49. Justin

37 2 0
                                    

Ik word al snel wakker van me wekker. Ik glimlach meteen stap me bed uit. Ik pak me mobiel en zie dat Damian me weer komt ophalen vandaag, gelukkig maar. Ik trek een jurkje aan en doe me pumps eronder aan. In me haar maak ik een staart en krul de onderkant van me haar. Ik doe een beetje mascara op en doe roze lippenstift op. Ik pak me mobiel uit de oplader en zie dat Kaj nog in zijn bed ligt. Ik pak me handtas en doe me boeken erin. Op deze dag past gelukkig net alles in me tasje en dat staat leuker bij een jurk. Ik besteed verder geen aandacht meer aan Kaj, ik vind het niet erg als hij te laat komt. Ik loop naar beneden en zie dat er een heel ontbijt voor me klaar staat, maar verder zie ik niemand. Ik zie een briefje liggen. 'Dit is voor jou Nicki, het stond vanmorgen vroeg voor de deur van ene Damian. Smakelijk x Mark' lees ik voor. Ik bloos een beetje en ga aan tafel zitten en begin te eten. Ik moet vandaag echt aan me plan gaan beginnen want ben echt bang dat ik Damian nog leuker ga vinden en dat moet niet. 

Als ik samen met Damian op school aankom zie ik weer zoals elke ochtend iedereen naar ons kijken. Geweldig toch!. Ik glimlach naar een paar meisjes die vol bewondering naar me kijken, die meisjes zitten vast in het eerste jaar, mega schattig. We lopen samen naar binnen. 'Tot zo prinses' zegt Damian me. Hij geeft me een kus op me voorhoofd en hij loopt weg met een deel van zijn vrienden. Nu kan me plan van start gaan. Ik zie Justin al zitten, alleen aan een tafel met muziek in. Mijn plan neem ik nog een keer door. Ik moet er voor zorgen dat ik goede vrienden word met Justin en dat ik verliefd op hem word zodat me plan met Damian gewoon door kan gaan. Ik neem een keer adem en loop dan naar de tafel van Justin toe. Ik ga tegenover hem zitten en doe net of ik met me nagels zit te spelen. Justin is een knappe maar stille jongen, super schattig is dat aan hem. Veel meisjes zitten daarom achter hem aan wat ik wel snap. 'Waarom zit je hier?' vraagt Justin aan me. 'Omdat ik je interessant vind en vrienden wil worden' zeg ik hem lief. Ik zie een twinkeling in zijn ogen. Als de bel gaat lopen we samen naar het lokaal toe. 

*Tringg* 

Eindelijk gaat die vreselijk bel. Ik begin steeds meer met Justin te praten en we zitten vaak naast elkaar in de klas, ik denk echt dat dit plan gaat werken. Alleen een ding werkt niet mee, me hoofd, die blijft maar aan Damian denken wat ik niet snap. Ik doe me spullen in me tas en verlaat als laatst het lokaal. Vandaag ga ik slapen bij Damian, al me spullen liggen gelukkig nog bij hem thuis. Ik heb heel lang getwijfeld of ik zal gaan maar ja ik ga wel anders valt me plan misschien iets te veel op ben ik bang, ook omdat ik nu bevriend raakt met zijn vriend Justin. Ik loop naar me kluis toe en doe me spullen in me kluis, hoef ik dat lekker niet mee te nemen. 'Heei schatje' zegt Damian lief in me oor. Ik draai me om en glimlach lief naar hem. Ik geef hem een knuffel en kusje in zijn nek. 'Ben je er klaar voor?' vraagt Damian me. Ik glimlach en knik. Samen lopen we naar buiten. Ik kijk nog een keer snel naar Justin en hij kijkt terug naar mij. Ik denk dat dit plan wel eens kan gaan werken, goed ook.

Pov Damian

Samen met me grote liefde Nicki lopen we naar buiten. Naar mijn auto. Elke keer als ik de hand van Nicki vast heb voel ik me speciaal, niemand mag het alleen ik. We gaan zitten in me auto en ik rijd hard naar huis. We zijn alleen thuis en heb kaarsen en rozenblaadjes gekocht om vandaag officieel verkering te vragen aan Nicki. We vinden elkaar leuk maar ik heb haar nog niet gevraagd, wat ik vandaag ga doen. Als we thuis aankomen zeg ik tegen Nicki dat ze nog even moet wachten buiten. Ik ren snel naar binnen en snel door naar me kamer en pak de kaarsen en rozenblaadjes, vandaag word een super mooi moment. Ik zet de kaarsen door de kamer neer en verspreid de rozenblaadjes door de kamer heen. 

'Je mag kijken' zeg ik lief als ik Nicki met een blinddoek naar binnen heb gebracht. Ik zie haar bewonderend om zich heen kijken, ik weet zeker dat ze het super mooi vind. Zodra Nicki zich omdraait kijk ik haar lief aan. Ik pak haar twee handen vast. 'Lieve Nicki, je bent super speciaal voor me, wil je verkering met me?' vraag ik lief. Ik zie Nicki naar me kijken maar ze geeft nog geen antwoord, ik hoop maar dat ze ja gaat zeggen wat bijna niet anders kan..Na een tijdje krijgt Nicki tranen in haar ogen. 'Tuurlijk wil ik verkering met je gekkerd' zegt ze lief en lachend. Ik geef haar een dikke kus en til haar op. We beginnen elkaar te zoenen en het word al snel meer dan alleen zoenen. Ik til haar naar boven en samen hebben we een super leuke avond.


A new lifeWhere stories live. Discover now