Hoofdstuk 20

2.1K 77 10
                                    

Emily POV

Vandaag is het Zaterdag en we besloten om naar, volgens Zayn, een goede club te gaan. 

Ik bekijk mezelf in de spiegel. Ik heb een donkere jeans aan met een zilveren truitje dat een beetje ban mijn buik laat zien. Mijn bruine haar heb ik gestijld en als make up heb ik, mascara, een licht lijntje eyeliner en een beetje foundation.

Ik pak mijn zwarte pumps uit de kast en doe die aan. Ik pak mijn jasje van mijn bed, doe dat aan en loop de kamer uit. We hebben met z’n allen in de hal afgesproken en samen naar de club gaan.

Ik loop de trap af en zie iedereen al bij de deur staan, klaar om te vertrekken. Meteen zoek ik de ogen van Harry die bij de deur staat, hij kijkt op van zijn gesprek met Louis.

Als ik bij hem ben voel ik zijn sterke hand om mijn middel en een paar zachte lippen op mijn wang en daarna ontmoeten onze lippen elkaar voor een paar seconden.

Sinds gisteravond heb ik het gevoel dat het nu anders gaat worden. Ondanks dat Harry in een moeilijke situatie zit, heb ik toch het idee dat het langzamerhand serieus tussen ons gaat worden.

Ik zie de niet begrijpende blikken van Niall, Zayn, Liam en vooral van Megan en Grace. Ik heb ze allebei nog niets verteld over Harry en mij en ik denk dat ik ze vanavond een hele uitleg schuldig ben. 

Van Louis krijg ik een kleine glimlach en ik glimlach terug als we de deur uitlopen naar buiten toe. De koude avond wind waait door mijn haar.

We lopen naar de auto van Liam toe en stappen in. Als iedereen in de auto zit sta ik nog alleen buiten. Louis en Zayn zitten in de kattenbak, Liam en Megan zitten voorin en achterin zitten Grace, Niall en Harry.

‘’Waar moet ik zitten?’’ ik kijk moeilijk naar de volgepropte auto, nergens een plekje waar mijn lichaam tussen past.

‘’Hier, zat plek’’ Harry klopt op zijn schoot en kijkt me aan. Even kijk ik naar de schoot van Harry maar klim dan toch over Niall en Grace heen. Ik ga op zijn schoot zitten en rust met mijn rug tegen de deur aan.

Als iedereen zit start Liam de auto en rijden we de straat uit. De weg naar de club toe is een beetje ongemakkelijk maar Harry blijkt er geen probleem van te maken. Dee hele weg legt hij zijn arm rond mijn heup. 

Ik ken Harry nu wat langer dan een maand, als ik samen met hem ben voel ik me altijd veilig en op mijn gemak. 

Als we er zijn parkeert Liam de auto en stap ik als eerst uit gevolgd door de rest. Samen lopen we naar binnen toe. Eerst komen we in een kleine hal waar we een stempel op onze hand krijgen voordat we naar binnen kunnen gaan.

Meteen gaat iedereen een eigen kant op. Louis en Zayn lopen meteen door naar de bar en ook Liam en Megan gaan een eigen kant op. Harry, Niall, Grace en ik lopen met z’n vieren naar de dansvloer toe.

De muziek knalt in mijn oren terwijl ik mijn lichaam om de maat van de muziek beweeg.

The badboy with his secret (1D)Where stories live. Discover now