Hoofdstuk 24

2.1K 67 13
                                    

Emily POV

- drie dagen later, Harry’ been is genezen -

Ik open mijn ogen als ik iemand mijn naar hoor zeggen. ‘’Wakker worden’’ zegt dezelfde stem als daarnet weer. Ik knipper een paar keer met mijn ogen voordat ik pas duidelijk zie wie er naast mijn bed staat. ‘’Goeiemorgen’’ Harry buigt naar voren en plant een kleine kus op mijn voorhoofd.

‘’Harry?’’ mompel ik als ik overeind ga zitten op mijn bed. ‘’Wat doe je hier zo vroeg?’’ mijn ogen gaan naar de klok en ik zie dat het half twaalf is.

‘’Kom op, anders zijn we nog laat’’ zegt Harry, ik kijk hem met gefronste wenkbrauwen aan ‘’te laat voor wat?’’ vraag ik en gooi de dekens van me af. Mijn ogen glijden naar het bed van Grace die verlaten is. 

Ik loop naar de kledingkast toe en pak een donkere jeans met een strak wit T-shirt met een ronde hals. Ook pak ik mijn witte all-stars. 

‘’Dat is een verassing’’ zegt Harry, ik draai me om ’’een verassing?’’ Harry knikt. ’’Oke’’ zeg ik een beetje verward. Ik draai me weer om en pak een zwart setje ondergoed.

‘’Wacht hier’’ zeg ik als ik de badkamer inloop, als ik de deur dicht wil doen hoor ik nog net de stem van Harry ‘’ik zou het niet erg vinden als je je hier omkleed’’. Ook al zie ik hem niet, ik weet dat er nu een grote grijns op zijn gezicht is gevormd. 

Ik schud lachend mijn hoofd ‘’dacht het niet‘’ zeg ik en doe de badkamerdeur op slot. Ik laat mijn ondergoed langs mijn lichaam glijden en neem een snelle douche, föhn mijn haren dat ik vervolgens in een strakke paardenstaart bind. Ik doe mijn kleding voor vandaag aan, poets mijn tanden en doe mijn basis make-up.

Als ik overal klaar mee ben loop ik de badkamer uit en zie voor mijn kast staan met een knal roze en een rode BH in zijn handen. Mijn ogen worden groot en ik loop naar hem toe.

‘’Harry!’’ roep ik als ik de twee BH’s uit zijn handen grijp en ze weer terug te leggen waar ze horen. ‘’Wat?’’ Harry kijkt me aan met een grijns op zijn gezicht. ‘’Je hoort niet in een meisje haar ondergoed te neuzen’’ zeg ik en pak mijn jas van de stoel ik aandoe. Ook pak ik mijn leren zwarte tas en doe daar al mijn  belangrijke dingen in.

‘’Kom op we gaan’’ zeg ik als ik de kamer uitloop gevolgd door Harry die mijn hand vastpakt. Samen lopen we de trap af naar buiten toe.

-------

‘’We zijn er’’ zegt Harry en parkeert de auto op de parkeerplaats. Ik kijk uit het raam en zie een grote kermis. Ik kijk Harry weer aan ‘’de kermis, hoe wist dat ik van de kermis hou?’’ vraag ik blij als er een glimlach op mijn gezicht verschijnt.

‘’Ik weet alles’’ zegt Harry ook met een glimlach. Ik leg mijn hand in zijn nek en druk mijn lippen zacht op die van hem. ‘’Dus, is dit als een date’’ zeg ik met mijn lippen nog steeds tegen die van hem aan. ‘’Ja, als een date’’ zegt Harry als hij nog een keer zijn lippen op die van mij drukt.

Ik open de autodeur en stap de auto uit. Mijn ogen gaan naar de lucht toe die lichtblauw is gekleurd. De zon schijnt fel tussen de wolken door.

‘’Kom je nog?’’ hoor ik Harry vragen. ’’Ja, kom er aan’’ zeg ik als ik om de auto heen loop en bij Harry inhaak. Samen lopen we de kermis op.

De muziek van de attracties en de verschillende stemmen van mensen dringen mijn oren binnen. Goede herinneringen van vroegen borrelen bij me op. Vroeger kwam ik hier altijd met mijn ouders en hadden we de meest mooie tijd.

‘’Kom, we gaan in de botsauto’s’’ zeg ik en neem Harry mee naar de botsauto’s. we moeten even wachten voordat we erin kunnen. Harry stapt in een gele botsauto en ik stap naast hem in. We wachten tot de zoomer voordat de autootjes beginnen te bewegen.

-----------

Ik houd de bak roze suikerspin in mijn handen die Harry voor me gekocht heeft en neem er een hap van. Ik laat het suiker op mijn tong smelten en neem daarna nog een hap.

Het is al avond geworden en Harry en ik zitten nu op een bankje naar de verschillende mensen aan het kijken die voorbij lopen.

‘’Open je mond’’ zeg ik als ik wat suikerspin uit de bak pak. Harry open zijn mond en ik stop het roze suiker in zijn mond. Harry zuigt het van mijn vinger en ik moet zacht lachen. 

‘’Kom laten we naar huis gaan’’ zegt Harry die opstaat, ik sta ook op en pak zijn hand vast. ‘’Wacht’’ zeg ik als ik stilstaan ‘’ik wil het nog één keer proberen’’ ik kijk naar het kraampje van het blikken omgooien. 

‘’Oke, laten we het nog één keer proberen’’ zegt Harry als hij er naar toe loopt. Hij geeft geld aan de man die me drie rode ballen overhandigt. ‘’De panda?’’ ik knik en richt mijn aandacht op de 6 grijze blikken voor me.

Gewoon omgooien, zo moeilijk is het toch niet? Ik gooi de eerste bal, mis. Ook de tweede is mis en met de derde bal gooi ik er maar twee om, niet genoeg voor de panda.

‘’Kom, laat mij het proberen’’ zegt hij als hij opnieuw geld geeft. Harry krijgt drie rode ballen en richt zijn aandacht op de blikken. De eerste gooit hij totaal mis en ik kan het niet laten om zacht te lachen.

Gelijk daar achteraan gooit hij de tweede bal. Raak, al de zes blikken vallen om. ‘’Goed gedaan’’ zegt de man die de panda van de bovenste plank pakt en aan Harry geeft. 

‘’Alsjeblieft’’ zegt Harry die me de panda overhandigt. ‘’Dankjewel’’ zeg ik en geef hem een kus op zijn lippen. Harry pakt min hand vast en we lopen de kermis af naar de parkeerplaats toe waar de zwarte range rover van Harry staat. 

Ik open de deur en ga in de auto zitten. Harry gaat naast me zitten achter het stuur. Hij start de auto en rijd het parkeer terrein af. 

De hele rit klem ik de pandbeer tussen mijn buik en armen in en kijk naar buiten toe. De lucht is donker gekleurd en honderden sterren zijn verschenen aan de hemel. 

Voordat ik het weet zijn we er al en parkeert Harry zijn auto in de garage. Ik stap uit en loop achter hem aan het studentenhuis binnen. Het is stil zoals het altijd is in de avond.

Ik loop samen met Harry de trap op naar mijn kamer toe. We blijven stil staan bij mijn deur en ik ga voor hem staan. Zijn groene ogen zijn op mij gevestigd. ‘’Dit was een geweldige date’’ zegt Harry als hij kleine kusjes op mijn wang en op mijn kaaklijn plaatst.

‘’Ja, het was echt super gezellig’’ zeg ik als ik hem weer aankijk en mijn beide handen in zijn nek leg. Ik speel met de krullen in zijn nek en voel zijn lippen die van mijn ontmoeten.

Zijn tong lipt mijn mond binnen. Harry drukt mijn lichaam dichter tegen dat van mij aan en mijn hand ga ik door zijn zachte krullen. 

Er was iets anders aan deze kus. Intenser en rommelig, maar toch romantisch. Een warm gevoel komt mijn lichaam binnen.

‘’Harry’’ fluister is ik. Ik kijk hem aan, onze neuzen raken elkaar aan. ‘’Blijf alsjeblieft’’ fluister ik weer. Harry bijt op zijn onderlip en vervolgens verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. ‘’Je wilt dat ik blijf?’’ ik knik en voel dat hij mij hand vast pakt. ‘’Oke’’ zegt hij weer en samen lopen we de kamer in.

In de donkere kamer zie ik twee lege bedden. Even vraag ik me af waar Grace is maar dat die gedachten gooi ik al snel van me af. 

Ik kleed me uit en ga met mijn ondergoed onder de dekens liggen. Even later voel ik dat de dekens word opgetild en komt er een warm lichaam naast dat van mij liggen. Ik voel de vlinders door mijn lichaam razen als ik zijn arm om mijn middel voel glijden. 

Dit is niet de eerste keer dat Harry naast me ligt. De eerste keer was ik dronken en wist ik niet wat ik deed. Dit is de eerste keer dat Harry naast me ligt met mijn volle verstand. 

Het voelt heel erg vertrouwd en als ik bij Harry ben voel ik me veilig ook al is hij niet het veiligste persoon zoals mensen zeggen. Maar als je de echte Harry kent denk je daar anders over.

Ik leg mijn hand op zijn borst en voel dat hij shirtless is. ‘’Slaaplekker babe’’ zegt Harry en geeft me een lange lieve kus op mijn lippen. ‘’Slaaplekker’’ zeg ik als ik tegen zijn warme lichaam aankruip en mijn ogen sluit. 

Niet lang daarna val ik in een diepe slaap.

The badboy with his secret (1D)Where stories live. Discover now