25. Zoek naar vrienden.

55 4 0
                                    

Sinds dat het uit is met Kaj ben ik nogal alleen. Ik heb nieuwe vrienden nodig nu in ben verhuisd. Maar sinds dat ik niet meer naar school ga of iets. Een iemand ken ik hier wel. Ze heet Victoria. Ze is best wel rijk, maar dat merk je wel aan haar naam. Ik pak me mobiel en app haar. We hebben maar een keer eerder afgesproken. (Heei zullen we afspreken?) App ik haar. Meteen krijg ik antwoors terug dat het goed is. Ik glimlach en we spreken een tijd af en waar we afspreken. Als alles is besloten ruim ik me mobiel op en loop ik naar me kamer om me om te kleden en klaar te maken.

Als ik omgekleed ben bekijk ik mezelf in de spiegel. Ik heb een licht blauw rokje aan met een wit shirtje erboven en Nike Air Max eronder. Ik doe me haar in een hoe staart en zie dat opeens Kaj naar binnen komen lopen. Ik kijk hem heel even aan en doe snel me mobiel in me zak en pak wat geld. Ik negeer hem compleet. En loop dan meteen door naar buiten. Ik loop door naar het park die vlakbij een ijssalon ligt. Ik ga zitten op het bankje en als ik Victoria aan zie komen lopen geven we elkaar meteen een knuffel.

Als we een hele lange tijd gepraat samen en we hebben het ook gehad over Kaj en onze relatie die over is. Als we een ijsje hebben gaan we zitten op een bankje lekker in de zon en eten we ons ijsje op.

Als het al laat word besluit Victoria om naar huis te gaan. We geven elkaar een knuffel en besluiten om vaker af te spreken wat we allebei heel leuk vinden. Ik loop rustig naar huis en maak nog een selfie en zet die op snapchat in me verhaal. Ik doe me mobiel in me zak en loop verder naar huis.

Als ik thuis aankom loop ik naar de keuken en pak een appel en eet die op. Mark is weer bij zijn date en dus zijn Kaj en ik weer samen thuis. Echt vervelend. Ik ga zitten op de bank en kijk soms een beetje naar Kaj wat die doet want wil dat hij geen domme dingen doet net zoals de vorige keer. Als het al wat later word besluit ik maar naar me me kamer te gaan. Ik loop naar boven kleed me om en ga lekker in bed liggen. Ik zal lekker in slaap.

A new lifeWhere stories live. Discover now