Hoofdstuk 9

2.2K 97 5
                                    

Wow, mijn tweede hoofdstuk vandaag. Daarom is het niet echt perfect haha. Maar ik heb gewoon zoveel inspiratie voor dit verhaal!!

Here it comes

----------------------------

Emily POV

Harry pakt mijn hand vast en wil zich omdraaien maar voordat ik het weet staat er een man voor ons. Hij heeft kort geschoren haar, een wit hemt aan zodat je zijn getatoeëerde armen kunt zien.

Ik kijk naar Harry die met een doodsblik naar de man voor ons kijkt. Meteen schiet het door mijn hoofd, Josh Samuels. Weer kijk ik naar de man die langzaam naar ons toe komt lopen. Mijn ogen vallen op het pistool dat hij in zijn handen heeft.

‘’Als dat niet Harry Styles is’’ zegt hij met een zware stem dat kippenvel op mijn lichaam bezorgt. ‘’En wie is dit? Je vriendin?’’ hij kijkt mij aan en gaat voor me staan. Met zijn blauwe/grijze ogen bestudeert hij mijn hele lichaam.

Met het pistool dat hij in zijn handen heeft gaat hij langs mijn kaaklijn en met zijn andere hand doet hij een plukje haar achter mijn oor. Vanbinnen krijg ik een misselijk gevoel, wat een vreselijke man.

‘’En wat is jou naam schoonheid?’’ zegt hij en kijkt me grijnzend aan. ‘’Blijf met je poten van me af’’ sis ik en sla zijn hand van me af. ‘’Een beetje pit. Daar houd ik wel van’’ zegt Josh vervolgens.

‘’Blijf van haar af’’ hoor ik Harry naast me zeggen met een kille stem. Josh kijkt weer naar Harry en schenkt hem een spottende lach. ‘’Bescherm je vriendin maar’’ zegt hij. ‘’Ze is niet mijn vriendin, maar raak haar nog één keer aan’’ ‘’en dan?’’ zegt Josh lachend. ‘’Dan zijn de gevolgen voor jezelf’’ Harry komt dichter tegen me aan staan.

‘’Alsof ik bang moet zijn voor jou’’ ik voel Josh’ hand langs mijn schouder omlaag gaan en hij pakt mijn pols stevig beet. Ik probeer me los te trekken maar het lukt niet. ‘’Laat me los’’ roep ik en zet mijn nagels in zijn arm.

‘’Laat haar gaan’’ zegt Harry hard. Weer begint Josh hard te lachen. ‘’Waarom zou ik?’’ zegt hij vervolgens en voor dat ik het weet slaat Harry zijn vuist recht in zijn gezicht. Zijn neus begint te bloeden en ik voel zijn grip om mijn pols verslappen. Ik krijg te kans om mijn hand los te trekken. 

‘’Rennen’’ roept Harry, hij hoeft dat geen tweede keer te zeggen en ik zet het op het rennen. Ik ren zo hard als mijn benen me dragen kunnen. De wind waait door mijn haar. Ik ga rechtsaf, linksaf, nog een keer rechtsaf en dan zie ik in de verte de bekende London Eye. Ik ren zo hard mogelijk er naartoe en zie daar een hele groep staan, ook Megan, Grace, Liam, Louis, Niall en Zayn.

‘’Emily, daar ben je’’ roept Grace en slaat haar armen om me heen. Meteen voel ik weer een brok in mijn keel komen. Harry is het enige dat er de hele tijd door mijn hoofd gaat. Wat moet hij nu doen? Niemand kan hem helpen alleen hij. Maar ik wil hem zo graag helpen om uit deze drama te komen.

‘’Waar is Harry?’’ hoor ik Louis vragen. Ik kijk hem moeilijk aan ‘’Josh’’ mompel ik zacht en meteen verandert zijn blik. Ook de rest kijkt mij geschrokken aan behalve Grace, zij weet nog maar de helt van het verhaal en weet dus niet wie Josh is.

‘’Verdomme’’ hoor ik Megan mompelen. ‘’Laten we maar gewoon gaan, hij moet hier zelf uitkomen’’ zegt Louis weer. ‘’Oke, wat is hier aan de hand?’’ vraagt Grace en ze kijkt mij aan. ‘’Niets’’ zeg ik en schud mijn hoofd. 

-------------------------------------------------------------

Ik kijk naar Harry die voor me zit. Zijn ene oog is helemaal blauw en zijn neus heeft gebloed. Ik heb een potje zalf in mijn handen en voorzichtig smeer ik dat onder zijn oog. Met mijn andere hand houd ik zijn hoofd vast zodat ik de zalf er beter op kan smeren. 

Ik voel zijn ogen op mijn gezicht branden. En een kleine glimlach verschijnt op mijn gezicht. ‘’Dankje’’ zegt Harry dan. Ik kijk hem aan en frons mijn wenkbrauwen. ‘’Dat je zo lief bent nadat alles wat ik heb gedaan’’ zeg hij vervolgens en zijn ogen glijden naar zijn handen. 

‘’Geen dank’’ zeg ik lachend en doe het dekseltje dat naast me ligt weer op het potje zalf. Ik leg dat neer op mijn nachtkastje en ga weer op mijn bed zitten. Dan voel ik mijn I-phone trillen. Ik pak het en zie een sms van Megan.

Megan: feestje in Zayn’ kamer!!!! 

------------------------------------------------------------------

Met een fles vodka in mijn ene hand sta ik op de bank samen met Zayn en Niall aan het dansen. Alle drie zijn we dronken en even vergeet ik alles om me heen. Zayn, Niall, Grace, Louis, Harry en ik zijn de enigen nog in deze kamer. Megan en Liam zijn al vroeg weggegaan. 

Ik breng de fles weer naar mijn mond, neem een slok en geef de fles vervolgens aan Zayn die tegenover me staat. Hij heeft alleen nog maar zijn broek aan en zijn haar zit helemaal wild om zijn hoofd, ergens midden in de kamer ligt zijn shirt.

Ik begin te lachen en ga van de bank af. Dan voel ik me duizelig worden en verlies mijn evenwicht. In plaats van de grond val ik in een paar sterke handen. ‘’Je kunt beter oppassen’’ hoor ik een bekende stem. Ik sta weer op en houd me vast aan de bank. ‘’Kom ik breng je naar je kamer’’ zegt Harry weer en hij pakt mijn hand vast en zijn ene hand om mijn heup zodat ik niet omval. 

‘’Doeeeii’’ zeg ik en loop dan samen met Harry de kamer uit. We lopen door de gangen die helemaal donker en muisstil zijn. Een paar minuten later komen we aan bij mijn kamer. Harry opent te deur en brengt me naar mijn bed. 

Ik kleed me uit en ga onder de dekens liggen en leg mijn hoofd op het kussen. Ik zie Harry zich omdraaien en snel pak ik zijn hand vast. ‘’Wil je hier blijven?’’ mompel ik en voel mijn ogen zwaar worden. Even twijfelt hij maar dan knikt hij ‘’tuurlijk’’ hij tilt de dekens op en komt naast me liggen. Zijn warme lichaam raakt dat van mij en ik sluit mijn ogen.

Even later val ik in slaap.

The badboy with his secret (1D)Where stories live. Discover now