12.Bölüm-Resim Dersi?

1.4K 96 19
                                    

Nico

Eliza ile uzun bir süre dans ettik. Ve sanırım artık bacaklarımı hissetmiyorum. Kızlar berbat. Bana öyle bakmayın, Eliza tatlı kız ama çok fazla kız. Siz beni anlamışsınızdır yani, kız muhabbetleri, giysileri saçları kısacası Kızlar Çekilmezler!

Eliza ile oturup bir şeyler içerken Piper "bir dakikanı alabilir miyim?"dedi. Biraz telaşlı görünüyordu. Ayağa kalktığımda onu takip etmeye başladım. Daha az insanın olduğu alana geldik.
"Emma'yı gördün mü?"diye sordu.
"Hayır, büyük ihtimalle içiyordur."dedim. " Bir sorun mu var?"
" Biliyorum fazla abartıyor olabilirim ama en son gördüğümde sarhoştu. Ve en son sarhoş olduğunda pek iyi şeyler yapmamıştı."dediğinde alayla güldüm.
"Birkaç demeter çocuğunu dövse fena olmaz aslında."dediğimde Piper kıkırdadı.
" evet sinirlenince saldırdığı da oluyor ama asıl önemli olan...sarhoşken Apollon çocuklarıyla fazla yakınlaşıyor, Apollon melezleri de bunu fırsat biliyor. Anlayacağın Emma'nın sevmediği biriyle gece hayatı geçirmesini istemem."dediğinde başka tarafa bakmaya başladım. Banane bundan!
"Eee.."dedim umursamazca.
"Sadece belki nerede olduğunu biliyorsundur diye sormak istedim"dedi.
"En son sana ne dedi."dediğimde uzunca düşündü ama en sonunda gözleri parladı.
"Hava alıcağını söyledi. Tabi ya, büyük ihtimalle dışarıda."dedi."teşekkürler Nico, ben bir bakayım."
Piper uzaklaştığında ben de Eliza'nın yanına gittim.
"Eee ne tür şeylerden hoşlanırsın?"dedi Eliza.
"Yalnızlık, siyah, sessizlik."dedim huysuzca.
"Pekiii, o zaman yeni bir hobi bulmaya ne dersin? Resim mesela. Birlikte resim dersi alabiliriz."dedi heyecanla.

Emmacığım... seni öldürmek istiyorum!
★★★

Eliza büyük uğraşlar sonucu resim dersi için beni ikna etti. Kesin büyükonuş kullandı.
Merakıma dayanamadım ve Emma'ya bakmak için dışarı çıktım. Etraf çok sessizdi.Etrafta dolanırken siyah bir şey dikkatimi çekti. Dediğim gibi siyah olan her şey dikkatimi çeker.
Yavaşça yaklaştığımda Emma olduğunu anladım. Yerde yatıyordu. Hızla yanına gittiğimde başının kanadığını gördüm. Büyük ihtimalle yerdeki taşa çarpmıştı. Sarhoş sarhoş dışarı çıkarsan olacağı bu! Yavaşça sarstığımda gözlerini araladı ve kalkmaya çalıştı. Ama hemen devrildi. Acıyla inlemeye başladı. Korkuyla yarası var mı diye baktım ama sadece başında vardı. Ağaca tutunarak ayağa kalktı ama ikide bir sendeleyip duruyordu.
"Sarhoş bir halde dışarı çıkmamalıydın."dedim ama beni dinlemiyor gibiydi. Kısık gözlerle etrafı süzüyordu. Gözleri ile beni iyice süzdükten sonra en alakasız soruyu sordu.
"seninle yatmış mıydık.?"
Halen sarhoş olduğu belliydi. Yavaşça kolunu omzuma attım ve ona destek olarak revire yürümeye başladım. Bilinci halen yerinde değil gibiydi. Daha çok az gitmiştik ama Emma az daha yeri öpüyordu. Çok sinir bozucuydu. Destek olmayı bırakıp onu kucağıma aldığımda başını omzuma gömdü. Hafif olduğu için zorluk çıkarmıyordu. Revirden içeri girdiğimizde değişimli nöbet tutan Apollon melezlerinden başka kimse yoktu. Onu bir yatağa yatırdım. Çoktan gözleri kapanmıştı.Apollon melezleri onun başıyla ilgilenirken Emma'yı inceleme fırsatı buldum. Teni iyice solmuş ve dudakları kıpkırmızı olmuştu. Üstündeki elbisenin de katkısıyla ölü gibi görünüyordu. Daha çok vampir gibi...
Revirden çıktığımda Hades kulübesine geçtim. Bir de partiyi çekemem. Zaten yorgunum.
Piper'a iris mesajı yolladım. Emma'nın revirde olduğunu falan söyledim. Percy'e haber vericeğini söyledi ama zaten umurumda değil.
Kendimi yatağa attım ve gözlerimi salak dünyaya kapadım. Ölümün kardeşi uyku... Hatırlatta sana adak adıyım.

Emma

Uyandığımda revirdeydim. Percy, Annabeth, Piper, Jason ve Leo bana dik dik bakıyorlardı. Yavaşça yatakta doğruldum ve baş ucumdaki nektardan bir yudum aldım.
"Nasıl hissediyorsun?"dedi Percy. Bana ne olmuştu. En son bir tilki gördüm ve her yanım ağrıyordu sonra da bayıldım...
"Berbat"dedim kısaca.
"Ölü gibi görünü-Ahhh" Jason sözünü bitiremeden Piper karnına dirseği geçirdi ve "Jason ona hiç yardımcı olamıyorsun."dedi. Ağrıdan detaylı düşünecek fırsatım olmadı maalesef.

Born To Be Monster #Nico Di Angelo (ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin