NOT

826 54 34
                                    

Eğer bu notu geçmek istiyorsan geç. Belki de önemsemiyorsundur, sorun değil. Ama daha sonra yeni bölümü sorma da...
Arkadaşlar şu "çıksınlar artık"konusuna değinmek istiyorum. Hepiniz istiyorsunuz bunu ama ben şimdilik böyle bir şey düşünmüyorum.Tabii yarın ne yapacağım bilinmez.
Sorun şu ki insanlar hep aynı şeyi istiyor kitaplarda. Çıksınlar, evlensinler, sonsuza dek mutlu yaşasınlar, kimse ölmesin. Elbette ben de çok isterim.
Ama her şey okuyucuların hayalgücüne kalsaydı kitaplar birbirinin aynısı olurdu. Beni yanlış anlamanızı istemem. Ben de bir okuyucu olarak şunu söyleyebilirim ki kitaplarda hep mutlu olsunlar isterim, kimse ölmesin...
Ama öyle olsaydı şimdi Zoe, Luke, Silena, Ethan...bu isimleri duyduğumuzda canımızın yanmasına rağmen yüzümüzde bir tebessüm oluşmazdı. Ethan kendini feda edip ölmeseydi bir kahraman olmazdı mesela, düşman olurdu sadece gözümüzde.
Veya Zoe arkadaşları için savaşıp öldüğünde o son sözleri olmasaydı bizi ağlatan, bu kadar derinden bağlanmazdık belki de ona. Veya Luke melezlerin,arkadaşlarının iyiliği için kendini bıçaklamasaydı,son anda doğru yolu bulmasaydı bu kadar vazgeçilmez olmazdı belki de.
En önemlisi de arkadaşlar, mutlu sonlara acısız ulaşılsaydı olgunlaşamazdı kahramanlar.
Bu yüzden sanmayın görüşlerinizden şikayetçiyim. Emico istemeniz beni mutlu ediyor ama size söyleyebikecek bir sözüm yok. İnanıyorum ne demek istediğimi anlamışsınızdır siz.
Ayrıca sizden istediğim iyi kötü görüşlerinizi bildirmeniz. Özellikle siz hayalet okuyucular. Biliyorum çok zor içinden geçenleri yazmak(!)ama deneseniz en azından.
Bölüm konusuna gelirsek, artık daha düzenli yayınlamaya başlayacağım ama bu bir gerçek ki pek vaktim olmuyor.
Bazen bölüm yazayım deyince yazasım gelmiyor bazen de en olmadık zamanda içimden geliyor.
Okul, dershane, ödevler, testler, arkadaşlar. Vaktim olsa şu bölümleri düzenleyeceğim ama yazasım gelmiyor o kısa zaman diliminde de.
Lütfen yorum yapın ve okuduysanız-beğendiyseniz- beğenin.
Bunu söylemekten sıkıldım ama okunma sayısıyla vote ateş ve suya dönüştü. Çok kötü yazıyorsam da beğenmiyorsanız söyleyin lütfen. Hemen bırakabilirim paylaşmayı.
Beğenenlere de teşekkürler.
Yb sananlar için üzgünüm ama bazen o kadar soyutlaşıyorsunuz ki niye paylaştığımı sorguluyorum.
Ve bu üzücü arkadaşlar. Zaten günlük hayatımda yeterince sorunla karşılaşıyorum. Ama yine de okumaya devam edenlere-hayaletler dahil- teşeklürler. Hepinizi seviyorum.
Bu notu yazdım çünkü bu konuyu daha fazla düşünmek istemiyorum.
Yeni bölümü her boş anımda yazmaya çalışıyorum ve böyle giderse son paylaştığım bölüm 30 beğeniyi geçtiğinde paylaşabileceğimi söyleyebilirim.
Eğer işler yolunda giderse çıkmasalar da bölüme Emico bile koyabilirim. Her şey size kalmış arkadaşlar.
Lütfen isteklerinizi paylaşın.
*çıksınlar diyeni octavian öpsün*
asdfdg çok tövbe çook...

Notun notu》 multi Nico♥

Gelecek bölümden bir kesit;

Aniden belimi saran kolların sahibine döndüğümde Nico kafamı göğsüne bastırarak kaldırmamı engelledi.
Ona bu derece yakın olmak alışılmışın dışında değildi ama içinde de yeri yoktu. Hissettiğim duyguların da aslında ondan pek farkı yoktu. Karmaşıktı.
Kulağıma fısıldadığında irkilerek başımı daha da gömdüm göğsüne, burası şüphesiz çok rahattı.


Born To Be Monster #Nico Di Angelo (ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin