gelukkig dat ik nu al wat mensen ken en ik hoop dat ik zoveel mogelijk lessen heb met Grace of Megan.

Ik doe mijn basis make-up en loop weer de kamer in. Ik pak mijn zwarte rugtas en doe daar de boeken voor vandaag in. ‘’Ik zie je zo beneden’’ roep ik en loop de kamer uit. Ik zwaai mijn rugtas over mijn schouder en loop de grote gang door naar de trap toe. Daar kom ik Megan, Harry, Niall en Liam tegen.

‘’Hee’’ zeg ik vrolijk en geef ze allemaal een knuffel, als laatste Harry. Ik kijk hem voor een paar seconden recht aan. Er is iets met deze jongen en ik wil er hoe dan ook achter komen.

‘’Klaar voor je eerste schooldag’’ hoor ik iemand achter me zeggen. Ik draai me om en zie Louis en Zayn onze kant op lopen. Ik haal mijn schouders op ‘’ik moet wel, het liefst lig ik nu nog op bed’’ zeg ik lachend, ondertussen lopen we de trap af richting de eetzaal. ‘’Wij helpen jullie er wel doorheen’’ Zayn komt naast me lopen en slaat zijn arm om me heen ‘’zo slecht is het niet’’

Ik glimlach en ga aan tafel zitten naast Megan en Zayn. Ik pak een broodje uit de broodmand en smeer daar wat Nutella op. 

Als iedereen er is, ook Grace eten we allemaal ons ontbijt. Mijn ontbijt bestaat uit een broodje en een appel. Daarna lopen we naar buiten toe en stappen in de bus die ons naar het college toe brengt. Het is een soort van grijze auto bus. 

Als we bij het college zijn stappen we uit en ik sta stil voor het grote gebouw. De rest komt naast me staan. Ik pak mijn rooster en kijk welke les ik eerst heb, biologie in lokaal 18. ‘’Dat is de school in, rechts de grote trap op, dan zie je het recht voor je’’ zegt een stem. Ik kijk op recht in de bruine ogen van Liam. ‘’Dankje’’ zeg ik met een glimlach en we maken onze weg naar de voordeur van het college.

Het is een groot stenen gebouw met een groot grasvel. Boven de ingang hangt een grote witte klok die nu kwart over acht aangeeft, met half negen moeten we in de les zijn. ‘’Wij hebben bijna hetzelfde rooster’’ gilt Megan in mijn oor en ze kijkt op mijn rooster. Ik kijk naar haar rooster dat ze in haar handen heeft en zie dat wij inderdaad bijna hetzelfde. Gelukkig.

The badboy with his secret (1D)Where stories live. Discover now