29. Opnieuw naar school

52 4 2
                                    

Als ik me wekker hoor gaan druk ik hem snel uit. Even blijf ik nog liggen in me bed omdat dat lekker warm is. Ik kijk uit het raam en zie dat het hard waait en regent. Ik stap uit bed. Ik maak me bed op en loop dan naar de douche waar ik me lekker warm douche. Als ik klaar ben droog ik me af doe ik me lingerie aan en loop ik naar me kamer waar ik een spijkerbroek aan doe er een wit shirtje boven. Ik doe me sneakers aan. En me sieraden en horloge doe ik om. Ik pak me tas en zet die neer op me bed. Ik doe me boeken eruit. De boeken die ik nodig heb liggen in me kluis. Ik pak me tas en maak Kaj wakker. Ik loop naar beneden om wat te gaan eten.

Ik loop naar de keuken en zet me tas op de bar neer. Dan pak ik een boterham en smeer me eten voor vannochtend en voor school. Ik pak ook nog een appel en een koekje en doe het in me tas. Ik begin me boterham op te eten en pak ondertussen wat te drinken. Ik ga rustig zitten en ook Kaj komt eindelijk naar beneden toe. Als ik klaar ben met eten ruim ik alles op en loop ik naar het toilet. 'Je kan met mij mee rijden' hoor ik Kaj zeggen als ik terug loop. Ik knik. Ik was me handen pak me tas en mobiel en we lopen naar de auto toe.

Eindelijk zijn we aangekomen op school. Het was een lange rit door de harde regen. Ik pak me tas en stap uit de auto. Ik loop naar binnen toe. Fijn, het eerste vrij. Ik hoor de bel gaan en ik ga zitten op een stoel.

'Heei jij ook al hier. Kom mee ik laat je de school zien' hoor ik iemand zeggen. Meteen pakt de gene me hand vast. Ik kijk op en zie dat het Max is. Gelukkig is hij al op school. Max laat me de hele school zien. 'Geef je mobiel eens' zegt Max. Ik geef hem mij mobiel en hij zet zijn nummer erin. Dan horen we de bel gaan en moeten we naar de les. Samen met Max loop ik naar het Wiskunde lokaal.

'Daar is de nieuwe weer. Dat ze nog in onze klas durft te komen' hoor ik een meisje genaamd Kim zeggen. Ik kijk haar aan en zeg niks. Ik ga naast Max zitten maar val op de grond. Het meisje pakt me stoel en trekt hem weg. Ik sta op en draai me om. Ik ben zo boos. Ze geeft me een duw en val weer op de grond. Meteen pak ik me tas en loop boos het lokaal uit. Max hoor ik nog wat schreeuwen maar reageer er niet meer op.

Ik loop meteen het gebouw uit en loop ik de regen naar huis toe. Er is toch niemand. Ik stap naar binnen en gooi me tas op de grond. Ik loop naar me kamer en trek andere kleren aan die lekker warm zijn. Opeens word ik gebelt. Ik ren naar beneden en neem op. 'Ik ben het Max. Ik kom naar je toe. Waar woon?' Hoor ik Max zeggen. Ik zeg hem me adres en ik hang op. Fijn, komt hij ook nog eens langs.

Ik hoor de bel gaan en doe de deur open. Max geeft me een natte knuffel en loopt naar binnen toe. 'Trek je niks aan van die meiden. Ze pesten altijd meisjes die mooier zijn dan hun' zegt Max. Ik bloos een beetje en kijk hem aan. We gaan op de bank zitten en kijken een leuke film.

Als de film klaar is gaat Max weer naar huis en komt Kaj net thuis. Ik leg hem alles uit wat er is gebeurt. 'Ik zal beter op je letten' zegt Kaj me. Ik glimlach lief. Ik pak me tas en maak me huiswerk. Als ik er mee klaar ben ruim ik me spullen op en gaan Kaj en ik avondeten. Mark en Jade zijn er nog niet.

We zetten alles uit en Kaj en ik lopen naar boven toe. Ik kleed me om, app nog even met Max en ga dan lekker slapen. Max is een lieve jongen. En hij is nog knap ook.

A new lifeWhere stories live. Discover now