Hoofdstuk 24

2.5K 65 3
                                    

'Gaan we nou nog' rolde ze zich ongeduldig op haar rug terwijl ze hem mee probeerde te trekken bovenop zich.
'Ben je een beetje ongeduldig' lachte hij om haar actie.
'Ik heb gewoon een beetje zin. Waarom denk je anders dat we hier nu waren' maakte ze hem duidelijk waarna ze haar lippen op de zijne drukte. Als ze in bed lagen dan mocht het. Dan mochten ze aan elkaar zitten en dan mochten ze elkaar ongevraagd zoenen. Een onafgesproken regel was het. Ze deden het alleen als ze samen in een bed lagen en anders niet. Dan waren ze de keurige collega's die alleen maar samen in één huis woonde.
'Daar kun je zelf toch ook verandering in brengen' liet hij zijn handen nu via haar buik onder haar shirt verdwijnen. Op weg naar haar bh om die los te maken van haar borsten zodat hij die in zijn handen konden nemen en ze kon strelen en kneden. Om ze vervolgens te overladen met kusje en haar tepels in zijn mond te nemen als hij haar shirt helemaal uit had getrokken zodat ze met ontbloot bovenlijf onder hem lag terwijl zij de knoopjes van zijn overhemd overhaast losknoopte om haar vingers door zijn sexy borsthaar te laten glijden.
'Ik ga je zo verwennen' wilde hij haar nu nog meer laten genieten dan ze ooit gedaan had na haar bekentenis over haar seksleven dat ze had met Frank. De man waar zij zoveel van gehouden had en misschien nog wel zoveel van hield. Maar hij wist zeker dat ze er ook een hoop bij gemist had wat hij haar nu wel zou geven. Ze hadden immers min of meer uitgesproken dat ze graag met elkaar vreeën en dat ook wilde blijven doen. Langzaam kroop hij naar beneden om haar ook van haar broek en slipje te ontdoen zodat ze nu volledig naakt onder hem lag.
'Wat ga je doen dan' vroeg ze hem toch wel gespannen voor het feit wat hij van plan was. Hij ging haar nu toch niet alsnog pijn doen?
'Ontspan' was het enige dat hij tegen haar lippen fluisterde waarna hij opnieuw onder de deken kroop en een weg van kusjes aflegde naar beneden toe. Daar waar hij haar benen uit elkaar schoof zodat hij er met zijn hoofd tussen kon om haar naar eigen zeggen te verwennen.
Iets waar hij klaarblijkelijk gelijk in had toen hij haar hoorde kreunen van genot terwijl ze door het bed heen woelde. Hij deed zijn best het zo netjes mogelijk te houden toen hij merkte dat hij haar, haar hoogtepunt had bezorgd waarna hij terug op haar kroop.
'Oh Wolfs' hijgde ze nog na van zijn actie terwijl hij zijn lippen op de hare drukte.
'Was dat fijn of niet' vroeg hij haar eigenlijk totaal overbodig. Zonder een woord uit te kunnen brengen knikte ze alleen maar vol overtuiging.
'Of deed Frank dat ook niet' wilde hij het eigenlijk toch gewoon weten. Ze schudde ontkennend haar hoofd.
'Dat vond hij vies. Dat was één keer en nooit meer' imiteerde ze hem.
'Hij weet niet wat hij miste. Niks is zo lekker als de sappen van een vrouw, geloof me maar' kuste hij haar opnieuw om zich vervolgens op zijn rug naast haar in bed te rollen.

'Dan mag jij nou bovenop, mag je mij ook een beetje verwennen' vond hij het een prima oplossing om haar nu de rest van het werk te laten doen.
'Ik kan dat helemaal niet' schudde ze haar hoofd dat ze daar echt niet aan mee ging werken.
'Wie zegt dat, ik weet dat jij dat wel heel erg lekker kunt' probeerde hij haar over te halen om wel bovenop hem te kruipen net als één van de eerste keren dat ze samen het bed deelde. Het was ook de enige keer geweest dat zij bovenop hem had gezeten.
'Een man hoort dat te doen' haalde ze haar schouders op terwijl ze van hem weg keek. Zich schamend voor haar antwoord maar ze wilde ook niet dat ze het deed terwijl hij er toch helemaal niet van zou genieten. Zij zou het wel doen want zij vond het wel fijn om het zo te doen maar Frank wilde dat nooit omdat hij er niks aan vond.
'Zei Frank dat' keek hij haar ongelovig aan. Hij snapte steeds minder van zijn vroegere vriend. Had hij wel oprecht van Eva gehouden met al zijn rare trekjes met betrekking tot hun seksleven.
'Hij vond het nooit fijn' haalde ze onzeker haar schouders op. Als hij het zo zei dat zou het wel zo geweest zijn was ze altijd van mening geweest en dus ging ze er maar in mee. Het moest immers wel fijn zijn voor hun beide en dus had ze er nooit meer op aan gedrongen ondanks dat zij het juist wel fijn had gevonden.
'Een vrouw heeft de macht op zo'n moment, ik vind dat juist ontzettend opwindend. Dat je zoveel wilt maar eigenlijk niks in te brengen hebt' legde hij uit hoe hij dat zag. 'En natuurlijk het fantastische uitzicht wat je als man op dat moment hebt' was hij er juist heel er positief over. 'Doe het voor mij Eef. Ik vind het wel fijn' verzekerde hij haar om haar over de streep te trekken om het wel te doen. 'En anders ga je liggen als ik je in verlegenheid breng door steeds naar je te kijken' wist hij wel dat ook dat iets was waar ze tegenop zag. Het feit dat hij haar mooi vond en naar haar wilde kijken maakte haar onzeker terwijl dat in zijn ogen nergens voor nodig was.
'Dan moet je niet gaan zeuren daarna he' was ze nog niet helemaal overtuigd.
'Je zal mij niet horen klagen, echt niet' beloofde hij haar uit de grond van zijn hart waarna ze toch bovenop hem kroop.

'Dat was geweldig Eef' hield hij haar stevig in zijn armen beet nadat ze uitgeput naast hem neer was geploft. 'Geloof me maar als ik zeg dat jij dit echt geweldig kan' besloot hij haar nog even de hemel in te prijzen voor hij zijn lippen op de hare drukte voor een laatste kus voordat ze beide in hun eigen dromen zouden belanden.

Bonus vrienden (flikken maastricht story)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu