49. Chapter

738 68 10
                                    



Rozjímala som nad tým, či test použiť už teraz, alebo si to nechať na neskôr kým mi všetko uleží v hlave.

Prechádzala som prstami po krabičke a pohľadom som skákala z tej tehotnej ženy na obrázku ku Louisovi a naspäť na tú ženu.

Bola som nervózna. Alebo si sa skôr bála. Podvedomie hneď uviedlo veci na pravú mieru, takže som si naozaj musela priznať, že som sa bála. 

„Čo budeš robiť, ak si v tom?" Po tichu sa opýtal sediac oproti mne.

„Nejde o to, čo bude robiť ja, ale o to čo urobí Harry." Povedala som nahlas svoje myšlienky, tie ktorých som sa veľmi bála.

 „On deti veľmi v láske nemá." Priznal.

Zastrašilo ma to ešte viac, ale nedala som to na sebe vedieť. Možno trošku, keď si to Louis všimol a snažil sa svoje predošlé slová niečím zachrániť.

„Nie, tak som to, teda... možno deti má rád, možno na to zmenil názor." Habkal, snažil sa to vyžehliť, ale mávla som len rukou.

„Kašli na to." Zakončila som a dospela k tomu, že by som si ten test mala nechať na neskôr. Keď sa dvere domu rozrazili a dnu vošiel vysmiaty Harry s taškami nákupu, strčila som krabičku s testom do kabelky a ukázala som Louisovi, ktorý sedle vedľa mňa, aby bol ticho. Prikývol hlavou, obaja sme nasadil žiarivý úsmev na naše pery, aby sme Harryho radostne privítali.

„Ahojte." Pozdravil sa nám Harry a sadol si vedľa mňa.

„Uhm..."Louis sa postavil, založil si ruky za chrbtom a milo sa usmieval.

„Svoju povinnosť som splnil, tak pôjdem." Zosmutnela som, keď mi moja duševná podpora odchádzala.

Chcela som sa postaviť a rozlúčiť sa s ním, no Harry ma zatlačil späť na pohodlný gauč a rýchlo vyskočil na nohy.

„Ja ho odprevadím." Podujal sa, aj keď viem, že za iných okolností by mi povedal, aby som všetko vyriešila za neho a ešte by som mu cestou musela doniesť balíček s cigaretami. Na jeho zvyky bol až veľmi aktívny, podotknem, že prišiel s nákupom.

„Ďakujem Louis." Zakričala som, aj keď som mala pocit, že keď bol pri dverách už ma počuť nebude, ale otočil sa a ukázal mi zovreté päste na znak toho, že mi... možno už nám drží prsty.

Obaja sa mi vzdialili, dverami vyšli vonku pred dom. Trocha som sa posunula na gauči a cez veľké okno som ich pozorovala ,ako vedú zatiaľ pokojnú debatu.

Nepočula som z ich rozhovoru nič, ale domyslela som, že situácia sa z ničoho nič vyhrocuje, keď si Harry z kabátu vybral cigarety a hneď si jednu pripálil.

 Zatiaľ mu Louis niečo horlivo vysvetľoval, na to len Harry pretočil očami, ako to on vie a detinsky si zapchal uši prstami.

Nakoniec to Louis vzdal a bez rozlúčenia (dedukujem) sa vybral k svojmu autu. Harry mu ešte ukázal vztýčený prostredník, ale to Louisa nezastavilo.

Keď svojím autom odfrčal preč ulicou lemovanou drahými domami, Harry sa rozmachol a jeho ruka pristála v kamennej stene, ktorá tvorila dekoratívne obloženie domu. Nakoniec si krvavou rukou vybral cigaretu v úst, hodil ohorok na zem a zašliapol ho. Zmizol mi z dohľadu, ale objavil sa v dome.

„Dúfam, že si všetko videla ako v divadle. Teraz sa môžeš hnevať a som si úplne jasný, že dnes ostanem bez sexu. Pochopil som." Bez toho aby sa na mňa čo i len pozrel, prefrčal okolo mňa a zamieril si to na poschodie do kúpeľne.

MOMENT OF FORCEWhere stories live. Discover now