48. Nieuw plan

35 2 1
                                    

Lief dagboek,

Vandaag een dagje lang school waar ik totaal geen zin in heb maar toch moet. Damian komt me weer ophalen met zijn auto, wat is het toch een schat! Me plan gaat tot nu toe nog steeds super goed, niemand heeft wat in de gaten zelfs Kaj niet want hij is nog steeds boos op me wat ik vreemd vind, ik mag doen wat ik wil. Nu ga ik uit me bedje want me wekker is net gegaan. Vanmiddag meer details.

Snel stap ik uit bed en ren naar de douche toe, ik stap er snel onder en douche mezelf. Als ik klaar ben doe ik handdoek om en droog me af, ik loop terug naar me kamer en kleed me snel om. Ik kam me haren en laat het vandaag los hangen. Ik pak me tas en zoek me boeken op, vandaag is me tas echt mega zwaar maar ja ik kom er wel door heen vandaag. Ik doe me tas op me rug, pak me mobiel uit de oplader en loop naar beneden toe. Ik zie dat Kaj al weg is gelukkig en Mark al aan het werk is, lekker even alleen thuis, fijn. Ik zet me tas op de grond en doe alvast me nieuwe pumps aan. Ik maak een boterham en maak een broodje gezond voor op school en doe ook een paar koekjes in me tas. Ik begin te eten en kijk een beetje op me mobiel. Als ik klaar ben met eten ruim ik alles op en poets ik me tanden. Ik loop naar beneden en ga op de bank zitten. Damian is later dan anders. Ik doe alvast me jas aan en doe me tas op me rug. Ik doe me mobiel in me zak en loop naar buiten toe, ik begin alvast naar school te lopen want anders kom ik te laat. Ik ben mega boos op Damian nu. Ik ga nu zeker door met me plan om hem het leven zuur te maken. 

Als ik op school aankom komt er een vriend van Damian naar me toe. 'Kom maar mee' zegt hij tegen me. Ik kijk vreemd en loop achter hem aan, wat zal hij van plan zijn. Ik moet me ogen dicht doen en krijg een blinddoek op, ik hoop maar niet dat Damian iets voor me heeft geregeld heeft. Na een tijdje lopen mag ik eindelijk me blinddoek af doen. Ik doe me ogen open en zie een super groot hart in de vorm van kaarsen voor me liggen, met een grote bos rozen en chocolade erbij. 

Damian komt opeens van achter naar me toe gelopen en pakt me vast. Ik draai me om en Damian geeft me meteen een kus op me lippen. Ik glimlach lief naar hem en geef hem ook een kus. 'Ik hou echt veel van je, je bent bijzonder voor me' zegt Damian lief tegen me. Ik glimlach lief naar hem en bloos een beetje. Opeens voel ik wat vreemds in me maag alleen geen idee wat het voor gevoel is, ik heb het nog nooit echt eerder gehad alleen toen bij Kaj.. het zal toch niet zo zijn dat ik Damian nu toch wel leuk ga vinden terwijl dat helemaal niet de bedoeling is of was. 

Lief dagboek,

Het is nu half negen in de avond, ik was pas 5 uur thuis van school. Ik heb toen heerlijk bij Damian gegeten en hij heeft me nu net teruggebracht naar huis, wat ik heel lief vind van hem. Ik begin nu eigenlijk wel te twijfelen over me gevoelens voor Damian, ik ben bang dat ik verliefd op hem word maar dat moet helemaal niet. Ik moet er voor zorgen dat die verliefdheid stopt, ik moet gewoon nog goede vrienden worden met een jongen en verliefd worden op hem, dan kan ik tenminste gewoon doorgaan met me plan. Ik ga morgen vrienden worden met iemand anders op school, tis misschien raar maar ik zeg gewoon dat ik wat meer vrienden wil omdat ik die niet heb hier op school. Nu ga ik huiswerk maken en zorgen dat me plan morgen slaagt! Goodnight xo.


A new lifeWhere stories live. Discover now