6. Ontvoerd

127 6 1
                                    

Ik word wakker en heb geen idee waar ik ben of waar ik kan zijn. Ik wil opstaan maar ik heb teveel pijn. Ik kijk naar me benen en ze zijn blauw. Ik zie Kaj voor me staan. Ik zie in zijn ogen dat die spijt heb. 'Ga maar' zeg Kaj beetje boos tegen me. 'Jij kan er ook niks aan doen dat me pa geen aandacht meer heb voor me maar alleen voor jou' zegt Kaj. Opeens weet ik wat er aan de hand is, Mark geeft geen aandacht meer aan Kaj sinds ik er ben. 'Het spijt me' zeg ik zacht. Kaj komt naast me zitten. 'Me vader en ik waren echt heel close samen we deden alleen samen hij kwam kijken bij de voetbal maar nu jij er bent niet meer net of ik ben ingeruild' zegt Kaj tegen me. Ik kijk hem aan. Opeens geeft hij me een knal in me gezicht, ik begin zacht te huilen. 'Reageer dit niet af op mij, ik heb hier toch ook niet voor gekozen!' zeg ik boos tegen hem. Hij duwt me weg en laat me zitten. 'blijf hier' zegt Kaj boos. Ik wil me telefoon pakken maar die heeft hij al gepakt. Ik kijk naar beneden. En huil zacht. Waren me ouders er nog maar dan was me leven veel leuker dan dit leven. Opeens hoor ik mensen aan komen lopen, ik kijk op en zie de vrienden van Kaj, bang kijk ik naar voren, nu word het pas erg. 'O daar is Nicki weer, fijn' zegt een vriend van Kaj. Ik kijk hem bang aan. Hij geeft me opeens een kus en slaat me dan, zodat het niet opvalt. Tranen rollen over me wangen heen, waarom ik?

Na een lange tijd gaat iedereen weg behalve Kaj. Hij moet vast op letten dat ik niet weg ga. Opeens komt Kaj naar me toe tilt me op en kijkt me lang aan. Opeens begint hij me kusjes te geven en opeens zoenen we. Opeens voel ik vreemde dingen in me buik wat ik nooit eerder zo heb gehad.

Na een tijd zijn we klaar. 'Zeg tegen niemand' zegt Kaj tegen me. Hij laat me gaan en we lopen samen naar huis. Als we thuis aankomen leggen we alles uit aan Mark en Kim. Kaj moet naar zijn kamer en ik moet beneden uitleggen wat er is gebeurt, ik zeg alles eerlijk behalve van het zoenen. Mark rent naar boven en begint te schreeuwen tegen Kaj. Ik loop naar buiten en ga daar op de grond zitten met muziek in, probeer alles op een rijtje te zetten en te vergeten.


Na een uurtje komt Kaj boos naar beneden, ik heb geen idee waarom ik heb terug zoende en waarom ik dat fijn vond. 'Eten!' hoor ik Mark naar me schreeuwen. Mark, Kaj en ik waren met zijn drieën thuis, Kim moet tot laat werken en Amber slaapt bij een vriendin. Ik ga zitten en begin een beetje te eten, zoveel eet ik niet want heb niet zoveel honger. Als we allemaal klaar zijn met eten gaan we van tafel en besluiten met zijn alle een leuke film te gaan kijken. Ik ga zitten op de bank. 'Ja, en welke film kijken we?' vraagt Mark. Dat is altijd een moeilijke vraag. 'Ik heb geen idee, mij maakt het niet veel uit' zeg ik. 'We kijken The Notebook' zegt Mark. We pakken wat en eten en drinken en zetten de film aan, ik wilde deze film al lang zien ben blij dat we heb gaan kijken. Ik ga goed zitten en kijk de film. Ik vind het een goede en mooie film krijg soms beetje tranen in me ogen zo mooi is deze film. Ik zie Kaj soms naar me kijken, ik kijk hem aan en dan voel ik niks, snel kijkt Kaj weg, watje. Als de film is afgelopen help ik mee opruimen en schrijf daarna nog wat in me dagboek in de tuin, het was echt een vreemde dag vandaag. Als het opeens hard begint te regen pak ik me dagboek en ik loop naar binnen toe, kijk op de klok en zie dat het al laat is. Ik loop naar boven kleed me snel om en doe me make-up er goed vanaf. Ik ga in bed liggen en leg me dagboek op het kastje naast me bed, ik hoop niet dat Kaj er weer in zit.


Lief dagboek,

Vandaag was een vreemde dag, ik moet goed nadenken. Ik heb met Kaj gezoend, ja geen idee hoe het er van kwam. Ik voelde van alles door me lichaam heen gaan dat vond ik ook heel vreemd. Ik heb altijd ruzie met hem en toch gebeurde dit, ik moet weten of ik wat voor hem voel. Nu ga ik lekker slapen. Goodnight x.

A new lifeWhere stories live. Discover now