32. Belgie

58 3 0
                                    

De volgende dag word ik heerlijk wakker. Ik rek me uit en stap dan uit bed. Dit bed sliep echt heerlijk. Ik maak het bed op en leg me kleding van vandaag erop. Ik pak een handdoek en stap dan in het bad. Hadden we thuis maar een bad. Ik doe me ogen even lekker dicht en geniet van het warme water op me lichaam. Ik pak me mobiel als ik word gebeld. Gelukkig ligt die dichtbij. Ik neem op en hoor dat het Kaj is. 'Ik moest van pap doorgeven dat we zo gaan eten en daarna naar Belgie gaan' zegt Kaj. Ik zeg dat het goed is en hang dan op. Ik stap uit bad en doe een handdoek om me heen. Ik droog me daarna af en kleed me om. Ik pak me föhn en droog me haren. Daarna kam ik me haren en loop ik naar de kamer van Kaj toe. Ik klop aan en hij komt naar buiten. 'We moeten naar beneden om te eten' zegt Kaj tegen me. En samen lopen we naar beneden toe.

Als we beneden aankomen gaan we bij Mark en Jade zitten die het eten voor ons hebben besteld. Ik glimlach lief naar ze. Als het eten komt beginnen we lekker te eten. 'Vandaag gaan we naar Belgie. Daar gaan we gezellig een stukje lopen en genieten van het weer' zegt Mark. We knikken dat het goed en leuk is en dan eten we verder. Als we het eten op hebben lopen we terug naar onze kamer om wat dingen in te pakken en ons klaar te maken om naar Belgie te gaan.

Als ik alles in me koffer heb gedaan pak ik ook me mobiel en doe die in me zak. Ik doe me koffer dicht. En verlaat dan de kamer. Ik sta als eerste buiten. Kaj is altijd al langzaam, en ik wil niet weten wat Mark en Jade nog aan het doen zijn. Ik ga op me koffer zitten en wacht geduldig buiten op de rest. Gelukkig komt al snel Kaj naar buiten, en al vrij snel daarna Mark en Jade. Ik glimlach en we pakken onze koffer en lopen naar de lift en gaan naar beneden. Mark betaald alles en dan kunnen we naar de auto toe en naar Belgie gaan. We doen de koffers in de auto en dan rijden we weg.

Na ongeveer een uur zijn we aangekomen in Belgie. Ik zet me internet uit want anders kost het veel. Ik leg me mobiel aan de kant en kijk naar buiten. Belgie is echt veel anders dan Nederland, je ziet meteen verschil en dat is best cool om te zien.

Dan komen we aan in een soort huisje waar we gaan slapen. Maandag hebben Kaj en ik allebei een studiedag dus dat komt mooi uit. We stappen uit de auto en pakken onze koffer die we neerzetten in het huisje. We gaan nog even zitten op de bank en even rond kijken. En dan gaat Jade beginnen met het eten maken. Als het eten klaar is beginnen we te eten.

Als we klaar zijn met eten ruimen we alles op en doe ik andere schoenen aan. We lopen naar buiten en zoeken een leuke route om te lopen. Er zijn veel rotsen waar je overheen moet lopen en dat is echt heel leuk om te doen. We komen ook bij veel rivieren wat mooi is. Ook veel bloemen staan er bij.

Als we terug zijn bij het huisje, ben ik helemaal kapot. We hebben bijna een uur gelopen of wel meer. Ik doe meteen me schoenen uit en we gaan nog even in de tuin zitten met zijn alle en praten we nog gezellig. Als het laat word zeg ik iedereen weltrusten en loop dan naar me kamer toe. Ik kleed me om poets me tanden en ga dan lekker in bed liggen. Vandaag was een leuke dag en morgen ook.

A new lifeWhere stories live. Discover now