Hoofdstuk 17

2.1K 82 13
                                    

Emily POV

Ik haak in bij Harry terwijl we over het parkeer terrein lopen op weg naar een club. Ik kon de naam niet mar Harry zei dat het een goede was dus besloot ik om mee te gaan.

Ik denk dat Harry en de bodyguard elkaar kennen want ze schudden elkaar de hand en de bodyguard doet een stap opzij zodat we naar binnen kunnen gaan. Tot de grote erger van de rij mensen die nog buiten stonden te wachten om naar binnen te mogen.

Harry neemt me mee door de grote menigte naar een tafeltje aan de achterkant van het gebouw. Ik zie daar twee mensen zitten, een jongen en een meisje. De jongen heeft donkerblond haar en het meisje lang zwart stijl haar dat over haar schouders hangt.

Ze kijken op als ze ons zien staan. Meteen gaan de twee paar ogen naar mij. ’’Jij moet Emily zijn’’ zegt het meisje en ze staat op van haar stoel. Ik frons mijn wenkbrauwen wanneer ze mijn naam zegt. Hoe kent ze die?

Ik glimlach vriendelijk en pak haar uitgestrekte hand vast. ‘’Klopt’’ zeg ik terwijl mijn aandacht gepakt word door de grote tattoo op de hand van het meisje.

 ‘’Harry heeft ons over je verteld’’ zegt de jongen vervolgens. Nu gaat mijn aandacht naar de jongen en ik zie dat ook zijn hele bovenarm bedekt is met tattoo’s. Snel kijk ik naar Harry die een beetje nerveus begint te lachen ‘’ik ga wat te drinken voor ons halen’’ zegt hij snel en ik kijk hem na hoe hij in de menigte verdwijnt.

Ik neem plaats op een stoel naast het meisje.

‘’ik ben trouwens Hailey en hij is Max’’ ze knikt naar de jongen die me een kleine glimlach geeft.

-----

 ''Vechten! Vechten!'' de zware stemmen van de mannen klinken boven de harde muziek uit. Het trekt mijn aandacht en ik loop er naartoe. Als ik midden op de dansvloer kom zie ik twee jongens met elkaar aan het vechten. Ze delen elkaar een paar rake klappen uit en af en toe hoor je wat kreten van de mensen die er omheen staan.

Ik krijg een misselijk gevoel in mijn maag als ik het bloed uit het mond van de ene jongen zie komen. Als er nu niet iemand iets doet vallen er nog doden.

Ik spring op als ik een hand op mijn schouder voel. Ik kijk op en ontmoet de groene ogen van Harry.  Eerst gaan zijn ogen naar de jongens en dan pakt hij mijn hand vast. ''Kom mee, je hoeft dit niet te zien''  zegt hij. Hij neemt me mee door de menigte en ik moet moeite doen om recht voor me te kijken door de walm van rook waar we doorheen lopen.

Als we bijna bij de duer zijn hoor ik een zware stem iets van 'Pas op' roepen. Ik kijk in de richting waar het geluid vandaan kwam maar het is al te laat. Ik voel een zwaar lichaam tegen dat van mij vallen en mijn hoofd raakt ze harde grond.

Een stekende pijn dringt mijn hoofd binnen en ik hoor de schreeuw van Harry. Ik wil mijn ogen nog open doen maar alles begint voor mijn ogen te draaien en het word zwart.

Als ik mijn ogen open doe zie ik allemaal gezichten die op mij gericht zijn. Ik grijp naar mijn hoofd als mijn ogen zoeken naar Harry. Maar nergens zie ik de bekende groene ogen. Alleen maar ogen van vreemden en ik begin me ongemakkelijk te voelen.

Met moeite ga ik overeind zitten op de stoffen bank en zie dat ik in een kamertje ben gebracht. Het lijkt wel een soort van hotelkamertje.

''Je vriend is hier, hij neemt je veilig mee naar huis'' hoor ik een stem van een meisje zeggen. Mijn ogen glijden naar de deur en zie Harry de kamer inlopen. Zijn ogen kijken me bezorgt aan als hij bij me is is en voor me neer hurkt. 

''Gaat het?'' vraagt hij en ik knik zwak. ''Kom, we gaan naar huis''

---------

Harry houd mijn trillende lichaam tussen zijn twee sterke armen en trek me dicht tegen zijn warme lijf aan. Het is donker buiten en het enige licht komt van de sterren en de ene straatlantaarn die aan de overkant van de straat staat dat een enge gloed over de straat werpt.

‘’Het spijt me zo’’ zegt Harry en ik voel zijn warme adem tintelen in mijn nek. Ik zeg niet en voel zijn greep rond mijn torso steviger worden. ‘’Ik moest je nooit mee genomen hebben’’ zegt hij weer.

Ik schud mijn hoofd ‘’het is oke’’ zeg ik. Daarna zwijgen we allebei voor een kort moment.

Ik sluit mijn ogen als Harry mijn haar lichtjes achter mijn oor doet. Mijn adem stokt als ik zijn warme lippen de huid bij mijn oor voel raken. Meteen begint het plekje te branden en onze ogen ontmoeten elkaar.

Aarzelend leunen we allebei naar voren, zijn warme adem op mijn huid als onze lippen elkaar raken. Zijn handen gaan naar mijn nek. Deze kus is zoveel anders dan de kus van een paar dagen gelden. Deze kus heeft meer passie.

Ik voel zijn tong lang mijn bovenlip gaan en ik open mijn mond als antwoord. De vlinders die ik een week gelden voor Harry voelde komen terug. 

Ik ben verliefd..

------------

5 comments als altijd is volgend hoofdstuk

The badboy with his secret (1D)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu