53. Damian's pov

30 2 0
                                    

Pov Damian

Ik ben niet echt boos op Nicki maar ik vind het zeker niet leuk wat ze bij me heeft gedaan. Ik wil iets terug doen maar ik weet niet wat. Ik weet ook niet of het wel een goed idee omdat ik haar echt heel leuk vind ook al heeft ze dat plan bedacht. Ben allang blij dat ze het me vertelde en er mee gestopt is. Ook is het me opgevallen dat ze opeens veel met Justin om gaan. Ik zal hem wel vragen of hij weet waarom. Ik stap dan maar uit bed en stuur Nicki een bericht dat ik haar kom ophalen. Ik heb er nog niet een goed gevoel bij of ik haar terug moet pakken, ik weet namelijk dat ze er spijt van heeft. Ik kleed me om en denk er nog even over na. Vandaag doe ik het sowieso niet het plan, al zou ik het doen. Ik doe me haar goed en bekijk mezelf in de spiegel. Ja, top. Ik pak me mobiel en loop rustig naar beneden toe. Iedereen zit al aan de ontbijt tafel. Omdat me vader altijd vroeg weg moet en me moeder ook best vroeg moeten we allemaal mee eten ook al zijn we het eerste vrij, ik snap dat echt niet. Ik ga zitten en begroet iedereen. Ik zucht want heb bijna niet geslapen. Gewoon door alles. Ik begin te eten en eet twee boterhammen zoals elke ochtend. Als we allemaal klaar zijn ruimt me moeder alles op en gaat me vader naar zijn werk toe. Ik doe me schoenen aan en pak me tas. 'Tot vanavond' zeg ik. Ik pak me autosleutels en loop dan naar me auto toe. Ik stap in en rijd naar Nicki toe. Als ik bij Nicki aan kom toeter ik een keer en wacht tot Nicki eraan komt. Ik zet de radio iets zachter. Als ik Nicki zie krijg ik meteen een glimlach op me gezicht. Ik geef haar meteen een kus als ik haar hier. Nee ik kan niet beginnen aan een plan dat weet ik nu zeker. Met die gedachte rijd ik ons naar school.

Als we op school aankomen pak ik meteen de hand van Nicki vast. Ik weet niet wat het is maar ik ben zo verliefd op Nicki dat ik er gewoon niet meer aan denk aan haar plan. Ik ben blij met haar. We lopen naar binnen toe en blijf ook langer bij Nicki in de ochtend in plaats van dat ik naar me vrienden ga. 'Vanavond logeren?' vraag ik Nicki. Ik zie meteen een glimlach op haar gezicht. 'Heel graag' zegt ze me. Ik glimlach en als de bel gaat geef ik Nicki een kus. Ik loop naar me vrienden toe en geef ze een boks. Ik zie Nicki alleen naar de les lopen, ik zie Justin naar haar kijken. Als we in de les aankomen gaan we zoals altijd helemaal achteraan zitten, vandaag hebben we allemaal maar twee uurtjes les, Nicki ook. Ik pak me boeken en en snel moeten we een paar opdrachten gaan maken, we hebben wiskunde en daar ben ik echt zo slecht in. 

Als ik de bel hoor gaan ben ik uit. Ik heb net ook Nederlands gehad. Ik loop naar beneden toe en geef me vrienden nog een boks. Ik zie Nicki al staan bij haar kluis, daar spreken we altijd af samen. 'Succes bro' zegt een van me vrienden. Ik kijk nog achterom en geef me vriend een glimlach. Ik sluip naar Nicki toe en laat haar schrikken. Ze schrikt heel erg en ga voor haar staan, ik geef haar een kus. 'Kom dan gaan we' zeg ik. Ik pak haar hand vast en we lopen naar me auto toe. Als we thuis aankomen zijn we alleen thuis. Ik zet een paar kaarsen aan en we gaan zitten op de bank. Ik doe nog snel de gordijnen een beetje dicht en ik zet een filmpje aan, een horror film. Ik vind leuk als Nicki dat eng vind, dan gaat ze lekker tegen me aan zitten. Ik pak wat te drinken en te eten voor ons en we gaan de film kijken.

Als de film klaar is zet ik hem uit en begin Nicki te zoenen. Opeens gaat de deur open. Ik kijk achterom en zie me broer. Hij knipoogt naar me en gaat dan naar boven toe. Ik moet een beetje lachen en doe een gordijn een beetje open, het is wel erg donker. Ik begin later die avond samen met Nicki te koken. Ik moet altijd samen eten met me broer en anders met Nicki erbij. We maken samen pizza's. Als we kunnen eten roep ik me broer Tijn en hij komt naar beneden. We gaan zitten aan tafel en eten onze pizza. We hebben het heel gezellig als me vader en moeder ruzie maken en binnen komen lopen. Ik zucht, dit hebben ze de laatste tijd zo vaak. Ik ruim de spullen op en ga samen met Nicki naar boven toe. 'Sorry van me ouders, ze doen de laatste tijd zo' zeg ik haar. Ze glimlacht en ik weet dat ze het niet erg vind. Nicki kleed zich uit en ik doe de gordijnen dicht. Ik doe ook me kleding uit en we gaan liggen in bed. We kletsen nog een tijdje en later vallen we samen in slaap. Wat een leuke dag. 

A new lifeWhere stories live. Discover now