21. Mijn vrienden.

52 3 1
                                    

Langzaam word ik wakker van gisteren een drukke dag schoonmaken. Ik pak me mobiel erbij en bekijk me whatsapp, ik heb al een tijdje niks meer van Kevin gehoord, of van me andere vriendinnen. Ik leg me mobiel aan de kant en stap uit bed. 'Wat is er?' hoor ik Kaj vragen. 'Sinds dat ik ben verhuisd hoor ik niks meer van me vriendinnen en is alleen Kevin hier nog maar geweest' zegt ik Kaj. 'Ik snap je. Ze kunnen je makkelijk een bericht sturen, maar onthoud, het is wel duur met het vliegtuig hierheen' zegt Kaj. Ik kijk hem aan en snap hem. Ik ga op bed zitten en kijk naar me kledingkast, geen idee wat ik vandaag aan zal doen, het is lekker weer. Ik loop naar me kast toe en doe een mooi roze jurkje aan, met slippers eronder, ik doe armbanden om en een ketting en oorbellen en ga dan op bed zitten en doe netjes me make-up op. Als ik klaar ben doe ik me haar mooi en samen met Kaj die klaar is al een tijdje lopen we naar beneden. We zijn lekker alleen thuis want Mark is werken. 

We pakken wat te eten en gaan op de bank zitten en kijken een beetje tv, eigenlijk mag dit niet van Mark dus we zijn blij dat hij er niet is. Als we klaar zijn met eten zetten we een leuk liedje aan en zetten die extra hard zodat we dat in de tuin ook kunnen horen. Ik ren naar boven en doe me bikini aan dan loop ik naar beneden en Kaj en ik gaan lekker zwemmen. 

Na een tijdje hoor ik de deurbel gaan en ik doe open, vast de vrienden van Kaj. Als ik de deur open doe zie ik mij vrienden er staan, bijna allemaal. Kevin, Safa, Jasmin en Stijn. Ik glimlach en geef ze een voor een een knuffel en kusje op hun wang. Ik ben blij dat ze er zijn. 

'Kom binnen. Dit is Kaj, me nieuwe broer. En dit is Mark me vader' zeg ik tegen me vrienden. Ik zie Safa en Jasmin kijken naar Kaj, maar hij is al van mij al weten ze dat niet. 'En nu gaan jullie me kamer zien' zeg ik. Ze lopen achter me aan en bekijken me kamer. Iedereen vind het mooi. We lopen naar beneden en springen in het zwembad, ik had wel door dat ze gewoon hun bikini en zwembroek al aan hadden, vast van Kevin weten ze dat ik zwembad in de tuin heb staan. 

Als het avond begint te worden steekt Mark de bbq aan en gaan we gezellig eten met zijn alle. Ik geef iedereen nog veel knuffels want ik heb ze super erg gemist. 'Wat dachten jullie ervan om met zijn alle in deze grote tent te gaan slapen?' vraagt Mark. Meteen is iedereen enthousiast. Ik glimlach en help samen met Stijn de tent op zetten. Als hij staat doe ik boven me pyjama aan en de rest ook en gezellig gaan we met zijn alle in de tent liggen. Het is nog lang onrustig in de tent.

A new lifeDove le storie prendono vita. Scoprilo ora