46. Verkering of niet?

43 2 2
                                    

Langzaam word ik wakker van iemand die ergens mee bezig is. Ik doe me ogen open en zie dat Damian zich aan het omkleden is. Ik glimlach lief naar hem en hij geeft me een kus op me wang. Ik stap uit bed en trek me kleding aan die ik gisteren ook al aan had, maar dat geeft niet. Ik doe me haar in een knot en haal me make-up wat beter van me gezicht af. 'Laten we met me auto naar je huis gaan, daar kan je je make-up nog een beetje doen en je boeken pakken' hoor ik Damian zeggen. Ik knik en geef hem een knuffel. Ik maak het bed een beetje goed op en we lopen samen naar beneden toe om te gaan ontbijten. Ik zie dat als ik beneden kom het eten al klaar staan, ik glimlach en we gaan zitten. 'Dit heeft me ma gedaan voor ons' zegt Damian met een glimlach. Oh, hij is er dus zo eentje. Eentje die het zelf niet wilt doen of te lui is ervoor. Ik begin maar te eten ook al heb ik niet zoveel honger. Vooral omdat ik veel moet denken aan thuis en Kaj die ik gisteren de hele dag niet heb gezien omdat hij boos is weggegaan.

Daar rijden we dan, in de auto van Damian. Een beetje eng vind ik het wel want zit niet graag meer bij mensen in de auto sinds het ongeluk, maar daar hoeft hij niks van te weten natuurlijk. Als we bij me huis zijn aangekomen stap ik snel uit en loop ik naar huis toe. Ik bel aan en Kaj doet de deur alweer boos open. Ik loop naar binnen toe en ren snel naar boven toe om me haar en make-up goed te doen en daarna pak ik me tas en doe me boeken erin. Ik pak ook me sleutels voor als er niemand is vanmiddag. 'Damian staat te wachten, ik zal maar opschieten' hoor ik Kaj in me oor fluisteren. Ik word der boos van maar besteed er geen aandacht aan. Ik doe me pumps aan en loop dan de deur uit op weg naar de auto van Damian. Ik stap in en hij geeft me kus. Ik glimlach en we rijden naar school toe.

We stappen uit de auto en zie iedereen naar ons kijken, opeens voel me ik me heel populair. Damian pakt me hand vast en hij geeft zijn vrienden snel een boks. Dan lopen we naar binnen toe waar ik nog meer mensen naar me zie kijken, vooral de meisjes die Damian al super lang leuk vinden en nu jaloers zijn, en vooral zijn ex Melissa. 'Maak je geen druk lieverd' hoor ik Damian lief zeggen. Hij laat me hand los komt voor me staan en geeft me een lange kus. Dan loopt hij weg. Ik voel me echt super goed, zo hoop ik me nog nooit gevoeld. Ik leg een paar boeken in me kluis, en als ik de bel hoor gaan loop ik naar de les toe. Helaas zit ik niet bij Damian in de klas maar misschien is dat ook maar beter. Helaas zit ik wel bij Kaj in de klas en helaas is hij er wel vandaag. Hij kijkt me nog super boos aan.

16:00
Toen zat ik weer thuis. Damian heeft me net thuis gebracht. Is lief van hem. Ik ben blij met hem alleen weet ik niet of hij me wel leuk genoeg vind, hij laat het wel merken maar ja. Ik denk dat hij me wel gaat vragen. Iedereen keek me wel aan op school, dat voelde super geweldig, eindelijk zagen mensen me staan. Misschien is het wel handig zo'n populair vriendje, het heeft zijn voordelen.

Nadat ik die zin heb opgeschreven zie ik een bericht dat Damian me morgen komt halen. Gelukkig maar. Aan de ene kant wil ik super graag met hem, ook vanwegen dat iedereen me dan kent dat is super geweldig. Misschien word ik door Damian wel supee populair en dat wil ik al heel lang. Ik laat hem nu zeker niet meer gaan.

Met die gedachte kleed ik me snel om en poets me tanden. Ik beantwoord Damian snel en doe me mobiel in de oplader. Ik doe me ogen dicht en begin heerlijk te dromen over Damian en over het populair zijn.

Laat je mening achter over me boek. Vinden jullie hem leuk genoeg? Hoor het graag. Kuss.

P.s ik ga morgen een weekje op vakantie daarna zal ik weer schrijven!x

A new lifeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum