38. Chapter

894 64 4
                                    


Rozrazila som dvere s jeho chrbtom a prirazila som ho o stenu.

„Do riti, keby som vedel, že to tak chceš, odišli by sme od tvojich fotrovcov skôr." Zašušlal do mojich pier a vyšvihol si ma na svoj trup. Obmotala som okolo neho nohy a umlčala som ho rýchlim bozkom.

„Neviem či som zamkol auto." Povedal do bozku a v rukách lačne stisol môj zadok. Trhla som sa bolesťou z jeho pevného stisku a narazila som panvou o jeho rozkrok.

„Kašli na auto." Povedala som a potiahla ho za vlasy. Sykol bolesťou, zaklonil hlavu a ja som šikovne skĺzla perami po jeho krku.

„Možno by som si pamätal, keby si ma cestou sem nedráždila rukou v mojom rozkroku." Povedal cez zuby a tresol mnou o dvere, ktoré praskli čudným pukotom. Siahol rukou na dvere a pretočil malým gombíkom, zamkol nás.

„Chcem byť v tebe." Zašepkal zvodne a vo mne sa dvihla ďalšia vlna vášne, ktorú som práve teraz v sebe schovávala. Otočil sa a za stáleho bozkávania so mnou kráčal do spálne.

„Ale čo s tým autom?" Spýtal sa ma a chladnými bruškami prstov prechádzal po mojom chrbte.

 „Ak budeš ďalej kecať o tom hlúpom aute, dnes si nevrzneš." So stisnutou sánkou som mu povedala a pocítila som, že šikovne rozopol háčiky na moje podprsenke.

„Och bože, nikdy predtým som sa na sex takto netešil." Dodal, prekročil prah spálne a hodil ma o posteľ. Rýchlo som sa posunula rukami vyššie a zhodila som zo seba vrchnú časť môjho oblečenia aj s podprsenkou. 

Usmial sa na mňa a robil to isté. Zobliekol sa do posledného kúsku oblečenia, stále predo mnou ako ho stvoril Pán Boh. Prezerala som si ho od hlavy až po päty, no pohľadom som sa zastavila na blaženom mieste.

„Styles." Precedila som surovo pomedzi svoje stisnuté zuby. Vystrela som ukazovák, zohla som ho a niekoľko krát som pohla tým známym gestom, akoby som ho vola ak sebe. Postavil sa na štyri a plazil sa ku mne.

„Dnes ťa tak tvrdo vyšukám, že si nevrzneš najbližší mesiac. Bolesťou budeš spomínať, na tento deň." Povedal, nerozpol moje nohavice. Načo? Jednoducho ich zo mňa strhol a kochal sa pohľadom na moje nahé telo.

Moja hruď sa pohybovala hore - dole a čakala som na ten skvelý pôžitok kedy do mňa svoj pevný a hrubý penis zabodne.

„Urob to." Povedala som. Bola som tak nedočkavá, vzrušená. Už len jeho pohľad ma robil vlhkou. Už len z toho ako sa na mňa pozeral by som sa vedela urobiť.

„Ale, ale." Povedal posmešne a skryl svoju hlavu medzi mojimi nohami. Zakňučala som keď jeho jazyk prešiel mojim citlivým miestom. Skrútila som sa na posteli a plachtu som trhla medzi mojími prstami.

** Dajte mužovi voľnú ruku a nájdete ju niekde na sebe.  

„Kašli na predohru." Jedovato som odsekla a potiahla som ho za jeho kučery aby sa mi pozeral do očí.

„Už ho konečne strč do mňa, sakra!" Vykríkla som a on sa mi vysmial do očí.

„Niekto je tu lačný po dobrom sexe." Žartoval, no mne do smiechu nebolo. Na mojom orgazme práve teraz závisel svet.

„Priveď ma k môjmu vrcholu." Povedala som oveľa pokojnejším tónom. Pozrel sa na mňa, vysadol na mňa a rukami sa zaprel vedľa mojej hlavy.

„Čarovné slovíčko?" Naťahoval ma ako gumu na trenkoch, skúšal moju výdrž. Týral moju hrdosť a sebaúctu.

„Prosím Harry. Vybi zo mňa dušu." Prosila som ho so slabým hlasom, málo chýbalo k tomu aby som kňučala.

„S radosťou, slečna." Povedal a zľahka ma pobozkal na krku.

„Bude mi potešením." Povedal, zapozeral sa mi do očí. Vnútri som pocítila malý tlak, keď konečne do mňa pevne zasunul. Hral so mnou hru, kto skôr uhne pohľadom, no prehrala som.

Stisla som viečka k sebe a otočila som hlavu. Pohol bokmi a očosi tvrdšie prirazil. Urobil to znovu, no s väčšou intenzitou prirazil svoje boky o tie moje.

„Och, Harry." Zašepkala som ho a chytila som jeho boky do rúk. Snažila som sa ním pohnúť, aby sa hýbal rýchlejšie, aby ma doviedol k môjmu vrcholu, no on moje ruky zdrapil, zdvihol ich nad moju hlavu a stlačil ich k sebe.

„Prestaň, ženská." Odsekol a začal pridávať na intenzite.

„Prestaň." Zopakoval. Prikývla som pod hrozbou. Zľakla som sa, že sa prestane hýbať tak som poslúchla a užívala som si jeho mučiace prírazy, ktoré boli čoraz tvrdšie a rýchlejšie.

Prehla som sa v chrbte ako luk, zaryla som hlavu do vankúša a kojila som svoju túžbu kričať.

„Moje obľúbené mieste je práve tu v tebe, zlato." Povedal, skryl si hlavu medzi moje prsia a pridal na intezite jeho prírazov. Skľúčila som sa so všetkou silou a vystrela som proti nemu panvu, pokrútila som ňou, zmenila som smer jeho prírazov. Obmenila som polohu a Harry sa okamžite vystrel.

„Ženská, čo to robíš?" zastonal.

„Je to skvelé." Mravčal dobrotou a prirazil do mňa tak silno až som stratila dych. Mierne na to zabolelo, okamžite som sa vystrela a tíšila som bolesť, ktorá išla ruka v ruke s mojim prichádzajúcim orgazmom.

„Tvrdšie." Zastonala som v plnej eufórii a pomáhala som mu s miernymi pohybmi mojich bokov.

„Už budem, zlato." Kričal. Krútil sa vo svojich pocitoch a vnášal ma svojimi pohybmi do oblakov. Jeden zmenený pohyb mojich bokov stačil k tomu aby som bezvládne padla späť do perín a ničila sa v trieštivom orgazme, ktorý práve teraz prišiel v tej najväčšej kráse.

O niekoľko prírazov po mne konal Harry na mojom tele v ničivom orgazme, ktorý ho pohltil na toľko, že až prestal dýchať. Prešla som rukami po jeho spotenom chrbte a zaryla som prsty do jeho teplej pokožky keď som pocítila ako zo mňa pomaly vyšiel.

Obrátil sa na bok, padol na posteľ vedľa mňa a ani sa nenamáhal prehodiť cez nás prikrývku. Pomaly som vypúšťala nahromadený vzduch z mojich pľúc a s úsmevom na tvári som sa otočila na Harryho.

„Každým kúskom môjho tela som si užila každú sekundu toho krásneho čo si so mnou robil." Zašepkala som v záhadne skrytom komplimente, ktorý som mu zložila aby mu jeho už dosť namakané ego podrástlo.

„Nikdy neprestanem milovať sex s tebou." Povedal jednoducho s úsmevom. Odrazu len vstal a odkráčal nahý do kúpeľne. Ja som sa s úsmevom tak isto postavila, obmotala som okolo seba prikrývku a okolo postele som hľadala použitý kondóm. I keď som okolo nej prešla trikrát a nič som nenašla.

 „Harry?" Zakričala som, no odpovede sa mi nedostalo.

„Kde je tá vec?" Spýtala som sa ho keď vyšiel z kúpeľne a stretli sme sa v strede obývačky.

„Aká „tá" vec?" Spýtal sa a pokrútil hlavou.

„Predsa kondóm." Vysvetlila som a beznádejne mykla plecami.

„Žiadny som nepoužil." Jednoducho povedal a prešiel oko mňa ako víchor späť do postele. Vyvalila som oči a s prikrývkou na sebe som sa rozbehla za ním.

„To nemyslíš vážne?" Spýtala som sa a on prikývol.

 „Veď sa nemáme čoho báť ak berieš antikoncepciu." Povedal no ja som pokrútila hlavou.

„Ja nič neberiem." Priznala som, hneď sa zastavil v pohybe a otočil sa na mňa.

„Ako je to možné?"Vystrašene skríkol a rozhodil rukami.

„No nemôžem ju brať. Spôsobuje mi zdravotné problémy." Povedala som a sadla som si zronená na posteľ.

„Mala si mi to povedať." Vyhrešil ma okamžite.

„Ale ty si sa to nepýtal." Vykríkla som na sebaobranu a otočila som sa k nemu tvárou.

MOMENT OF FORCEWhere stories live. Discover now