43. Vrij

44 2 1
                                    

Nicki heeft een maand in de gevangenis gezeten zonder reden. Kaj en Mark hebben super veel bewijzen verzameld, dat was de enige kans om Nicki vrij te krijgen. Nu een maand later mag Nicki eindelijk naar huis en moet Max de gevangenis in eindelijk.

Een maand later: 

Pov Kaj

Vandaag is eindelijk de dag dat Nicki naar huis mag. Ze heeft daar gewoon een maand gezeten zonder reden. Ja, omdat de politie de bewijzen niet wilde zien maar na een maand toch wel wilde zien omdat Nicki elke keer het zelfde verhaal bleef vertellen, wat ik snap. Ik stap snel uit bed ik wil Nicki snel ophalen. Ik doe snel kleren aan en hoor mensen beneden ruzie maken. Dat zullen vast me vader en zijn vriendin Jade zijn. Ik snap niet dat ze hier niet achter staat. Maar ja ze zal onze goed band nooit begrijpen als het nog ooit goed gaat tussen hun. Ik doe me haar goed en loop naar benden toe. Ik besteed er geen aandacht aan en loop naar de keuken om wat eten te maken en drinken te pakken. Als ik het heb loop ik naar de bank toe en zet de tv aan en begin te eten. 

Als ik alles op heb zet ik de tv wat zachter en zet ik me spullen in de keuken neer. 'Kom je pap?' vraag ik ongeduldig aan me vader. 'Ja ik kom' zegt hij heel droog. Ik kijk hem vreemd aan en doe me schoenen aan. Ik had wel verwacht dat me pa er super veel zin in zou hebben maar dat valt dus wel mee. Ik ga zitten op de bank en wacht tot me pa eindelijk klaar is en we kunnen gaan. 

Daar staat ze dan, het mooiste zusje van de hele wereld. Ik glimlach naar haar en ren naar haar toe. Ik geef haar meteen een dikke knuffel en kusje op haar wang. Ik glimlach lief naar haar en wil haar niet meer los laten. Dan geef me pa Nicki een knuffel. Ik blijf maar lachen, maar ben ook super blij dat Nicki eindelijk naar huis mag. 'Kom we gaan hier weg' zegt onze vader blij. Ik pak de tas van Nicki en we lopen naar de auto en rijden dan snel naar huis.


Pov Nicki

Eindelijk mag ik naar huis. Ik sta hier al een tijdje te wachten tot ik word opgehaald, zo gaat het altijd als je wat afspreekt met ze. Als ze der eindelijk zijn geven we elkaar een knuffel. Ik ben meteen een stuk blijer en ben niet de enige zo te zien. We rijden naar huis. Alles is nog hetzelfde. Jade is er nog steeds, blijkbaar gaat het nog goed tussen hun. Ik geef haar een knuffel. 'Ben blij dat je er weer bent Nicki' zegt ze lief tegen me. Ik glimlach lief naar haar. Een ding is beter, een maand weg en ze is wel een stuk aardiger gelukkig. 

Als ik ben omgekleed is het tijd om te gaan. We gaan met zijn alleen uit eten om te vieren dat ik weer vrij ben. Dit is vast niet goed voor later, want ze willen het niet veranderen om ik onterecht vast heb gezeten. We gaan aan tafel zitten en proosten als eerste. Dit is echt me favoriete restaurant, het is hier altijd lekker en gezellig. Ik hoor de muziek uit een speaker komen en zing zacht mee, ik ben echt blij vandaag. We krijgen ons eten en het ziet er weer heerlijk uit. Daarna nemen we nog een lekker groot ijsje en betaald onze vader de rekening. 

Als we thuis zijn aangekomen hanger er opeens allemaal slingers door de kamer. Geen idee hoe maar het is wel leuk. Opeens komt Kaj aangelopen vanuit de kamer. Hij moest wel eerder weg maar wist niet waarvoor. 'Lief zusje, ik ben blij dat je er weer bent heb je super erg gemist. Ik hou van je' zegt Kaj lief tegen me. 'Ik ook van jou' zeg ik lief. We doen een groepsknuffel. Daarna lopen we naar buiten toe en staat de vuurkorf aan, we maken allemaal lekkere dingen. En daarna gaan we met zijn alle buiten onder de sterren slapen. Het word een leuke avond!


Sorry dat ik niet zoveel update, ik ga proberen het elke week te doen maar het is lastig door veel huiswerk. Ik doe dit jaar examen en wil dat halen. Ik hoop dat jullie dat begrijpen en niet erg vinden dat ik wat minder zal update al ga ik het wel proberen. 


A new lifeWhere stories live. Discover now