16.Bölüm-Çakma Mordred

1.6K 95 29
                                    

Your soul is haunting me and telling me
That everything is fine
But I wish I was dead...

-Lana Del Rey
********

Daha sonra birini daha farkettim. Bu yeni gelen Dionysos melezi Lucy Grape'ti. Kızıl saçları ve mavi gözleri var ve aşırı derecede sevimli duruyor. Rahatsız edici derecede.

Piper sırıtıyordu ve elindeki şişeyi masaya koydu. Sonra bana döndü ve Jason ile yer değiştirebilir misin Emma?''dedi.Jason ile yanyana oturmak istiyordu. Ahh siz aşıklar. Jason ile yer değitirdiğimizde Ann ile Nico'nun arasında oturduğumu farkettim. Yani gözünüze bir çember oluşturun. Sırasıyla ben,Nico,Lucy,Percy,Piper,Jason,Leo,Annabeth. Her neyse hepimiz Styx nehri üzerine kurallara uyacağımıza dair yemin ettik.Çok saçma yani şu Styx meselesi ama çarpılacağım diye korkuyorum.

Percy şişeyi çevirdi ve tahmin edin kim kime geldi? Yok canım bana değil. Piper Leo'ya soruyor.

''Doğruluk mu cesaretlilik mi Valdez*''dedi gülerek Piper. Biraz düşündü ve gülerek ''Doğruluk''dedi Leo.

''Şuan hoşlandığın biri var mı?''dedİ Piper. Leo ensesini kaşımaya başladı.Söylemek istemiyordu anlaşılan.

''Dökül bakalım ateşli çocuk.''dedim sırıtarak. Leo derin bir nefes vererek ''Olabilir.''dedi. Şaka mı yapıyor bu!

''ne demek olabilir? Çıkma teklifi etmeyi düşündün mü? Seni seviyorum da mı demedin?''dediğimde hızlı hızlı herkes şaşkınlıkla bana bakıyordu.

''Ne zamandan beri aşkı önemsiyorsun'' dedi imâyla Piper.

''Önemsemiyorum halen çok saçma ama eğer sizi mutlu edebiliyorsa anlayışlı olabilirim. Ayrıca halen Sherlock Holmes'un düşüncesine katılıyorum."dediğimde "anlayışlı kardeşim benim"diye güldü Percy. Çok tatlı cidden bu çocuk yaa. Kimin kardeşi, tamam tamam abisi ne farkeder -,-

"Her neyse devam edelim."dedi Nico ve şişeyi çevirdi. Şişenin bir ucu Percy'e bir ucu bana geldi.

"Percy soruyor Emma cevaplıyor."

Percy gayet ciddi bir tavır takındı ve dirseklerini dizlerine dayadı. "Bir şey saklıyorsun ve merak ediyorum."dediğinde gözlerimi onunkilere diktim. "Nereden çıkarıyorsun bunu?"dediğimde "hissediyorum tamam mı? İnsanların duygularını hissedebilen tek sen değilsin."dedi. Artık söylemenin zamanı gelmişti. Gözlerimi kapayıp derin bir nefes aldım. Açtığımda herkes dikkatle bana bakıyordu.

"Söyleyeceğim ama arkadaşlığımızı etkilemesini istemiyorum."dedim.

"Öyle bir şey olmayacak"dedi Annabeth sevecenlikle.

"Ateşli çocuğun favorisisin. Hadi söyle daha Herkes Valdez'e Bayılır kulübüne gitmem lazım."dedi Leo her zamanki yaramaz sırıtışıyla. Bazen şeytan kaçmış diyorum bu çocuğun içine. Ahh Dean ve Sam olacaktı...Gördüğünüz gibi konuyu çevirmekte harikayım. En son şeyde şey ediyoduk...tamam hatırladım.

"Tamam. Söylüyorum."dedim. Oturduğum yerde duruşumu düzelttim.Hepsi merakla bakıyordu.

"Şey, aslında ben...itiraf etmem gerek ki...Stiles'ı Dean'den daha sevimli buluyorum." Hepsi bir itiraf bekliyordu. Yüz ifadelerini görmeliydiniz. Hepsi şaşkınca bakarken kahkayı patlattım. Hepsi pis pis bakınca kafamı Nico'nun omzuna gömdüm.

"Bu muydu yani? Sakladığın şey? daha iyi bir cevap istiyorum."dedi Percy şaşkınlıkla.

"Bir kez sorma hakkın vardı."dedim hemen kafamı kaldırarak. "Bence çok önemli. Kendimi Dean'i zincirleyip üç yerinden kazık sokmuş ve içini tuzla doldurmuş gibi hissediyorum."dediğimde herkes göz devirdi.

Born To Be Monster #Nico Di Angelo (ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin