17.Best friends?

62 6 0
                                    

Lief dagboek,

Ik heb de laatste tijd niet meer zoveel geschreven, gewoon omdat ik er niet meer aan dacht en het te druk had met andere dingen, zoals al het gedoe met Kaj, en Kevin die hier opeens gezellig langs kwam. Alles was leuk, tot ik hem alles verteld wat er hier is gebeurt, gewoon omdat hij dat wilde weten. Toen ik het hem vertelde over de kus van Kaj en mij werd Kevin boos en ging weg. Nu is hij terug naar Miami. Ik heb nog wel een lief kettinkje gehad met het word best friends erop, alleen of we dat nog wel zijn moet ik nog achter zien te komen'


Als ik klaar ben met schrijven stop ik me dagboek onder een stapel kleding in de kast, dan weet alleen ik waar me dagboek is en niet Kaj net zoals de eerste keer. Ik weet echt niet meer of Kevin en ik nog beste vrienden zijn, het leek wel zo toen hij weg ging alleen nu twijfel ik echt heel erg. Ik pak me mobiel en ga lekker in me pyjama op het balkon zitten, het is pas negen uur dus niet veel mensen zullen wakker zijn. Ik open whatsapp en app Kevin. "Hoe was de vlucht? Ik hoop dat alles goed is gegaan en je aan iedereen heb verteld dat je bij me bent geweest. Ik hoor het nog wel want wil je ook wat vragen x." Ik druk op versturen maar heb er eigenlijk nu al wel een beetje spijt van. Ik ben bang dat hij boos word op me omdat ik het zo aan hem ga vragen als hij online komt en reageert. Ik leg me mobiel op de stoel neer en loop dan naar me kledingkast toe, even denken wat ik aan ga doen. Ik kijk lang naar me kast maar zie dan een mooi roze jurkje liggen die me roept. Ik pak hem en trek het aan. Ik doe er mooie schoenen onder en een enkelbandje doe ik om. Ik doe ook een armband en ketting om en loop dan naar de badkamer toe om rustig me make-up te doen. Als ik na een half uurtje klaar ben krul ik me haar want dat staat mooi bij de jurk. Als ik klaar ben loop ik de kamer binnen en zie dat Kaj ook wakker is. 'Jammer voor Kevin dat hij jou nu niet zo mooi ziet' zegt Kaj tegen me. Ik glimlach lief naar hem en voel me blozen. 'Ik heb denk ruzie met hem. Hij wilde namelijk weten wat ik allemaal heb gedaan hier en toen heb ik ook verteld over onze kus, en dat vond hij niet zo leuk' zeg ik Kaj. Ik zie Kaj omhoog komen. 'Hij moet het accepteren. Jij moet ook door met je leven, je kan wel op hem wachten maar dan word het niks' zegt Kaj. Even snap ik niet wat hij bedoelt maar dan opeens wel. Ik geef Kaj een knuffel en bedank hem. Ik pak me mobiel en doe hem in me bh. Ik loop dan naar beneden toe en zie dat Mark ook nog ligt te slapen omdat hij niet beneden is. Ik pak wat te eten en ga dan lekker in de tuin zitten en wacht op antwoord van Kevin.


Als ik na een tijdje opeens me mobiel af hoor gaan doe ik meteen me ogen open en zie een bericht van Kevin. "Ja, alles is goed gedaan. Maar een ding heb ik nu geleerd, dat we allebei door moeten gaan met ons leven" Ik zie het bericht en gooi boos me mobiel op de grond. Ik kijk hoe die valt en er zit een barst in een erge barst. Meteen komt Kaj naar me toe en geef me een knuffel. 'Hij is het niet waard als hij je pijn doet' zegt Kaj. Ik kijk hem even aan, hij heeft gelijk. Als hij me pijn doet is het geen goede beste vriend en accepteert hij me keuzes niet. Ik moet dit allemaal proberen te vergeten.


En daar zitten we dan met zijn alle op weg naar het strand. Het belooft super leuk te gaan worden, en zo kan ik alles ook wat meer vergeten. We hebben ook allemaal kleding mee want we blijven dan een nachtje in een hotel bij het strand slapen, super gezellig en leuk. Als we er zijn is het niet heel erg druk ondanks het mooie weer. We lopen het strand op en zoeken een goed plekje uit, lekker in de zon met een stukje schaduw voor als het te warm word. Ik doe me jurk uit en heb me bikini dan aan. Samen met Kaj rennen we de zee in. Ik ga onder water en neem dan een slok zeewater mee naar binnen, Kaj begint keihard te lachen terwijl ik het niet zo leuk vind, het is super vies.


Als het een beetje donker begint te worden en we hebben gegeten is het tijd om naar het hotel te gaan. We pakken onze spullen uit de auto en lopen het hotel binnen, we krijgen onze kamers aan gewezen en we lopen erheen. Mark zit alleen en Kaj en ik zitten samen want dat leek Mark wel gezellig, en dat is het ook. We lopen de kamer binnen en het is super mooi. Ik zet me koffer neer in de kamer en douche me even snel. Dan doe ik me pyjama aan en ga alvast lekker in bedje liggen, die ik deel met Kaj natuurlijk. Samen kijken we nog een leuke film en als het dan twaalf uur is dan gaan we lekker slapen. Morgen belooft ook een leuke dag te worden met zijn drieën.



A new lifeWhere stories live. Discover now